Класичний бісквіт для торта
![Класичний бісквіт для торта Класичний бісквіт для торта](/uploads/posts/2016-04/klasichniy-bskvt-dlya-torta_201.jpeg)
Рецепт класичного бісквіта для торта в духовці
Борошно для такого бісквіта повинна бути вищого ґатунку, а яйця охолодженими.
Інгредієнти:
Приготування
Природно почнемо з того, що розділимо яйця. Білки відразу прибираємо в холодильник, а можна навіть і в морозилку ненадовго, поки займаємося жовтками. Цукрову пудру розділимо навпіл і починаємо збивати жовтки поки без неї, а потім потроху додаючи. Маса вийде світлою і повітряної.
Тепер про найважливіше в бісквіті - про білках. Посуд для збивання і віночок обов'язково повинні бути сухими і чистими. Природно при поділі ні в якому разі не повинні потрапити жовтки. В принципі це стосується будь-якого жиру рослинного або тваринного, т. к. він не дасть збити білки в потрібну нам круту піну. Дістаємо білки з холоду, капаємо туди лимонний сік і починаємо збивати, спочатку на малих обертах, поступово підвищуючи їх. Коли вже вийшла піна починаємо всипати цукрову пудру, також поступово, рухаючи міксером за годинниковою стрілкою. У загальній складності на збивання жовтків йде 10 хвилин, білків – 15.
Тепер включаємо духовку, виставляємо 200 градусів. Форма для випікання повинна бути також суха і чиста. Вистилаємо її пергаментом і змащуємо її маслом. Але тільки боки не змащуємо, т. к. коли тісто піднімається, то чіпляється за стінки форми, а масло перешкоджає цьому. Прибираємо форму в холодильник, а самі просіваємо борошно з крохмалем, розпушувачем і ваніллю. Можна навіть просіяти пару раз, так вона ще більше збагатиться повітрям. Тепер в жовток вмішуємо 1/3 білка, акуратно рухами знизу вгору, але тільки не міксером. У цю суміш додаємо частину борошна і знову акуратно вмішуємо. Так чергуємо, поки не змішаємо всі інгредієнти.
![Класичний бісквіт для торта Класичний бісквіт для торта](/uploads/posts/2016-04/klasichniy-bskvt-dlya-torta_352.jpeg)
Дістаємо форму, виливаємо тісто і даємо постояти хвилин п'ять, щоб воно розподілялося та відпочило. Відправляємо в духовку і знижуємо температуру до 180 градусів. Бажано духовку не відкривати, хоча б перші 20 хвилин. Випікаємо десь півгодини, час може змінюватися залежно від властивостей вашої духовки. Готовність перевіряємо дерев'яною шпажкою. Обов'язково потрібно дати бісквіту охолонути у формі, потім виймаємо його і залишаємо на 2-3 години вилежатися.
Класичний рецепт шоколадного бісквіта для торта відрізняється тим, що муки беремо на 60 м менша, але додаємо стільки ж какао.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Лимонний бісквіт](/uploads/posts/2015-12/limonniy-bskvt_831.jpeg)
Лимонний бісквіт
Для любителів оригінальною, але не складної домашньої випічки пропонуємо кілька простих у виконанні рецептів ароматного лимонного бісквіта.
![Рецепт бісквітного торта в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-11/recept-bskvtnogo-torta-v-domashnh-umovah_741.jpeg)
Рецепт бісквітного торта в домашніх умовах
Для того щоб спекти гарний торт, потрібно зовсім трохи терпіння і фантазії для його оригінального оформлення. Сьогодні дуже актуальні десерти на
![Шоколадний шифоновий бісквіт](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-shifonoviy-bskvt_411.jpeg)
Шоколадний шифоновий бісквіт
Розповімо, як спекти пористу, вологу і, головне, високу основу для десертів. Ви дізнаєтеся класичний рецепт шоколадного шифонової бісквіта, варіант
![Бісквітний корж](/uploads/posts/2015-01/bskvtniy-korzh_161.jpeg)
Бісквітний корж
Основою для приготування багатьох видів тортів є бісквітний корж. Саме він просочений різними сиропами додасть вашому торту неповторний смак. Як його
![Бісквіт на кефірі - рецепт](/uploads/posts/2015-01/bskvt-na-kefr-recept_101.jpeg)
Бісквіт на кефірі - рецепт
Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,
![Класичний бісквіт](/uploads/posts/2015-01/klasichniy-bskvt_531.jpeg)
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт для торта готується з допомогою трьох інгредієнтів: цукру, борошна та яєць. При всій простоті виходить чудово легкий десерт.