Масляний крем для торта
![Масляний крем для торта Масляний крем для торта](/uploads/posts/2015-12/maslyaniy-krem-dlya-torta_591.jpeg)
Масляний крем із згущеним молоком для торта
Інгредієнти:
Приготування
Масло збиваємо міксером, встановивши невелику швидкість. Коли ми побачимо, що воно змінилося — стало пишним і білим, вводимо тонкою цівкою молоко згущене. Останнім етапом додаємо ванільну есенцію, покладаючись на свій смак. Крем відправляємо в холод і використовуємо його, коли він застигне. Додатково можна ввести в нього какао, горіхи, сухофрукти, цукати.
Рецепт масляного крему для торта
Інгредієнти:
Приготування
Яйця поділяємо — білки відкладаємо вбік, а жовтки починаємо збивати. Робимо це дуже тривало, жовтки мають на порядок збліднути. Як тільки закінчуємо з ними, беремося за збивання білків. Стійкі піки стануть тим сигналом, який сповіщає про закінчення процесу.
На цьому етапі вводимо в білки лимонну кислоту, а потім злегка розтоплене в мікрохвильовці масло. Не припиняючи збивати, додаємо жовтки. Коли всі інгредієнти будуть з'єднані, крем стане однорідним, рідкуватим. Ставимо його на холод, а потім наносимо на коржі.
Сметанно-масляний крем для торта
Інгредієнти:
Приготування
У досить глибоку миску викладаємо масло і цукор. Виделкою розтираємо ці інгредієнти. Нам потрібно, щоб, по-перше, цукор розчинився, а по-друге, маса стала однорідною і трохи пишною. Як тільки ми побачили, що домоглися потрібного результату, додаємо ложку сметани і все перемішуємо. Так поступово вводимо всю сметану, отримуючи однорідний крем.
Шоколадно-масляний крем для торта
Інгредієнти:
Приготування
Беремо невелику каструльку, наливаємо в неї молоко. Розбиваємо туди яйце і висипаємо весь цукор. Перемішуємо виделкою, щоб отримати максимально однорідну масу. Після цього підігріваємо її і варимо лише 1 хвилину, не забуваючи все це час помішувати. Шоколад ламаємо на шматочки довільної форми і висипаємо в гарячу суміш. Вогонь вимикаємо. Заважаємо інтенсивно, щоб шоколадні часточки повністю розчинилися. Коли це станеться, остуджуємо суміш.
Масло тримаємо 2 години не в холоді, а потім збиваємо до пишноти. Невеликими порціями вливаємо в нього шоколадну суміш, інтенсивно розмішуючи. Відразу не використовуємо крем. Спочатку його треба охолодити хоча б півгодини.
Сирно-масляний крем для торта
Інгредієнти:
![Масляний крем для торта Масляний крем для торта](/uploads/posts/2015-12/maslyaniy-krem-dlya-torta_992.jpeg)
Приготування
Класичний рецепт цього крему передбачає використання домашнього, м'якого, ніжного сиру з ледь помітною кислинкою. Якщо такого немає, можна, звичайно, замінити на куплений в магазині.
Отже, беремо сир і кладемо його в сито. Натискаючи зверху столовою ложкою, перетираємо його. Зовсім м'який сир можна не перетирати, а збити блендером.
Цукор з'єднайте з маслом і починаємо на невеликих обертах збивати. Коли в суміші з'явиться однорідний вид, порційно вводимо сир. Потім для поліпшення смаку додаємо ванілін. Легке перемішування блендером — і крем готовий. Не забуваємо поставити його в холодильник, інакше він сповзе з торта замість того, щоб утворити гарний шар.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною](/uploads/posts/2015-12/krem-dlya-torta-z-zguschenim-molokom-smetanoyu_501.jpeg)
Крем для торта зі згущеним молоком і сметаною
Приготувати вдалу основу для торта - лише половина успішного результату. Важливий етап в створенні домашнього десерту - вибір відповідного
![Білково-масляний крем](/uploads/posts/2015-12/blkovo-maslyaniy-krem_581.jpeg)
Білково-масляний крем
Особливу увагу в оформленні домашніх десертів необхідно приділити правильному вибору крему. У поданих далі рецептах докладно описаний спосіб
![Масляний крем для прикраси торта](/uploads/posts/2015-12/maslyaniy-krem-dlya-prikrasi-torta_901.jpeg)
Масляний крем для прикраси торта
Структура масляного крему чудово тримає форму, завдяки чому він чудово підійде для оригінального оформлення тортів. Він легко відсаджують
![Масляний крем із згущеним молоком](/uploads/posts/2015-12/maslyaniy-krem-z-zguschenim-molokom_871.jpeg)
Масляний крем із згущеним молоком
Ідеальним наповненням для тортів можна назвати масляний крем із згущеним молоком. Такий варіант підходить до будь ласощам, приготованим на бісквітній
![Крем для медового торта](/uploads/posts/2015-08/krem-dlya-medovogo-torta_751.jpeg)
Крем для медового торта
Урізноманітнити смак звичного медового торта досить просто. Досить просочити його відповідним кремом, приготовленим за іншим рецептом. Існує
![Масляний крем](/uploads/posts/2015-01/maslyaniy-krem_451.jpeg)
Масляний крем
Масляний крем - універсальне додаток до будь-якого десерту, приготувати яку не складе особливої праці. Якщо ви вирішили побалувати себе калорійними