Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт «Молочна дівчинка»

Торт «Молочна дівчинка»

23-07-2015, 21:26
1 149
Торт «Молочна дівчинка»
Торт «Молочна дівчинка» - дуже легкий десерт. По-іншому його ще іноді називають «тортом для закоханих». Шматочки такого ласощі просто тануть у роті, і обмежитися одним просто неможливо. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати цей приголомшливий десерт!

Торт «Молочна дівчинка» під мастику


Інгредієнти:

  • згущене молоко – 400 мл;

  • розпушувач – 15 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • борошно – 1 ст.;

  • шоколад – 50 р.


  • Для крему:

  • пудра цукрова – 05 ст.;

  • вершки 33 % – 500 мл


  • Приготування
    Отже, згущене молоко збиваємо до однорідності з яйцями. Потім всипаємо просіяне борошно заздалегідь, кидаємо дрібку розпушувача і гарненько перемішуємо. Далі беремо кальку, креслимо на ній рівний круг і в центр викладаємо кілька ложок тесту, розрівнюючи його по контуру. Духовку добре розігріваємо, викладаємо туди наш корж і запікаємо не більше 2 хвилин. Таким чином, готуємо всі коржі і остуджуємо їх на решітці, а потім знімаємо з паперу. А цим часом робимо крем для торта «Молочна дівчинка». Для цього змішуємо вершки і цукрову пудру. Тепер збираємо ласощі, накладаючи один корж на інший і промазуючи їх рясно збитим кремом. Посипаємо готовий торт тертим шоколадом або прикрашаємо за бажанням різнобарвною мастикою і прибираємо на кілька годин в холодильник.

    Торт «Молочна дівчинка з персиками


    Інгредієнти:
    Для коржів:

  • молоко згущене – 1 банка;

  • борошно пшеничне – 1 ст.;

  • яйце – 2 шт.;

  • розпушувач – 15 ч. ложки.


  • Для крему:

  • цукрова пудра – 3 ст. ложки;

  • сметана 20 % - 350 мл


  • Для прикраси:

  • консервовані персики – 200 г;

  • посипка цукрова – за смаком;

  • білковий заварний крем.


  • Приготування
    Яйця змішати зі згущеним молоком, додаємо борошно і розпушувач. Все ретельно перемішуємо і виливаємо порційно тісто на папір з окресленим колом. Випікаємо коржі за 2 хвилинки і залишаємо їх остигати. Для приготування крему, беремо сметану і збиваємо її добре з цукровою пудрою. Тепер приступаємо до складання десерту: викладаємо на блюдо корж, промазуємо його кремом, рівномірно розподіляємо консервовані персики і накриваємо наступним коржем. Готовий торт «Молочна дівчинка» з фруктами прибираємо на 2 години в холодильник, а потім подаємо до столу.

    Рецепт торта «молочна Шоколадна дівчинка» з вишнею


    Інгредієнти:

  • згущене молоко – 400 р;

  • яйце – 3 шт.;

  • борошно пшеничне – 150 г;

  • какао – 50 г;

  • вишня свіжа або заморожена без кісточок – 350 г;

  • шоколад – для посипання.

  • розпушувач – 15 р.


  • Для крему:

  • вершки 33 % – 700 мл;

  • цукор – 1 ст.;

  • сир сільський – 250 г;

  • ванілін – 1 пакетик.


  • Приготування
    Щоб зробити торт «Шоколадно-молочна дівчинка» яйця злегка збиваємо з молоком, додаємо борошно, какао і розпушувач. Все ретельно перемішуємо, щоб вийшло тісто, як на оладки. На пекарської папері малюємо коло, кладемо в центр декілька ложок тесту і розподіляємо його. Випікаємо коржі в розігрітій духовці рівно за 3 хвилинки, щоб вони не згоріли.
    Торт «Молочна дівчинка»
    Потім перекладаємо їх на ґрати, остуджуємо і знімаємо акуратно з паперу. Далі готуємо крем: сир ретельно подрібнюємо в блендері з ваніліном, а вершки збиваємо з цукром до появи піків. Акуратно змішуємо обидві маси і прибираємо в холодильник. Тепер починаємо формувати торт: кожен корж промазуємо кремом, посипаємо рясно подрібненими горіхами і викладаємо вишню без кісточок. Складаємо коржі один на одного, злегка придавлюючи їх руками. Після цього прикрашаємо верхівку за бажанням збитими вершками, ягодами, посипаємо тертим шоколадом. Прибираємо готовий тортик «Молочна дівчинка з вишнею» в холодильник для застигання.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шоколадний сметанник - рецепт
    Шоколадний сметанник - рецепт
    Сметанник - незамінний торт, який готується на швидку руку і володіє ніжним, приємним смаком. Для сметанника потрібні найпростіші інгредієнти, тому
    Карамельний торт
    Карамельний торт
    Карамельний торт - дуже смачне ласощі, яке прикрасить будь-який стіл. Зробити його не складно, однак деякі зусилля докласти доведеться. Давайте з
    Ленінградський торт - рецепт
    Ленінградський торт - рецепт
    Любите смачні тортики, які швидко готуються? Значить вам точно сподобається рецепт десерту "Ленінградського". Як його приготувати, який знадобиться
    Торт зі збитими вершками
    Торт зі збитими вершками
    Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі
    Вафельний торт зі згущеним молоком
    Вафельний торт зі згущеним молоком
    Вафельний торт - це простий в приготуванні, але дуже смачний десерт, який сподобається і дорослим і дітям. І сьогодні ми розповімо, як його зробити
    Торт зі згущеним молоком
    Торт зі згущеним молоком
    Торт зі згущеним молоком - дивовижна домашня випічка, при чому згущене молоко може не тільки входити в тісто, але і бути основним інгредієнтом крему.