Торт «Зимова вишня»

Торт «Зимова вишня» трубочками – класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Шматок гарного вершкового масла тремо на крупну тертку, а після розтираємо його руками з заздалегідь просіяного разом з розпушувачем борошном. Розбиваємо структуру відокремленого від шкаралупи яйця з додаванням в нього цукру, а слідом і домашньої сметани, призначених для тіста. Виливаємо отриману суміш у миску з борошном і, швидко перемішуючи замішуємо плотненькое, не липнущее тісто, яке вкладаємо в пакетик і відправляємо не більше ніж на 30 хвилин в морозильну камеру.
Свіжу вишню, відокремлюємо від кісточки і пересипаємо її невеликою кількістю цукрового піску. Дістаємо охолоджене тісто і ділимо його на дві або три частини, кожну з яких ми згодом тоненько розкачуємо і ріжемо на смужки, які мають приблизно рівну довжину. Розміщуємо по всій довжині кожної такої смужки підготовлену ягоду вишні і, піднімаючи догори краї тіста закриваємо в нього вишню у вигляді трубочки, з яких ми потім будемо сформувати торт з дивною назвою «Зимова вишня». Швом вниз рівне розкладаємо трубочки з пергаменту, яким ми застеляємо пекарський лист і ставимо в прогрітий до 185 градусів духовку всього на 15 хвилин.
Міксером збиваємо викладену в глибоку миску залишилася сметану з поступовим додаванням в неї цукрового піску і доводимо їх до пишної, повітряної маси. На плоске блюдо в ряд викладаємо сім колишніх трубочок і рясно промазуємо їх кремом. Надалі таким же чином викладаємо і змащуємо всі наступні шари торта, зменшуючи при цьому кожен ряд на одну трубочку. На виході ми отримуємо тортик у вигляді крижаної хатинки, яку ми повністю покриваємо зверху білосніжним кремом і присипаємо для контрасту тертим шоколадом.
Рецепт торта «Зимова вишня» з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Готове листкове тісто витягуємо з зовнішньої упаковки і залишаємо його полежати кілька хвилин на столі, поки воно не стане м'яким. Потім повністю розгортаємо весь пласт, викладаємо його на присипаний борошном стіл і розкачуємо тісто до трьох міліметрів. Картопляним крохмалем присипаємо все тісто і нарізаємо його на максимально довгі, широкі смужки. Заповнюємо середину кожної з них консервованої вишнею, яку попередньо

Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг «Равлик» з вишнею
Здивуйте гостей своїми неймовірними кулінарними здібностями, використовуючи запропоновані далі рецепти. Пропонуємо створити чудове диво кондитерии –

Торт «Вишня в снігу»
Торт «Вишня в снігу» - чудовий десерт, який неодмінно сподобається кожному. Його ефектний вигляд і приголомшливо ніжне наповнення з сметани і вишні

Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний

Торт з вишнями та сметаною
Випічка з фруктами завжди виходить особливо смачною і дуже соковитою. В якості начинки можна взяти практично будь-які плоди, але поєднання вишні і

Торт з вишнею
Вишня - дивовижно смачна ягода, яку полюбляють багато. І сьогодні ми поділимося оригінальними рецептами створення торта з нею. Десерт буде святковим,

Торт «Монастирська хата» з вишнею
Торт «Монастирська хата» з вишнею - дивовижне ласощі, яке відмінне підійде для святкового чаювання. Такий десерт припаде до смаку і дорослим і дітям.