Мандариновий торт

Торт «Мандариновий рай»– рецепт
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для мусу:
Для декору:
Приготування
Для приготування бісквіта необхідно з'єднати разом першу трійку сухих інгредієнтів. Збийте масло в білястий крем і додайте до нього сухі складові. Слідом влийте вершки, додайте яйця, рослинне масло і цитрусову цедру. Готове тісто перелийте в 18-см форму і відправити запікатися при 180 градусах 25 хвилин. Повністю охолодіть.
Для мусу підігрійте мандариновий сік і розведіть в ньому желатин, залишивши його набухати на 3-4 хвилини. Охолодіть желатиновий розчин, періодично перемішуючи його. Збийте вершки і цукор до стійких піків. Влийте желатиновий розчин до крему, не припиняючи збивання.
Перекладіть бісквіт у форму діаметром 22 см і залийте мусом з усіх боків. Залиште мус застигнути. Розведіть упаковку персикового желе, дотримуючись інструкції і вилийте його поверх торта. Залиште желе застигнути.
Найпростіший шоколадно-мандариновий торт
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Приготування
Схема приготування бісквіта для цього торта проста і побита до неможливості: перетворіть м'яке масло і цукор в пишний крем. До крему почніть додавати яйця, по одному за раз, після чого всипте суміш із сухих компонентів і додайте кефір в самому кінці. Розлийте тісто по парі 20 см форм і поставте в духовку на 45 хвилин при 180 градусах. Повністю охолодіть коржі.
Мандариновий крем для торта готується також, як і класичний заварний: розігрійте мандариновий сік з половиною цукру на плиті. Інший цукор збийте з яйцями. Коли сік розігріється, обережно влийте до нього збиті яйця при частому помішуванні. Дайте крему загуснути, а після почніть додавати шматочки вершкового масла. Дайте повністю охолонути.
Розділіть коржі навпіл і промажте кожну половинку кремом. Зовні готовий торт можна прикрасити кремом на основі масла або вершків, або залишити «голим», виклавши лише мандаринові дольки на верхній корж.
Мандариновий торт з волоськими горіхами
Інгредієнти:

Приготування
Один з мандаринів очистіть і збийте блендером з цукром. Збийте сир і яйце, додайте мандаринове пюре. Збийте вершки до стійкої піни і обережно з'єднайте її з сирним кремом. Додайте борошно, подрібнені горіхи і цукрову пудру.
Інші мандарини бланшируйте і наріжте на кружечки. Розкладіть кружечки мандарин по дну форми і залийте все сирним тестом. Випікайте 30 хвилин при 180. Готовий десерт можна полити глазур'ю, приготовленої з вытекшего під час нарізки мандарин соку в суміші з парою столових ложок цукру.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт з чорносливом і сметанним кремом
Чудовим доповненням будь-якого домашнього торта стане чорнослив в компанії сметани. Цей дует здатний урізноманітнити навіть звичні рецепти десертів.

Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
Існує безліч рецептів бісквітних тортів з фруктовим наповненням. Проте таких, як описано далі в статті ви напевно не пробували! Пропонуємо спекти

Медовий торт з заварним кремом
Серед безлічі рецептів медового торта буває дуже складно зупинитися на конкретному варіанті. Пропонуємо кілька досить простих рецептів цього чудового

Бісквіт з фруктами
Перевага літа в тому, що поруч завжди є свіжі фрукти. Бісквіт з фруктами – легке, солодке ласощі, яке відмінно впишеться у святкове застілля або

Желейний торт з бісквітом і фруктами
Желейний торт з бісквітом, ягодами і фруктами, підкорить серця навіть ласунів і вибагливих гурманів. Такий десерт вийде вельми таким апетитним, що

Пиріг з мандаринами
Не за горами новорічні свята, і природно, багато господинь шукають рецепти нових цікавих страв, щоб порадувати рідних і гостей. І сьогодні ми вам