Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Самий простий і смачний морквяний торт – рецепт

Самий простий і смачний морквяний торт – рецепт

18-04-2016, 22:11
709
Самий простий і смачний морквяний торт – рецепт
Якщо ви думаєте, що приготування торта – доля умілих кондитерів або, хоча б, досвідчених господинь, то цей рецепт найпростішого і смачного морквяного торта розвіє ці міфи на раз. Ідеально яскраве весняне страва готується дуже легко і швидко, а готові коржі виходять м'якими вологими і за рахунок морквяного соку.

Самий смачний морквяний торт – простий рецепт


Інгредієнти:
Для коржів:

  • терта морква - 2 ст.;

  • жменя очищених волоських горіхів;

  • самоподнимающаяся борошно - 310 г;

  • цукор - 155 г;

  • мелена кориця, імбир - по 1 ч. ложці;

  • цедра одного апельсина;

  • яйця - 3 шт.;

  • рослинне масло - 115 мл


  • Для крему:

  • цукрова пудра - 55 г;

  • крем-сир - 255 г;

  • маскарпоне - 135 г;

  • вершкове масло - 65 р.


  • Приготування
    Приготування бісквіта для торта починається зі стандартної схеми, в рамках якої насамперед змішуються всі сухі складові. Окремо цукор і яйця перетворюються в білу кремоподібну масу з допомогою віночка. До яйцям влийте рослинне масло і додайте цю суміш до борошняній основі. Слідом відправте апельсинову цедру і ретельно перемішайте всі компоненти. Отримане тісто розлийте по парі 18-см форм і залиште в духовці при 180 на годину.
    Поки готові коржі будуть охолоджуватися, ви зможете збити компоненти крему. Першим ділом разом з'єднуються м'яке масло, маскарпоне і цукрова пудра, після їх збивання до суміші додають крем-сир. Отриманий крем розподіляють між коржами і складають їх разом.

    Рецепт простого і смачного морквяного торта


    Цей торт ще простіше попереднього, оскільки для його приготування вам навіть не доведеться робити крем. Верхівку морквяного коржа можна посипати цукровою пудрою або полити розтопленим шоколадом.
    Інгредієнти:

  • яйця - 2 шт.;

  • рослинне масло - 165 мл;
  • Самий простий і смачний морквяний торт – рецепт

  • розпушувач, сода - по 5 г;

  • кориця - 1 ч. ложка;

  • терта морква - 75 г;

  • цукор - 145 г;

  • борошно - 175 г;

  • жменя волоських горіхів.


  • Приготування
    Перетворіть цукор і яйця в білу піну. Окремо змішайте всі сухі компоненти. Додайте яйця до борошняної суміші з корицею, а слідом влийте масло і додайте терту моркву з горіхами. Обережно перемішайте компоненти разом, щоб просто зібрати їх разом, довгостроково вимішування може зробити тісто занадто щільним, гумовим. Після закінчення замішування, розподіліть суміш у формі і відправте готуватися при 180 градусах на 35 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт «Наполеон» – простий рецепт
    Торт «Наполеон» – простий рецепт
    Самим улюбленим і популярним у багатьох будинках десертом є Торт «Наполеон». Однак часом зовсім немає бажання морочитися з його приготуванням, тому
    Торт з вишнею та маскарпоне
    Торт з вишнею та маскарпоне
    Для десерту ідеальним поєднанням можна назвати маскарпоне з вишнею, і існує безліч рецептів з цим чудовим дуетом. Пропонуємо зупинити свою увагу на
    Мандариновий торт
    Мандариновий торт
    Неймовірно смачною виходить будь-яка випічка, доповнена цитрусовими. Сьогодні представляємо нескладні рецепти чудового торта з мандаринами. Ласощі
    Торт з чорносливом і сметанним кремом
    Торт з чорносливом і сметанним кремом
    Чудовим доповненням будь-якого домашнього торта стане чорнослив в компанії сметани. Цей дует здатний урізноманітнити навіть звичні рецепти десертів.
    Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
    Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
    Існує безліч рецептів бісквітних тортів з фруктовим наповненням. Проте таких, як описано далі в статті ви напевно не пробували! Пропонуємо спекти
    Морквяний торт - рецепт
    Морквяний торт - рецепт
    Морквяний торт приготувати не так складно, як може здатися на перший погляд. Базовий рецепт бісквіта, трохи тертої моркви і крему, і цікавий