Як приготувати індичку шматочками на сковороді?

Як посмажити індичку на сковороді шматочками зі сметаною - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування індички шматочками на сковороді філе птиці без шкіри промиваємо, обсушуємо і нарізаємо дрібними скибочками. Закладаємо м'ясо в сковороду з прогрітим маслом без аромату і даємо шматочках добре підрум'янитися, після чого додаємо очищену і нарізану півкільцями або кільцями ріпчаста цибулька і смажимо разом ще кілька хвилин. Тепер викладаємо до м'яса з цибулею жирну сметану, вливаємо овочевий або м'ясний бульйон, додаємо за смаком сіль кухонну, перчик мелений і сухі ароматні трави на свій вибір.
Скільки далі тушкувати індичку шматочками на сковороді залежить від розміру шматочків м'яса птиці. В середньому для того щоб індичка досягла необхідного ступеня м'якості буде достатньо п'ятнадцяти хвилин. На завершення приправляємо блюдо очищеним і дрібненько нарубаним часником і свіжою зеленню і даємо хвилин п'ять-десять настоятися під кришкою.
Смажена індичка на сковороді шматочками у вівсяній паніровці
Інгредієнти:
Приготування
Філе індички нарізаємо шматочками упоперек волокон і відбиваємо трохи кухонним молоточком, прикривши м'ясо для

Для панірування нам знадобляться дрібненькі вівсяні пластівці. При необхідності подрібнимо продукт трохи в чаші блендера. Прогріваємо разом з тим сковороду з достатньою кількістю масла, паніруємо промариновані шматочки індички у вівсяній паніровці і даємо їм підрум'янитися з двох сторін.
Рекомендуємо добрі рецепти

Смажена індичка
Звичайно посмажити м'ясо, погодьтеся, досить нудно. Тому ми пропонуємо дещо змінити деякі звичні страви та запропонуємо рецепти чудово смачною

Індичка, тушкована в сметані
Якщо індиче м'ясо довго мучити в вершковому соусі - страва виходить чудово ніжним, м'яким і, безсумнівно, кожному сподобається. Далі запропонуємо

Фарширована індичка
Не потрібно чекати особливого випадку, щоб приготувати фаршировану індичку, адже далі ми пропонуємо наповнити начинкою лише деякі частини птиці.

Індичка в сметанному соусі
Приготування індичого м'яса не в кожної господині завершується успіхом, можливо, лише через брак досвіду роботи з ним. Щоб почати знайомство з

Грудка індички, запеченої в духовці
Не кожна господиня охоче візьметься за готування страви з філе індички з-за боязні, що в підсумку воно вийде не достатньо соковитим. Однак рецепти

Тушкована індичка з овочами
Якщо ви стежите за фігурою, то наші сьогоднішні рецепти для вас. Пропонуємо вам зробити смачне і дієтичне блюдо - тушковану індичку з овочами.