Плюшки з цукром
![Плюшки з цукром Плюшки з цукром](/uploads/posts/2015-09/plyushki-z-cukrom_191.jpeg)
Здобні булочки
Інгредієнти:
Приготування
Тісто готується в кілька етапів. Спершу ставимо опару: молоко підігріваємо до температури тіла або трохи більше, заливаємо дріжджі. Додаємо по 2 ложки борошна і цукру, перемішуємо і чекаємо, поки над рідиною не сформується шапка піни. Другий етап – власне замішування тіста. У глибокій мисці збиваємо яйця з сіллю. Коли вони потемніють, поступово вводимо півсклянки цукру і розтоплене масло. Після того, як суміш стала однорідною, додаємо опару і просіяне борошно. Борошно можна подсеивать прямо в миску, в процесі замішування тіста. Готове тісто обов'язково повинно підійти – піднятися, обсяг зазвичай збільшується в 2-3 рази, так що чекаємо. Третій етап – виготовлення булочок. Якщо додаєте корицю, змішайте її з цукром. Обминаємо тісто, розбираємо на невеликі грудочки. Кожну грудочку розгортаємо в корж. Посипаємо цукром досить рясно, начинки повинно бути багато. Звертаємо рулетик і далі можна включити фантазію. Можна надрізати рулет посередині і розкрити шари, як листки книги. Можна розрізати рулетик навпіл, поставити на деко і злегка приплюснути – вийдуть своєрідні «трояндочки». Можна згортати рулети відразу з двох сторін, а потім нарізати скибочками з кроком близько 3 см – будуть вушка. Загалом, включайте фантазію і сміливо творите. Плюшки викладаємо на змащене олією деко, змащуємо збитим яйцем і залишаємо. Здоба обов'язково повинна підійти перед відправленням в духовку. Печуться дріжджові булочки з цукром досить швидко, близько півгодини в середньому, але якщо булочки невеликі за розміром, можуть встигнути і раніше – за чверть години приблизно. Дуже смачні булочки з корицею і цукром до молока або кави. Втім, до звичайного чаю, до фруктовим компотам і більш екзотичних напоїв начебто ройбуша або мате вони теж підійдуть.
Плюшки з маком і цукром - рецепт
Можна приготувати тісто для булочок і безопарним способом, якщо ніколи чекати. Вийдуть такі ж смачні і ароматні булочки з цукром, рецепт відрізняється не сильно.
Інгредієнти:
Приготування
Раскрошим дріжджі, заллємо теплим молоком (05 л). Молоко підігріти градусів приблизно до 40.
![Плюшки з цукром Плюшки з цукром](/uploads/posts/2015-09/plyushki-z-cukrom_252.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Плюшки з цукром з дріжджового тіста](/uploads/posts/2015-09/plyushki-z-cukrom-z-drzhdzhovogo-tsta_851.jpeg)
Плюшки з цукром з дріжджового тіста
У цій статті розповімо, як зробити справжню «серцеву» випічку. Пропонуємо вам рецепт здобних булочок з цукром. Це чудове ласощі підкорить кожного
![Плюшки – рецепт](/uploads/posts/2015-07/plyushki-recept_331.jpeg)
Плюшки – рецепт
Бажаєте побалуватися пляшками, як персонажі з усім відомої казки? Тоді готуйте свої кулінарні книги для запису наших рецептів, адже у цій статті
![Булочки з дріжджового тіста](/uploads/posts/2015-07/bulochki-z-drzhdzhovogo-tsta_391.jpeg)
Булочки з дріжджового тіста
Булочки, яке приготовані не в пекарні, а на своїй кухні і з любов'ю, завжди в рази смачніше покупних. І нехай вас не лякає робота з тестом, адже з
![Плюшка московська](/uploads/posts/2015-01/plyushka-moskovska_841.jpeg)
Плюшка московська
Плюшка московська - ласощі з дитинства. Хочете порадувати цими булочками свою сім'ю? Тоді давайте розберемося, як зробити для них тісто, готувати чи
![Булочки на молоці](/uploads/posts/2015-01/bulochki-na-moloc_341.jpeg)
Булочки на молоці
Булочки - смачна випічка, яку обожнюють багато. Їх готують з родзинками, корицею, ягодами, шоколадом. А щоб вони вийшли повітряними, давайте сьогодні