Вернуться назад Распечатать

Торт «Молочна дівчинка»

Торт «Молочна дівчинка»
Торт «Молочна дівчинка» - дуже легкий десерт. По-іншому його ще іноді називають «тортом для закоханих». Шматочки такого ласощі просто тануть у роті, і обмежитися одним просто неможливо. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати цей приголомшливий десерт!

Торт «Молочна дівчинка» під мастику


Інгредієнти:

  • згущене молоко – 400 мл;

  • розпушувач – 15 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • борошно – 1 ст.;

  • шоколад – 50 р.


  • Для крему:

  • пудра цукрова – 05 ст.;

  • вершки 33 % – 500 мл


  • Приготування
    Отже, згущене молоко збиваємо до однорідності з яйцями. Потім всипаємо просіяне борошно заздалегідь, кидаємо дрібку розпушувача і гарненько перемішуємо. Далі беремо кальку, креслимо на ній рівний круг і в центр викладаємо кілька ложок тесту, розрівнюючи його по контуру. Духовку добре розігріваємо, викладаємо туди наш корж і запікаємо не більше 2 хвилин. Таким чином, готуємо всі коржі і остуджуємо їх на решітці, а потім знімаємо з паперу. А цим часом робимо крем для торта «Молочна дівчинка». Для цього змішуємо вершки і цукрову пудру. Тепер збираємо ласощі, накладаючи один корж на інший і промазуючи їх рясно збитим кремом. Посипаємо готовий торт тертим шоколадом або прикрашаємо за бажанням різнобарвною мастикою і прибираємо на кілька годин в холодильник.

    Торт «Молочна дівчинка з персиками


    Інгредієнти:
    Для коржів:

  • молоко згущене – 1 банка;

  • борошно пшеничне – 1 ст.;

  • яйце – 2 шт.;

  • розпушувач – 15 ч. ложки.


  • Для крему:

  • цукрова пудра – 3 ст. ложки;

  • сметана 20 % - 350 мл


  • Для прикраси:

  • консервовані персики – 200 г;

  • посипка цукрова – за смаком;

  • білковий заварний крем.


  • Приготування
    Яйця змішати зі згущеним молоком, додаємо борошно і розпушувач. Все ретельно перемішуємо і виливаємо порційно тісто на папір з окресленим колом. Випікаємо коржі за 2 хвилинки і залишаємо їх остигати. Для приготування крему, беремо сметану і збиваємо її добре з цукровою пудрою. Тепер приступаємо до складання десерту: викладаємо на блюдо корж, промазуємо його кремом, рівномірно розподіляємо консервовані персики і накриваємо наступним коржем. Готовий торт «Молочна дівчинка» з фруктами прибираємо на 2 години в холодильник, а потім подаємо до столу.

    Рецепт торта «молочна Шоколадна дівчинка» з вишнею


    Інгредієнти:

  • згущене молоко – 400 р;

  • яйце – 3 шт.;

  • борошно пшеничне – 150 г;

  • какао – 50 г;

  • вишня свіжа або заморожена без кісточок – 350 г;

  • шоколад – для посипання.

  • розпушувач – 15 р.


  • Для крему:

  • вершки 33 % – 700 мл;

  • цукор – 1 ст.;

  • сир сільський – 250 г;

  • ванілін – 1 пакетик.


  • Приготування
    Щоб зробити торт «Шоколадно-молочна дівчинка» яйця злегка збиваємо з молоком, додаємо борошно, какао і розпушувач. Все ретельно перемішуємо, щоб вийшло тісто, як на оладки. На пекарської папері малюємо коло, кладемо в центр декілька ложок тесту і розподіляємо його. Випікаємо коржі в розігрітій духовці рівно за 3 хвилинки, щоб вони не згоріли.
    Торт «Молочна дівчинка»
    Потім перекладаємо їх на ґрати, остуджуємо і знімаємо акуратно з паперу. Далі готуємо крем: сир ретельно подрібнюємо в блендері з ваніліном, а вершки збиваємо з цукром до появи піків. Акуратно змішуємо обидві маси і прибираємо в холодильник. Тепер починаємо формувати торт: кожен корж промазуємо кремом, посипаємо рясно подрібненими горіхами і викладаємо вишню без кісточок. Складаємо коржі один на одного, злегка придавлюючи їх руками. Після цього прикрашаємо верхівку за бажанням збитими вершками, ягодами, посипаємо тертим шоколадом. Прибираємо готовий тортик «Молочна дівчинка з вишнею» в холодильник для застигання.