Пісочне тістечко

Сьогодні ми пропонуємо порадувати своїх рідних і приготувати для них пісочні тістечка.
Універсальний рецепт пісочного тістечка
Інгредієнти:
Приготування
У просіяне борошно додаємо розм'якшений маргарин і подрібнюємо його на маленькі шматочки так, щоб вони майже не відчувалися пальцями в борошні. Додаємо цукрову пудру, розмішуємо з борошном і маргарином, робимо в центрі суміші ямку, викладаємо в неї яєчні жовтки, сметану, ванілін, солимо і замішуємо тісто руками, щоб всі інгредієнти з'єдналися в одне ціле.
З тіста сформувати кулю і поставимо в холодильник для охолодження. Потім рясно посипаємо стіл борошном і розкачуємо тісто товщиною 5-7 мм За допомогою тонкого склянки вирізаємо кружечки. За допомогою лопатки маємо кружечки тесту на деко. Змащуємо кожен кружечок тіста збитим яйцем і посипаємо цукром з горіхами. Випікаємо в розігрітій духовці при 210 градусах, поки їх колір не стане світло-золотистим.
Оскільки цей рецепт універсальний, то посипання і глазур можна використовувати будь-яку.
Пісочне тістечко з повидлом
Тістечко з пісочного тіста завжди нагадує смак дитинства. Але ми можемо поринути в нього повністю, якщо зробимо ласощі з повидлом.
Інгредієнти:
Приготування
Дістаємо з холодильника масло і ріжемо шматочками, а далі перекручуємо його через дрібне сито в зручну миску, для замішування тіста. Сюди просіваємо борошно разом з розпушувачем і ретельно розмішуємо з маслом. Вбиваємо яйця, а слідом цукор і сіль. Швидкими рухами рук вимішуємо щільне тісто. Ставимо в холод на 40 хвилин. Потім ділимо тісто навпіл і розкачуємо пластами по 7-8 мм. Переміщаємо їх на деко і випікаємо 15 хвилин при 230 градусах. Готові основи обрізаємо з усіх боків. Намазуємо їх повидлом і накладаємо один на одного. Верхній корж з повидлом, посипаємо крихтою від обрізків. Тепер всі розрізаємо на рівні тістечка.
Пісочне тістечко з глазур'ю
Інгредієнти:
Для тіста:
Для наповнення:
Для глазурі:
Приготування
М'який маргарин, збиваємо міксером на середній швидкості. Продовжуючи збивати, додаємо: яйця, цукор, гашену соду, молоко. Відклавши міксер, в цю миску висипаємо борошно і швиденько замішуємо тісто, відразу ж відправивши його на охолодження. Холодне тісто розкачуємо і ріжемо на трикутники, якщо є формочки інших фігурок, тоді використовуйте їх. Випікаємо отримані фігурки в духовій

Поки всі остигає, зробимо глазур. У металеву посудину наливаємо теплу воду і висипаємо цукровий пісок. Ставимо ємність на плиту, а щоб не пригоріло, постійно помішуємо. Як тільки сироп почне загусати, вводимо барвник і лимонну кислоту. Потримавши на вогні ще пару хвилин, відставляємо.
Половину пісочних трикутників намазуємо повидлом і з'єднуємо з порожніми коржиками, а зверху поливаємо глазур'ю.
Такі тістечка найбільше сподобаються дітям, особливо якщо використовувати глазур різних кольорів!
Рекомендуємо добрі рецепти

Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте

Пиріг з повидлом
Печиво і тістечка вже трохи набридли, хочеться чогось домашнього і смачненького? Тоді представляємо вашій увазі декілька цікавих рецептів

Пісочний пиріг з повидлом
Пісочний пиріг з повидлом - чудова випічка до чаю в колі сім'ї. Приготувати її не складе особливих труднощів, і в цьому вам допоможуть наші цікаві

Рогалики з повидлом - рецепт
Рогалики з повидлом - дуже смачне ласощі, яке можна спекти в будь-який момент. Час приготування цього десерту залежить від тіста, а тому ми розповімо

Печиво з повидлом
Якщо ви любите повидло, тоді пропонуємо вам зробити дивовижні печеньки з цієї солодкістю. Випічка вийде надзвичайно смачною і розсипчастою і чудово

Рогалики з пісочного тіста
Рогалики з пісочного тіста користуються досить великою популярністю. Готується таке ласощі досить просто і не зажадає від вас якихось особливих