Пиріжки з полуницею
![Пиріжки з полуницею Пиріжки з полуницею](/uploads/posts/2015-09/pirzhki-z-poluniceyu_151.jpeg)
Пиріжки з полуницею з дріжджового тіста в духовці
Інгредієнти:
Для начинки:
Для змащування верху:
Приготування
Змішуємо в мисці або каструльці кефір, рослинне масло, сіль та цукровий пісок, перемішуємо і підігріваємо до приємної руці теплоти. Потім всипаємо змішану з сухими дріжджами просіяне борошно і замішуємо м'яке тісто. Визначаємо його в тепле місце на тридцять-сорок хвилин.
Поки тісто підходить, промиємо полуницю і залишимо в друшляку на деякий час, щоб вода гарненько скла. Потім наріжемо ягідки кубиками або часточками.
Коли тісто збільшиться приблизно в два рази, відщипуємо від нього потроху, скачуємо кульки і укладаємо на присипану борошном поверхню.
З кожної кульки формуємо руками або качалкою корж, чайною ложкою насипаємо в центр трохи цукрового піску, зверху присипану крохмалем нарізану полуницю і з'єднуємо протилежні краї тіста. Надаємо пиріжку бажану форму і викладаємо на промаслений лист.
Прогріваємо духовку до 190 градусів, промазуємо поверхню пиріжків, збитим з водою і щіпка ваніліну жовтком, і відправляємо їх випікатися на п'ятнадцять-двадцять хвилин.
Пиріжки з листкового тіста з полуницею і вершковим сиром
Інгредієнти:
Приготування
![Пиріжки з полуницею Пиріжки з полуницею](/uploads/posts/2015-09/pirzhki-z-poluniceyu_442.jpeg)
Розморожуємо листкове тісто, розкачуємо і нарізаємо квадратиками. Кожен квадратик промазуємо вершковим сиром, відступаючи від країв по одному сантиметру, чайною ложкою насипаємо по центру цукровий пісок, змішаний з ванільним цукром і укладаємо попередньо помиті і нарізані ягоди. Для того щоб начинка з полуниці не витікала з пиріжків, присыплем полуничні ягідки невеликою кількістю крохмалю.
З'єднуємо протилежні краї тіста і запечатуємо пиріжок за допомогою зубців вилки. Робимо зверху пиріжків кілька надрізів для виходу пари, укладаємо на промаслений лист на деякій відстані один від одного і відправляємо в духовку на двадцять-тридцять хвилин, розігрів її заздалегідь до 220 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Плюшки з цукром з дріжджового тіста](/uploads/posts/2015-09/plyushki-z-cukrom-z-drzhdzhovogo-tsta_851.jpeg)
Плюшки з цукром з дріжджового тіста
У цій статті розповімо, як зробити справжню «серцеву» випічку. Пропонуємо вам рецепт здобних булочок з цукром. Це чудове ласощі підкорить кожного
![Пиріжки з листкового тіста з яблуками](/uploads/posts/2015-09/pirzhki-z-listkovogo-tsta-z-yablukami_911.jpeg)
Пиріжки з листкового тіста з яблуками
Щоб побалувати себе і рідню домашньою випічкою не потрібно бути віртуозним кулінаром. В будь-якому магазині представлений великий асортимент різного
![Смажені пиріжки з сиром](/uploads/posts/2015-09/smazhen-pirzhki-z-sirom_181.jpeg)
Смажені пиріжки з сиром
Якщо у вас домашня випічка в пошані, але до духовці не хочеться підходити, то ця стаття точно вам доведеться по душі. Пропонуємо два чудових варіанти
![Швидкі пиріжки](/uploads/posts/2015-09/shvidk-pirzhki_801.jpeg)
Швидкі пиріжки
Іноді хочеться порадувати сім'ю домашньою випічкою, однак абсолютно немає часу на кулінарні шедеври. Добре, що є рецепти, які дуже прості у
![Пиріжки з рисом і яйцем](/uploads/posts/2015-09/pirzhki-z-risom-yaycem_951.jpeg)
Пиріжки з рисом і яйцем
Напевно, самим традиційним у російській кухні наповненням для пиріжків є рис з яйцем. Ця начинка чудово поєднується з прісним тістом і з пишною
![Пиріжки з листкового тіста з малиною](/uploads/posts/2015-08/pirzhki-z-listkovogo-tsta-z-malinoyu_901.jpeg)
Пиріжки з листкового тіста з малиною
М'яке хрустке і розсипчасте тісто неймовірно гармонійно поєднується з соковитою ягідною начинкою. Аромат свіжої випічки, поширюється на весь будинок