Рогалики з повидлом - рецепт
![Рогалики з повидлом - рецепт Рогалики з повидлом - рецепт](/uploads/posts/2015-01/rogaliki-z-povidlom-recept_771.jpeg)
Рогалики без дріжджів з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати рогалики з повидлом? Заморожений маргарин натираємо на крупній тертці. Додаємо пиво, сіль, 4 склянки (по 250 г) просіяного борошна. Замішуємо тісто. Висипаємо борошно на стіл і остаточно доводимо тісто. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо на 2 години в холодильник.
Тонко розкачуємо тісто, викладаємо начинку і крутимо рогалики. Перед тим, як відправити їх у духовку, занурюємо спочатку трохи збите яйце, потім в цукор. Викладаємо на застелений пергаментом деко. Випікаємо 15 хвилин при 200 градусах, поки не підрум'яняться. Тісто по цьому рецепту виходить листковим.
Сирні рогалики з повидлом - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Борошно з розпушувачем і цукром розтираємо з розм'якшеним вершковим маслом і яйцем. Додаємо сметану і сир, вимішуємо тісто. Скручені рогалики викладаємо на застелений пергаментом деко, змащуємо збитим яйцем і відправляємо на 40 хвилин у духовку, розігріту до 180 градусів. Готові рогалики перед подачею посипаємо цукровою пудрою.
Пісочні рогалики з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Борошно просіваємо гіркою, в центрі робимо поглиблення. Виливаємо в нього розтоплене на водяній бані масло, змішане з цукром. Додаємо сметану і замішуємо тісто. Спочатку ложкою, а потім, коли тісто стане густим - руками. Додаємо борошна стільки, скільки візьме» тісто, при цьому воно не повинно бути тугим. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо мінімум на півгодини в холодильник.
Після тісто розкачуємо, скручуємо рогалики і викладаємо на змащене олією деко. Випікаємо 40 хвилин при 190 градусах. Ще тепле пісочне печиво рогалики з повидлом рясно посипаємо цукровою пудрою.
Дріжджові рогалики з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
У теплому молоці розвести дріжджі з цукром і чайною ложкою борошна.
![Рогалики з повидлом - рецепт Рогалики з повидлом - рецепт](/uploads/posts/2015-01/rogaliki-z-povidlom-recept_532.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рогалики з мармеладом](/uploads/posts/2015-01/rogaliki-z-marmeladom_781.jpeg)
Рогалики з мармеладом
Рогалики - це смачна випічка з різними начинками - сиром, повидлом, варенням. А ми сьогодні з вами поговоримо, як зробити дивовижні рогалики з
![Печиво з повидлом](/uploads/posts/2015-01/pechivo-z-povidlom_631.jpeg)
Печиво з повидлом
Якщо ви любите повидло, тоді пропонуємо вам зробити дивовижні печеньки з цієї солодкістю. Випічка вийде надзвичайно смачною і розсипчастою і чудово
![Рогалики з пісочного тіста](/uploads/posts/2015-01/rogaliki-z-psochnogo-tsta_961.jpeg)
Рогалики з пісочного тіста
Рогалики з пісочного тіста користуються досить великою популярністю. Готується таке ласощі досить просто і не зажадає від вас якихось особливих
![Рогалики на кефірі](/uploads/posts/2015-01/rogaliki-na-kefr_341.jpeg)
Рогалики на кефірі
Рогалики - це дуже смачна випічка з різноманітною начинкою, яка отримала таку назву через свою форму, що нагадує звірині рогу. Їх печуть з різних
![Рогалики з вишнею](/uploads/posts/2015-01/rogaliki-z-vishneyu_251.jpeg)
Рогалики з вишнею
Рогалики з вишнею - чудове ласощі, яке обожнюють і дорослі, і діти. Таку смачну випічку можна подати до вечірнього чаю в колі сім'ї. Пропонуємо вашій
![Рецепт рогаликів на маргарині](/uploads/posts/2015-01/recept-rogalikv-na-margarin_621.jpeg)
Рецепт рогаликів на маргарині
Рогалики - це дивовижне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Їх можна приготувати з різного тіста: на молоці, кефірі. Але сьогодні мова піде про