Глазур для торта з какао та молока
Будь ласощі виглядає набагато апетитніше і красивіше, якщо прикрасити його зверху глазур'ю. Шоколадна глазур – найбільш поширена в кулінарії, і її часто застосовують для покриття тістечок, тортів і булочок. Сьогодні ми розповімо вам, як зробити молочну глазур з какао.
Інгредієнти:
ванілін – 2 г;
молоко – 6 ст. ложок;
масло вершкове – 100 г;
цукор – 1 ст.;
сухе какао – 2 ст. ложки.
Приготування
Виливаємо В каструльку молоко, додаємо ванілін, кидаємо цукор, сухе какао і злегка перемішуємо. Потім ставимо посуд на невеликий вогонь і чекаємо, поки вміст закипить. Відразу ж зменшуємо полум'я і тушкуємо масу 10 хвилин. Далі знімаємо ємність з вогню, додаємо шматочок вершкового масла, перемішуємо і використовуємо готову глазур з какао та молока для прикраси різних кондитерських виробів.
Інгредієнти:
сухе какао – 2 ст. ложки;
масло вершкове – 2 ст. ложки;
молоко згущене – 2 ст. ложки.
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо до рідкого стану. Потім додаємо згущене молоко і поступово всипаємо какао. Встановлюємо масу на водяну баню, проварюємо і знімаємо з плити через 5 хвилин. Використовуємо готову глазур гарячої для прикраси торта.
Інгредієнти:
сухе какао – 3 ст. ложки;
молоко коров'яче – 4 ст. ложки;
цукор дрібний – 3 ст. ложки;
масло вершкове – 3 ст. ложки.
Приготування
Виливаємо В каструльку свіже молоко, кидаємо дрібний цукор і сухе какао. Перемішуємо все віночком, ставимо в мікрохвильовку і підігріваємо, але не доводимо до закипання. Після звукового сигналу кидаємо шматочок вершкового масла і проварюємо суміш кілька хвилин до однорідного стану. Готову глазур акуратно наносимо на торт, не чекаючи, поки вона охолоне.
Інгредієнти:
сухе какао – 5 ст. ложок;
молоко – 5 ст. ложок;
масло «Селянське» масло – 50 г;
цукор дрібний – 5 ст. ложок.
Приготування
У миску наливаємо молоко і додаємо трохи цукру. Потім кидаємо туди ж какао і все гарненько перемішуємо ложкою. Ставимо посуд на середній вогонь і проварюємо, але не кип'ятимо, постійно помішуючи. Готову глазур обережно знімаємо з плити, додаємо в гарячу масу шматочок вершкового масла і знову ретельно все перемішуємо.
Глазур для торта з какао та молока
Інгредієнти:
Приготування
Виливаємо В каструльку молоко, додаємо ванілін, кидаємо цукор, сухе какао і злегка перемішуємо. Потім ставимо посуд на невеликий вогонь і чекаємо, поки вміст закипить. Відразу ж зменшуємо полум'я і тушкуємо масу 10 хвилин. Далі знімаємо ємність з вогню, додаємо шматочок вершкового масла, перемішуємо і використовуємо готову глазур з какао та молока для прикраси різних кондитерських виробів.
Глазур з какао і згущеного молока
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо до рідкого стану. Потім додаємо згущене молоко і поступово всипаємо какао. Встановлюємо масу на водяну баню, проварюємо і знімаємо з плити через 5 хвилин. Використовуємо готову глазур гарячої для прикраси торта.
Шоколадна глазур з какао та молока
Інгредієнти:
Приготування
Виливаємо В каструльку свіже молоко, кидаємо дрібний цукор і сухе какао. Перемішуємо все віночком, ставимо в мікрохвильовку і підігріваємо, але не доводимо до закипання. Після звукового сигналу кидаємо шматочок вершкового масла і проварюємо суміш кілька хвилин до однорідного стану. Готову глазур акуратно наносимо на торт, не чекаючи, поки вона охолоне.
Молочна глазур з какао для торта
Інгредієнти:
Приготування
У миску наливаємо молоко і додаємо трохи цукру. Потім кидаємо туди ж какао і все гарненько перемішуємо ложкою. Ставимо посуд на середній вогонь і проварюємо, але не кип'ятимо, постійно помішуючи. Готову глазур обережно знімаємо з плити, додаємо в гарячу масу шматочок вершкового масла і знову ретельно все перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Глазур з какао та молока
Самим простим і абсолютно доступним рішенням прикрасити готовий десерт є глазур. Пропонуємо декілька основних рецептів на основі молока і какао
Глазур з какао
Самий вдалий і неймовірно простий спосіб приховати похибки домашнього кондитерського виробу або оригінально прикрасити готовий торт - це покрити його
Як зробити глазур з какао?
Будь-яка глазур здатна ефектно оформити домашній десерт. Але якщо її зробити на основі какао, то вийде ще й смачно і зовсім не дорого. Пропонуємо
Як зробити шоколадну глазур з какао?
Шоколадна глазур з какао виручає, коли потрібно гарно оформити десерт для його подачі до святкового столу. Однак слід зазначити, що сьогодні існує
Шоколадна глазур з какао та молока - рецепт
Будь-який кондитерський виріб виходить не тільки смачним, але і апетитніше виглядає, якщо покрити його або прикрасити глазур'ю. Шоколадна глазур,
Молочна глазур - рецепт
Молочна глазур чудово прикрасить вашу домашню випічку і додасть їй незвичайний смак, оригінальність і естетичний зовнішній вигляд. Пропонуємо вашій