Навіщо обходитися одним лише кремом, якщо начинкою для торта з бісквітних коржів може стати величезна різноманітність фруктів, ягід і шоколаду. Ми вирішили відійти від простих наповнень для торта і урізноманітнити їх легкими в приготуванні, але дуже яскравими і смачними добавками.
Смачна начинка для бісквітного торта – рецепт
Начинкою для цих коржів стануть свіжі ягоди в легкому сиропі і повітряний сирний крем – ідеальне поєднання.
Інгредієнти: Для полуниці:
ягоди полуниці - 13 шт.; цукровий пісок - 35 г; вода - 15 мл; сік лимона - 15 мл Для крему:
вершки для збивання - 115 мл; сир маскарпоне - 130 г; цукор - 25 р. Приготування Ми будемо готувати ягоди в сиропі цілком, так вони зможуть злегка зм'якнути, але не втратити своєї форми, а крім того, будуть дуже ефектно виглядати в розрізі торта. У сотейнику змішати воду з цитрусовим соком і цукром, а коли кристали останнього розчиняться, додати полуницю і перемішайте. Залиште все на 3-4 хвилини і зніміть з вогню. Дайте ягодам охолодитися.
Жирні вершки збийте з цукром до стійких піків, після чого обережно повітряну масу змішайте з сиром маскарпоне. Розподіліть близько третини крему по коржу, зверху викладіть ягоди і покрийте залишилися кремом.
Бісквітний торт з сирно-фруктовою начинкою
Інгредієнти: вершки для вбивання - 475 мл; цукровий пісок - 45 г; екстракт ванілі - 1 ч. ложка; сир - 145 г; персик - 1 шт.; ягоди (асорті) - 2 ст.; груша солодка - 1 шт. Приготування Приготуйте простий крем. Спочатку збийте сир з чвертю крему до однорідності, а потім решту крему збийте з цукром до стійких піків. Змішайте сир з вершками і ванільним екстрактом, після чого залиште його охолодитися.
Підготуйте фрукти. Розділіть персики і груші на тонкі пластини, ягоди промийте і обсушіть. Прослаивайте бісквіт кремом, скибочками фруктів і ягодами.
Йогуртова начинка для бісквітного торта зі згущеним молоком
Інгредієнти: Для крему:
вершки для збивання - 210 мл; згущене молоко - 45 мл; йогурт - 135 р. Для начинки:
цукор - 75 г; корінь імбиру (тертий) - 1 ч. ложка; нектарини - 490 г; ром - 15 мл; вода - 45 мл Приготування Збийте вершки до стійких піків, після чого обережно з'єднайте їх зі згущеним молоком і йогуртом. Залиште крем в холодильнику.
Начинкою послужить нектариновый джем, для якого шматочки нектаринів довільного розміру, але рівної величини, слід проварити з тертим імбиром, водою, ромом і цукром приблизно 10 хвилин. Джем слід охолодити після приготування.