Цветаевский яблучний пиріг

Якщо ви ще не пробували цей простий і водночас вишуканий десерт, обов'язково приготуйте його будинку, а наші рецепти допоможуть вам у цьому.
Цветаевский яблучний пиріг - класичний рецепт в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У глибоку миску просіваємо борошно пшеничне, додаємо розпушувач і перемішуємо. Додаємо тепер шматочки вершкового масла, сметану і замішуємо не липнущее м'яке тісто. Якщо необхідно, підсипаємо ще трохи борошна. Прикриваємо ємність з тістом харчовою плівкою і визначаємо на тридцять-сорок хвилин у холодильник.
За цей час позбавляє від шкірки попередньо вимиті яблучка і шаткуємо їх дуже тонкими пластинами. Яйця збиваємо з цукровим піском до отримання пишної піни, додаємо сметану, пшеничне борошно, ваніль або корицю і знову пробиваємо міксером до легкості.
Охолоджене тісто поміщаємо в промаслений мультикастрюлю і розподіляємо по її дну, формуючи бортики висотою близько чотирьох сантиметрів. Викладаємо на тісто підготовлені яблучні скибочки і заливаємо яєчно-сметанною сумішшю.
Вибираємо на дисплеї приладу функцію «Випічка» і готуємо від одного до півтора годин в залежності від потужності пристрою. Залишаємо пиріг до повного остигання в мультиварці, а потім витягаємо, скориставшись пластиковою корзиною для варіння на пару.
Ідеально витримати такий пиріг кілька годин у холодильнику перед подачею, так він буде ще смачніше.
Смачний Цветаевский яблучний пиріг з сирним тестом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Приступаючи до приготування тіста для Цветаевского пирога, просіваємо борошно пшеничне, поміщаємо її в миску і додаємо цукровий пісок з розпушувачем. В окремій мисці змішуємо сир з молоком, додаємо розтоплене і остигле рослинне масло, перемішуємо і з'єднуємо з борошняною сумішшю. Замішуємо тісто. Воно має бути м'яким, але не липнути до рук. Тепер борошняний куля укладаємо назад в миску, прикриваємо і ставимо в холодильник на півгодини.
В цей час збиваємо яйця з додаванням цукрового піску протягом п'яти хвилин за допомогою міксера, а потім всипаємо борошно, додаємо сметану і ваніль і збиваємо ще такий же час. Яблучка миємо, очищаємо від шкірки,

Тепер борошняний шар викладаємо в промаслений форму і розподіляємо тісто по дну, формуючи бортики. Далі викладаємо половину нарізаних яблучних плодів, заливаємо половиною рідкого наповнювача, викладаємо залишилися фрукти і знову заливку.
Духовку налаштовуємо на температурний режим 180 градусів, прогріваємо її і поміщаємо наш пиріг на середній рівень. Через сорок п'ять-п'ятдесят хвилин пиріг буде готовий. Даємо йому повністю охолонути у формі, а потім виймаємо, даємо трохи вистоятися під рушником і можемо пробувати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
Пироги, приготовані на основі з пісочного тіста хороші тим, що наповнити їх можна абсолютно різноманітною начинкою. Один з таких варіантів

Пиріг з яблуками і корицею
Пироги з яблуками прекрасні тим, що їх можна пекти в будь-який час року. Це домашній вид випічки, який неодмінно потрібно спробувати зробити.

Пиріг з консервованими персиками
Прекрасне поєднання бісквітного або пісочного тіста з вишуканим смаком соковитого консервованого персика не залишить байдужим навіть найвибагливіших

Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам

Цветаевский пиріг
Цветаевский пиріг - це той яблучний пиріг, який готують з пісочного тіста, заливають яблука вершками і сметаною. Але зараз такий печуть пиріг з