Як зробити морозиво «Пломбір»?

Домашній «Пломбір»
Досвідчені господині знають, як зробити вершкове морозиво «Пломбір» будинку. Іншим варто врахувати кілька нюансів. Чим жирніше вершки, тим смачніше і ніжніше будемо морозиво. Замість курячих краще використовувати перепелині яйця. Кількість цукру вказано середнє. Любите менш солодке морозиво, достатньо буде 100 г, ласуни можуть додати побільше.
Інгредієнти:
Приготування
Заздалегідь підготуємо ємність, яку можна використовувати як парову баню (2 каструлі чи миски різного діаметру), в меншій яєчні жовтки (відокремлюємо їх від білків акуратно) розмішуємо з цукром до тих пір, поки крупинки не перестануть відчуватися, вливаємо молоко і на водяній бані готуємо до загустіння маси, постійно помішуючи. Це важливо – інакше суміш буде горіти по краях. Коли маса загусла до стану сметани, знімаємо і охолоджуємо, а тим часом використовуємо міксер, щоб збити вершки. Обидві маси потрібно з'єднати акуратно, перемішуючи, але не збиваючи, так що насадки на міксері (якщо користуємося ним) змінюємо. Заморожуємо.
У тих, хто готує вперше, виникає питання: як зробити морозиво «Пломбір» м'яким і ніжним. Це нескладно – просто врахуйте одну тонкість. В процесі заморожування кожні 20-40 хвилин масу потрібно перемішувати, щоб вона промораживалась рівномірно.
Як зробити шоколадне морозиво «Пломбір» без вершків?
Інгредієнти:

Приготування
Починаємо з того, що готуємо водяну баню, тільки тепер у ній потрібно розтопити шоколад. Для цього, шоколад ламаємо дрібно, змішати з молоком і починаємо прогрівати, поступово додаючи какао і постійно помішуючи, щоб суміш не горіла. Коли маса зварилася і загусла, відставимо її в сторону і ретельно віночком або міксером збиваємо яйця з цукром і ваніліном до отримання однорідної кремоподібної маси. Обережно, тонкою цівкою, безперервно розмішуючи, вливаємо шоколад. Суміш заморожуємо, розмішуючи по мірі застигання кожні півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як зробити морозиво «Пломбір» в домашніх умовах?
Сьогодні складно купити даний, смачне морозиво. Склад магазинного десерту краще не знати. А адже його можна створити в домашніх умовах, до того ж,

Як приготувати морозиво в домашніх умовах?
Напевно всі діти люблять морозиво, та й багато дорослих не проти поласувати, особливо спекотним літом. Особливо приємно, якщо цей прохолодний десерт

Морозиво з сиру
Найпопулярнішим прохолодним напоєм по праву можна назвати морозиво. Варіантів його створення існує досить багато. А одним з вельми незвичайних можна

Як зробити шоколадний крем?
Існує безліч рецептів шоколадного крему. Можна приготувати вершковий зі згущеним молоком, заварний з яйцями або навіть сирний крем. Приготувати його

Шоколадне морозиво
Любителів шоколадного морозива дуже багато. Якщо ви до них ставитеся, то не варто купувати дане ласощі, а робити його будинку. Рецепти зараз ми вам

Шоколадне парфе
Парфе - це популярна страва французької кухні, головним компонентом якого є збиті вершки. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижне шоколадне