Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Начинка для торта з бісквітних коржів

Начинка для торта з бісквітних коржів

14-03-2016, 20:56
822
Начинка для торта з бісквітних коржів
Навіщо обходитися одним лише кремом, якщо начинкою для торта з бісквітних коржів може стати величезна різноманітність фруктів, ягід і шоколаду. Ми вирішили відійти від простих наповнень для торта і урізноманітнити їх легкими в приготуванні, але дуже яскравими і смачними добавками.

Смачна начинка для бісквітного торта – рецепт


Начинкою для цих коржів стануть свіжі ягоди в легкому сиропі і повітряний сирний крем – ідеальне поєднання.
Інгредієнти:
Для полуниці:

  • ягоди полуниці - 13 шт.;

  • цукровий пісок - 35 г;

  • вода - 15 мл;

  • сік лимона - 15 мл


  • Для крему:

  • вершки для збивання - 115 мл;

  • сир маскарпоне - 130 г;

  • цукор - 25 р.


  • Приготування
    Ми будемо готувати ягоди в сиропі цілком, так вони зможуть злегка зм'якнути, але не втратити своєї форми, а крім того, будуть дуже ефектно виглядати в розрізі торта. У сотейнику змішати воду з цитрусовим соком і цукром, а коли кристали останнього розчиняться, додати полуницю і перемішайте. Залиште все на 3-4 хвилини і зніміть з вогню. Дайте ягодам охолодитися.
    Жирні вершки збийте з цукром до стійких піків, після чого обережно повітряну масу змішайте з сиром маскарпоне. Розподіліть близько третини крему по коржу, зверху викладіть ягоди і покрийте залишилися кремом.

    Бісквітний торт з сирно-фруктовою начинкою


    Інгредієнти:

  • вершки для вбивання - 475 мл;

  • цукровий пісок - 45 г;

  • екстракт ванілі - 1 ч. ложка;

  • сир - 145 г;

  • персик - 1 шт.;

  • ягоди (асорті) - 2 ст.;

  • груша солодка - 1 шт.


  • Приготування
    Приготуйте простий крем. Спочатку збийте сир з чвертю крему до однорідності, а потім решту крему збийте з цукром до стійких піків. Змішайте сир з вершками і ванільним екстрактом, після чого залиште його охолодитися.
    Підготуйте фрукти. Розділіть персики і груші на тонкі пластини, ягоди промийте і обсушіть. Прослаивайте бісквіт кремом, скибочками фруктів і ягодами.

    Йогуртова начинка для бісквітного торта зі згущеним молоком


    Інгредієнти:
    Для крему:

  • вершки для збивання - 210 мл;

  • згущене молоко - 45 мл;

  • йогурт - 135 р.


  • Для начинки:

  • цукор - 75 г;
  • Начинка для торта з бісквітних коржів

  • корінь імбиру (тертий) - 1 ч. ложка;

  • нектарини - 490 г;

  • ром - 15 мл;

  • вода - 45 мл


  • Приготування
    Збийте вершки до стійких піків, після чого обережно з'єднайте їх зі згущеним молоком і йогуртом. Залиште крем в холодильнику.
    Начинкою послужить нектариновый джем, для якого шматочки нектаринів довільного розміру, але рівної величини, слід проварити з тертим імбиром, водою, ромом і цукром приблизно 10 хвилин. Джем слід охолодити після приготування.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
    Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
    Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний
    Торт з вишнею та маскарпоне
    Торт з вишнею та маскарпоне
    Для десерту ідеальним поєднанням можна назвати маскарпоне з вишнею, і існує безліч рецептів з цим чудовим дуетом. Пропонуємо зупинити свою увагу на
    Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
    Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
    Існує безліч рецептів бісквітних тортів з фруктовим наповненням. Проте таких, як описано далі в статті ви напевно не пробували! Пропонуємо спекти
    Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
    Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
    Приготувати вдалу основу для торта - лише половина успішного результату. Важливий етап в створенні домашнього десерту - вибір відповідного
    Крем для бісквітних коржів
    Крем для бісквітних коржів
    Володіючи деякими, зовсім не складними знаннями в кондитерській справі можна з легкістю створювати чудові шедеври, наприклад бісквітні торти. Однією
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем
    Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами