Торт «Молочна дівчинка» - дуже легкий десерт. По-іншому його ще іноді називають «тортом для закоханих». Шматочки такого ласощі просто тануть у роті, і обмежитися одним просто неможливо. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати цей приголомшливий десерт!
Торт «Молочна дівчинка» під мастику
Інгредієнти: згущене молоко – 400 мл; розпушувач – 15 г; яйце – 2 шт.; борошно – 1 ст.; шоколад – 50 р. Для крему:
пудра цукрова – 05 ст.; вершки 33 % – 500 мл Приготування Отже, згущене молоко збиваємо до однорідності з яйцями. Потім всипаємо просіяне борошно заздалегідь, кидаємо дрібку розпушувача і гарненько перемішуємо. Далі беремо кальку, креслимо на ній рівний круг і в центр викладаємо кілька ложок тесту, розрівнюючи його по контуру. Духовку добре розігріваємо, викладаємо туди наш корж і запікаємо не більше 2 хвилин. Таким чином, готуємо всі коржі і остуджуємо їх на решітці, а потім знімаємо з паперу. А цим часом робимо крем для торта «Молочна дівчинка». Для цього змішуємо вершки і цукрову пудру. Тепер збираємо ласощі, накладаючи один корж на інший і промазуючи їх рясно збитим кремом. Посипаємо готовий торт тертим шоколадом або прикрашаємо за бажанням різнобарвною мастикою і прибираємо на кілька годин в холодильник.
Торт «Молочна дівчинка з персиками
Інгредієнти: Для коржів:
молоко згущене – 1 банка; борошно пшеничне – 1 ст.; яйце – 2 шт.; розпушувач – 15 ч. ложки. Для крему:
цукрова пудра – 3 ст. ложки; сметана 20 % - 350 мл Для прикраси:
консервовані персики – 200 г; посипка цукрова – за смаком; білковий заварний крем. Приготування Яйця змішати зі згущеним молоком, додаємо борошно і розпушувач. Все ретельно перемішуємо і виливаємо порційно тісто на папір з окресленим колом. Випікаємо коржі за 2 хвилинки і залишаємо їх остигати. Для приготування крему, беремо сметану і збиваємо її добре з цукровою пудрою. Тепер приступаємо до складання десерту: викладаємо на блюдо корж, промазуємо його кремом, рівномірно розподіляємо консервовані персики і накриваємо наступним коржем. Готовий торт «Молочна дівчинка» з фруктами прибираємо на 2 години в холодильник, а потім подаємо до столу.
Рецепт торта «молочна Шоколадна дівчинка» з вишнею
Інгредієнти: згущене молоко – 400 р; яйце – 3 шт.; борошно пшеничне – 150 г; какао – 50 г; вишня свіжа або заморожена без кісточок – 350 г; шоколад – для посипання. розпушувач – 15 р. Для крему:
вершки 33 % – 700 мл; цукор – 1 ст.; сир сільський – 250 г; ванілін – 1 пакетик. Приготування Щоб зробити торт «Шоколадно-молочна дівчинка» яйця злегка збиваємо з молоком, додаємо борошно, какао і розпушувач. Все ретельно перемішуємо, щоб вийшло тісто, як на оладки. На пекарської папері малюємо коло, кладемо в центр декілька ложок тесту і розподіляємо його. Випікаємо коржі в розігрітій духовці рівно за 3 хвилинки, щоб вони не згоріли.
Потім перекладаємо їх на ґрати, остуджуємо і знімаємо акуратно з паперу. Далі готуємо крем: сир ретельно подрібнюємо в блендері з ваніліном, а вершки збиваємо з цукром до появи піків. Акуратно змішуємо обидві маси і прибираємо в холодильник. Тепер починаємо формувати торт: кожен корж промазуємо кремом, посипаємо рясно подрібненими горіхами і викладаємо вишню без кісточок. Складаємо коржі один на одного, злегка придавлюючи їх руками. Після цього прикрашаємо верхівку за бажанням збитими вершками, ягодами, посипаємо тертим шоколадом. Прибираємо готовий тортик «Молочна дівчинка з вишнею» в холодильник для застигання.