Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Масляний крем для торта

Масляний крем для торта

25-12-2015, 16:01
648
Масляний крем для торта
Сьогодні ми поговоримо з вами про те, як зробити масляний крем для торта. Він не тече, добре тримає форму, володіє відмінним смаком, загалом, ідеально підходить для прошарку і прикраси коржів.

Масляний крем із згущеним молоком для торта


Інгредієнти:

  • масло вершкове — 180-200 г;

  • згущене молоко — 180-200 мл;

  • ванільна есенція — за смаком.


  • Приготування
    Масло збиваємо міксером, встановивши невелику швидкість. Коли ми побачимо, що воно змінилося — стало пишним і білим, вводимо тонкою цівкою молоко згущене. Останнім етапом додаємо ванільну есенцію, покладаючись на свій смак. Крем відправляємо в холод і використовуємо його, коли він застигне. Додатково можна ввести в нього какао, горіхи, сухофрукти, цукати.

    Рецепт масляного крему для торта


    Інгредієнти:

  • ванільний порошок;

  • масло вершкове — 420-450 м;

  • яйця — 4 шт.;

  • кислота лимонна — 025 ч. ложки;

  • цукор — 270 р.


  • Приготування
    Яйця поділяємо — білки відкладаємо вбік, а жовтки починаємо збивати. Робимо це дуже тривало, жовтки мають на порядок збліднути. Як тільки закінчуємо з ними, беремося за збивання білків. Стійкі піки стануть тим сигналом, який сповіщає про закінчення процесу.
    На цьому етапі вводимо в білки лимонну кислоту, а потім злегка розтоплене в мікрохвильовці масло. Не припиняючи збивати, додаємо жовтки. Коли всі інгредієнти будуть з'єднані, крем стане однорідним, рідкуватим. Ставимо його на холод, а потім наносимо на коржі.

    Сметанно-масляний крем для торта


    Інгредієнти:

  • цукор — 1 склянка;

  • сметана — 450 мл;

  • масло вершкове — 190-200 р.


  • Приготування
    У досить глибоку миску викладаємо масло і цукор. Виделкою розтираємо ці інгредієнти. Нам потрібно, щоб, по-перше, цукор розчинився, а по-друге, маса стала однорідною і трохи пишною. Як тільки ми побачили, що домоглися потрібного результату, додаємо ложку сметани і все перемішуємо. Так поступово вводимо всю сметану, отримуючи однорідний крем.

    Шоколадно-масляний крем для торта


    Інгредієнти:

  • масло вершкове — 240-250 г;

  • ванільний цукор — 1 пачка;

  • молоко — 140-150 мл;

  • шоколад — 1 плитка;

  • яйця — 1 шт.


  • Приготування
    Беремо невелику каструльку, наливаємо в неї молоко. Розбиваємо туди яйце і висипаємо весь цукор. Перемішуємо виделкою, щоб отримати максимально однорідну масу. Після цього підігріваємо її і варимо лише 1 хвилину, не забуваючи все це час помішувати. Шоколад ламаємо на шматочки довільної форми і висипаємо в гарячу суміш. Вогонь вимикаємо. Заважаємо інтенсивно, щоб шоколадні часточки повністю розчинилися. Коли це станеться, остуджуємо суміш.
    Масло тримаємо 2 години не в холоді, а потім збиваємо до пишноти. Невеликими порціями вливаємо в нього шоколадну суміш, інтенсивно розмішуючи. Відразу не використовуємо крем. Спочатку його треба охолодити хоча б півгодини.

    Сирно-масляний крем для торта


    Інгредієнти:

  • ванілін;

  • масло вершкове — 180-190 г;

  • цукор тростинний — 140 г;

  • сир середньої жирності — 370-380 р.
  • Масляний крем для торта


    Приготування
    Класичний рецепт цього крему передбачає використання домашнього, м'якого, ніжного сиру з ледь помітною кислинкою. Якщо такого немає, можна, звичайно, замінити на куплений в магазині.
    Отже, беремо сир і кладемо його в сито. Натискаючи зверху столовою ложкою, перетираємо його. Зовсім м'який сир можна не перетирати, а збити блендером.
    Цукор з'єднайте з маслом і починаємо на невеликих обертах збивати. Коли в суміші з'явиться однорідний вид, порційно вводимо сир. Потім для поліпшення смаку додаємо ванілін. Легке перемішування блендером — і крем готовий. Не забуваємо поставити його в холодильник, інакше він сповзе з торта замість того, щоб утворити гарний шар.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
    Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
    Приготувати вдалу основу для торта - лише половина успішного результату. Важливий етап в створенні домашнього десерту - вибір відповідного
    Білково-масляний крем
    Білково-масляний крем
    Особливу увагу в оформленні домашніх десертів необхідно приділити правильному вибору крему. У поданих далі рецептах докладно описаний спосіб
    Масляний крем для прикраси торта
    Масляний крем для прикраси торта
    Структура масляного крему чудово тримає форму, завдяки чому він чудово підійде для оригінального оформлення тортів. Він легко відсаджують
    Масляний крем із згущеним молоком
    Масляний крем із згущеним молоком
    Ідеальним наповненням для тортів можна назвати масляний крем із згущеним молоком. Такий варіант підходить до будь ласощам, приготованим на бісквітній
    Крем для медового торта
    Крем для медового торта
    Урізноманітнити смак звичного медового торта досить просто. Досить просочити його відповідним кремом, приготовленим за іншим рецептом. Існує
    Масляний крем
    Масляний крем
    Масляний крем - універсальне додаток до будь-якого десерту, приготувати яку не складе особливої праці. Якщо ви вирішили побалувати себе калорійними