Пиріг із заварним кремом
![Пиріг із заварним кремом Пиріг із заварним кремом](/uploads/posts/2016-02/pirg-z-zavarnim-kremom_791.jpeg)
Бостонський пиріг із заварним кремом
Це дивовижно смачний і ніжний пиріг, який більше схожий на торт. Він досить простий і не дуже жирний.
Інгредієнти:
Тісто:
Крем:
Глазур:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром до отримання щільної піни. З'єднуємо розпушувач, ванілін і борошно просіваємо і додаємо до яєчної маси в 3 прийоми, добре вимішуємо. Молоко і масло розігріваємо поки масло розчиниться і гарячим вмішуємо в тісто. Випікаємо бісквіт у формі на 175 градусах близько 30 хвилин.
Для крему змішуємо жовтки з ваніліном, цукром і крохмалем і гарненько вимішуємо. Кип'ятимо Молоко, відставляємо і тонкою цівкою вводимо туди яєчну суміш, потім знову ставимо на плиту і, помішуючи варимо 2 хвилини до загустіння. Після того як охолоне, вмішуємо м'яке вершкове масло.
Для глазурі змішаємо цукор, вершки і какао, перемішати і на водяній бані готуємо шоколадну підливу.
Теплий бісквіт разрежем на 2 коржа, робимо товстий прошарок з крему, а зверху поливаємо глазур'ю.
Грецький пиріг із заварним кремом і конфітюром
Елементарно простий пиріг із заварним кремом на манці. Кажуть, в Грецію його завезли з Туреччини, але він настільки там прижився, що став національним улюбленцем.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з ваніліном, цукром, і перемеленої манкою до однорідності. Підігріваємо Молоко і вливаємо в яєчну масу, перелити в сотейник і ставимо варитися, весь час помішуючи. Коли завариться густий крем, прибираємо остигати. У вже остиглий крем додамо 100 г масла. Лист гарненько промазуємо розтопленим маслом і вистилаємо на нього половинку тіста, змащуємо її маслом і виливаємо крем. Зверху викладаємо другу половину тіста і знову рясно промаж маслом. Печемо 40 хвилин при 175 градусах. Готовий пиріг разрежем на порції і поллємо конфітюром.
Пісочний яблучний пиріг із заварним кремом
Інгредієнти:
![Пиріг із заварним кремом Пиріг із заварним кремом](/uploads/posts/2016-02/pirg-z-zavarnim-kremom_512.jpeg)
Приготування
Змішаємо муку, розпушувач, сіль і цукор, охолоджене масло натремо на тертці або порубаємо на шматочки і перетрем з сухими інгредієнтами в крихту. Додаємо яйце, сметану і замешаем щільне тісто, яке прибираємо в холодильник. Яблука очистимо й наріжемо пластинками. Охолоджене тісто зорово розділимо на 3 частки, 2/3 розкачуємо і вистилаємо форму, залишаючи бортики, а 1/3 розкачуємо і ріжемо на смужки. Викладаємо яблука у форму, заливаємо теплим кремом, а зверху викладаємо смужки з тіста. Випікаємо 40 хвилин на 175 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Торт з заварним кремом](/uploads/posts/2015-01/tort-z-zavarnim-kremom_751.jpeg)
Торт з заварним кремом
Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з
![Заварні тістечка з кремом](/uploads/posts/2015-01/zavarn-tstechka-z-kremom_191.jpeg)
Заварні тістечка з кремом
Заварні тістечка з кремом - відмінний десерт і для святкового столу, і для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Пропонуємо вам декілька універсальних
![Brioschi з заварним кремом](/uploads/posts/2015-01/brioschi-z-zavarnim-kremom_701.jpeg)
Brioschi з заварним кремом
Brioschi - це французькі здобні булочки з додаванням вершкового масла. Також в тісто часто додають родзинки, шоколад. І зараз ми розповімо, як їх
![Полунична кростата](/uploads/posts/2015-01/polunichna-krostata_661.jpeg)
Полунична кростата
Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з
![Кростата з малиною](/uploads/posts/2015-01/krostata-z-malinoyu_121.jpeg)
Кростата з малиною
Кростата - це пиріг з пісочного тіста з начинкою. Це ласощі відноситься до італійської кухні. І сьогодні ми розповімо, як його спекти з малиною.
![Бостонський пиріг](/uploads/posts/2015-01/bostonskiy-pirg_801.jpeg)
Бостонський пиріг
Бостонський пиріг - це скоріше торт, між бісквітними коржами якого промазан заварний крем, а зверху він вкритий шоколадною глазур'ю. Ну, що ж,