Торт «Чорний принц» на кефірі

Торт «Чорний принц» на кефірі з вишневим варенням
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Курячі яйця відокремлюємо від шкаралупи і висипаємо до них цукор, призначений для тіста. Сюди ж додаємо какао і, надівши на блендер насадку «віночок», збиваючи все разом з'єднуємо інгредієнти. Вишневе варення перемішуємо з жирним кефіром і виливаємо цю суміш в ту, яку ми збивали блендером. В сито накладаємо потрібну кількість борошна і просіваємо її разом з розпушувачем, відразу в ємність з попередніми заготовками. Перемішуємо все і отримуємо досить рідкої консистенції тісто, яке виливаємо в круглу роз'ємну форму, попередньо застелену листом пекарської папери. У прогрітий до 185 градусів духовку ставимо форму з тестом і випікаємо товстий, високий корж близько 40 хвилин. Потім дістаємо його з духовки, витягаємо з форми, акуратно видаляємо папір і ще акуратніше розрізаємо вздовж на три частини (коржі), які розкладаємо окремо для остигання.
У сметану висипаємо призначений для неї харчової загусник, цукровий пісок і до пишної, ніжної піни збиваємо крем віночком або міксером. Тепер промазуємо їм всі наші найсвіжіші коржі, а потім покриваємо кремом вже сформований торт зверху і з боків.
Всі інгредієнти для глазурі з'єднуємо в металевій мисочці, перемішуємо і доводимо до стадії кипіння на включеної конфорки плити. Охолодити отриману глазур, а потім заливаємо нею всі видимі поверхні «Чорного принца», чим і завершуємо його приготування.
Торт «Чорний принц» на кефірі зі згущеним молоком в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для посипання:
Приготування
Харчову соду заливаємо кефіром і таким чином гасимо її. Потім додаємо сюди велике сире яйце, наливаємо оливкову олію і висипаємо дрібний цукор. Розбиваємо віночком до однорідності, а коли перестануть відчуватися крупинки цукру, тоді помалу підсипаємо какао і також розбиваємо його в загальній масі, щоб не було грудок. Насамкінець вводимо підготовлену борошно і все перемішавши отримуємо тісто яке акуратно переміщаємо в чашу своєї

Вершкове масло беремо прямо з холодильника і, нарізавши його довільними кубиками, з'єднайте з вареним згущеним молоком. До них додаємо трохи сметани і підключаємо в роботу міксер для збивання крему. Збільшений вдвічі смачний крем із згущеним молоком не шкодуючи накладаємо на нижній корж, а другим коржем всі прикриваємо. Тепер наносимо крем на верх і боки «Чорного принца», а після засипаємо все поверхні тертим молочним шоколадом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Празький торт зі згущеним молоком - рецепт
Празький торт - це чудовий шоколадний бісквіт, який просочений найніжнішим вершковим кремом. Від такого домашнього ласощі неможливо відмовитися.

Торт «Кучерявий Ванька»
Торт з незвичайною назвою «Кучерявий Ванька» насправді дуже простий і дивовижно смачний! Поєднання шоколадних і звичайних коржів зі сметанним кремом

Шоколадний торт на кефірі
Буває, що солоденького хочеться дуже сильно і прямо зараз, але магазинні солодощі трохи приїлися. У такому випадку ми пропонуємо вам кілька рецептів

Шоколадний сметанник - рецепт
Сметанник - незамінний торт, який готується на швидку руку і володіє ніжним, приємним смаком. Для сметанника потрібні найпростіші інгредієнти, тому

Торт «Чорний принц»
Торт «Чорний принц» - дуже простий і неймовірно смачний десерт, готувати який одне задоволення. Якщо ви любите побалувати своє сімейство смачними

Торт зі згущеним молоком
Торт зі згущеним молоком - дивовижна домашня випічка, при чому згущене молоко може не тільки входити в тісто, але і бути основним інгредієнтом крему.