Вернуться назад Распечатать

Масляний крем для торта

Масляний крем для торта
Сьогодні ми поговоримо з вами про те, як зробити масляний крем для торта. Він не тече, добре тримає форму, володіє відмінним смаком, загалом, ідеально підходить для прошарку і прикраси коржів.

Масляний крем із згущеним молоком для торта


Інгредієнти:

  • масло вершкове — 180-200 г;

  • згущене молоко — 180-200 мл;

  • ванільна есенція — за смаком.


  • Приготування
    Масло збиваємо міксером, встановивши невелику швидкість. Коли ми побачимо, що воно змінилося — стало пишним і білим, вводимо тонкою цівкою молоко згущене. Останнім етапом додаємо ванільну есенцію, покладаючись на свій смак. Крем відправляємо в холод і використовуємо його, коли він застигне. Додатково можна ввести в нього какао, горіхи, сухофрукти, цукати.

    Рецепт масляного крему для торта


    Інгредієнти:

  • ванільний порошок;

  • масло вершкове — 420-450 м;

  • яйця — 4 шт.;

  • кислота лимонна — 025 ч. ложки;

  • цукор — 270 р.


  • Приготування
    Яйця поділяємо — білки відкладаємо вбік, а жовтки починаємо збивати. Робимо це дуже тривало, жовтки мають на порядок збліднути. Як тільки закінчуємо з ними, беремося за збивання білків. Стійкі піки стануть тим сигналом, який сповіщає про закінчення процесу.
    На цьому етапі вводимо в білки лимонну кислоту, а потім злегка розтоплене в мікрохвильовці масло. Не припиняючи збивати, додаємо жовтки. Коли всі інгредієнти будуть з'єднані, крем стане однорідним, рідкуватим. Ставимо його на холод, а потім наносимо на коржі.

    Сметанно-масляний крем для торта


    Інгредієнти:

  • цукор — 1 склянка;

  • сметана — 450 мл;

  • масло вершкове — 190-200 р.


  • Приготування
    У досить глибоку миску викладаємо масло і цукор. Виделкою розтираємо ці інгредієнти. Нам потрібно, щоб, по-перше, цукор розчинився, а по-друге, маса стала однорідною і трохи пишною. Як тільки ми побачили, що домоглися потрібного результату, додаємо ложку сметани і все перемішуємо. Так поступово вводимо всю сметану, отримуючи однорідний крем.

    Шоколадно-масляний крем для торта


    Інгредієнти:

  • масло вершкове — 240-250 г;

  • ванільний цукор — 1 пачка;

  • молоко — 140-150 мл;

  • шоколад — 1 плитка;

  • яйця — 1 шт.


  • Приготування
    Беремо невелику каструльку, наливаємо в неї молоко. Розбиваємо туди яйце і висипаємо весь цукор. Перемішуємо виделкою, щоб отримати максимально однорідну масу. Після цього підігріваємо її і варимо лише 1 хвилину, не забуваючи все це час помішувати. Шоколад ламаємо на шматочки довільної форми і висипаємо в гарячу суміш. Вогонь вимикаємо. Заважаємо інтенсивно, щоб шоколадні часточки повністю розчинилися. Коли це станеться, остуджуємо суміш.
    Масло тримаємо 2 години не в холоді, а потім збиваємо до пишноти. Невеликими порціями вливаємо в нього шоколадну суміш, інтенсивно розмішуючи. Відразу не використовуємо крем. Спочатку його треба охолодити хоча б півгодини.

    Сирно-масляний крем для торта


    Інгредієнти:

  • ванілін;

  • масло вершкове — 180-190 г;

  • цукор тростинний — 140 г;

  • сир середньої жирності — 370-380 р.
  • Масляний крем для торта


    Приготування
    Класичний рецепт цього крему передбачає використання домашнього, м'якого, ніжного сиру з ледь помітною кислинкою. Якщо такого немає, можна, звичайно, замінити на куплений в магазині.
    Отже, беремо сир і кладемо його в сито. Натискаючи зверху столовою ложкою, перетираємо його. Зовсім м'який сир можна не перетирати, а збити блендером.
    Цукор з'єднайте з маслом і починаємо на невеликих обертах збивати. Коли в суміші з'явиться однорідний вид, порційно вводимо сир. Потім для поліпшення смаку додаємо ванілін. Легке перемішування блендером — і крем готовий. Не забуваємо поставити його в холодильник, інакше він сповзе з торта замість того, щоб утворити гарний шар.