Цукровий пиріг

Рецепт німецького цукрового пирога з вершками
Інгредієнти:
Для посипання:
Приготування
В тепленькому молочку розчиняємо ванільний цукор і дріжджі і чекаємо їх пожвавлення протягом п'ятнадцяти хвилин.
Після закінчення часу, змішуємо молочно-дріжджову суміш зі злегка збитими яйцями і розм'якшеним вершковим маслом за допомогою віночка, а потім всипаємо просіяне пшеничне борошно і заводимо тісто. Воно вийде в'язке і липке, нехай вас це не бентежить, так і повинно бути. Тепер прикриваємо посуд з тестом чистою тканиною або рушником і даємо йому підійти в теплому місці протягом години. За цей час маса збільшиться приблизно втричі, тепер слід її обім'яти і перекласти в попередньо промаслений форму для випічки. Даємо тісту знову піднятися вже у формі приблизно протягом тридцяти хвилин.
Тепер змащуємо палець рослинним маслом і протикаємо їм тісто по всьому периметру, періодично знову промасливая. М'яке вершкове масло розтираємо з цукровим піском і розподіляємо отриману цукрово-масляну крихту по поверхні пирога. Ставимо форму в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і витримуємо протягом тридцяти п'яти хвилин. Далі виймаємо пиріг з духовки, заливаємо зверху рівномірно вершками і відправляємо для запікання ще на сім хвилин.
Такий цукровий пиріг можна приготувати і в мультиварці . Для цього приготовлене тісто перекладаємо в промаслений і застелену пергаментом мультикастрюлю і залишаємо в режимі «Підігрів» на двадцять хвилин. Потім робимо за допомогою пальця поглиблення, розподіляємо цукрово-масляну посипання і включаємо режим «Випічка» на тридцять-сорок хвилин. Далі заливаємо пиріг вершками і залишаємо в режимі «Підігрів» ще на п'ятнадцять хвилин.
Французький пиріг з цукровою начинкою зі сметаною
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Дріжджі розпускаємо в теплому молоці, додаємо ванільний цукор, перемішуємо суміш до розчинення і даємо постояти в теплому місці протягом п'ятнадцяти хвилин. За цей час взобьем яйця з дрібкою солі і змішаємо віночком з розтопленим і трохи остившім вершковим маслом. Змішуємо в мисці вспенившуюся молочно-дріжджову масу

Відправляємо пиріг в прогріту до 180 градусів духовку і витримуємо при такому температурному режимі протягом тридцяти хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Відкритий пиріг з варенням
Будь-які відкриті пироги завжди виглядають красиво і виходять неймовірно смачними, адже часто кількість наповнення перевершує основу. Далі

Бісквітний пиріг з яблуками
Бісквітна основа для випічки користується особливим успіхом у багатьох господинь. І абсолютно виправдано, адже знаючи кілька секретів вдалого

Заливний пиріг з абрикосами
Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими

Пиріг з консервованими персиками
Прекрасне поєднання бісквітного або пісочного тіста з вишуканим смаком соковитого консервованого персика не залишить байдужим навіть найвибагливіших