Шоколадний торт на кефірі
Не знаєте, що приготувати оригінальне і смачне до чаю? Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів шоколадного торта на кефірі. Таке ласощі виходить неймовірно м'яким і оригінальним.
Інгредієнти:
борошно – 2 ст.;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
кефір – 300 мл;
сода харчова – 1 ч. ложка;
цукор – 2 ст.;
яйце – 2 шт.;
сухе какао – 2 ст. ложки;
горіхи волоські – за смаком.
Для крему:
цукор – 1 ст.;
сметана – 400 мл;
масло вершкове – 200 р.
Приготування
В одній ємності збиваємо кефір з рослинним маслом і яйцями, а в іншу висипаємо цукор, какао, борошно і соду. Потім з'єднуємо обидві маси і перемішуємо. Готове тісто виливаємо у форму і відправляємо в гарячу духовку приблизно на 1 годину. Після цього, акуратно дістаємо корж і охолодити його. Тепер бісквіт розрізаємо гострим великим ножем на кілька частин. Для приготування крему сметану збиваємо з цукром і поступово вводимо масло. Доводимо все до пишної консистенції. Промазуємо коржі вершковим кремом і обсипаємо з усіх боків подрібненими горіхами. Готовий простий шоколадний торт на кефірі залишаємо приблизно на 3 години просякати, а потім подаємо до чаю.
Інгредієнти:
сода – 2 ч. ложки;
кефір – 500 мл;
цукор – 2 ст.;
борошно – 2 ст.;
яйце – 2 шт.;
какао – 8 ст. ложок.
Для крему:
молоко – 400 мл;
цукор – 1 ст.;
борошно – 2 ст. ложки;
яйце – 2 шт.;
масло вершкове – 100 г.
Приготування
У злегка підігрітий кефір кидаємо соду, всипаємо борошно, цукор і вбиваємо яйця. Перемішуємо тісто міксером, додаємо за смаком какао і злегка збиваємо до однорідності. Дно форми застеляємо пергаментним папером, боки промазуємо вершковим маслом і присипаємо дрібними сухарями чи манкою. Наливаємо тісто товщиною 1 см і рівномірно розподіляємо по всій поверхні. Випікаємо коржі по 10 хвилин при температурі 170 градусів. Не гаючи часу, зробимо крем для торта: яйця збиваємо в піну, вливаємо трохи молока і всипаємо борошно. Молоко, що залишилося, кип'ятимо з цукровим піском, зменшуємо вогонь і цівкою вливаємо яєчну суміш, помішуючи. Проварюємо крем 5-7 хвилин до загустіння, а потім охолоджуємо до кімнатної температури. Далі акуратно вводимо тепле масло і збиваємо до пишного стану. Промазуємо коржі заварним кремом і залишаємо торт просочуватися приблизно на 4 години.
Інгредієнти:
кефір – 200 мл;
яйце – 3 шт.;
цукор – 200 г;
ванілін;
борошно – 2 ст.;
згущене молоко – 1 банка;
розпушувач – 1 пакетик.
Приготування
Цукор збиваємо з яйцями, вливаємо кефір, додаємо за смаком ванілін, розпушувач і всипаємо борошно. Чашу обмазуємо маслом, виливаємо туди тісто і виставляємо режим «Випічка». Печемо торт 60 хвилин, а потім остуджуємо і бісквіт розрізаємо на 2 частини. Промазуємо коржі згущеним молоком і залишаємо для просочення на кілька годин.
П'ятихвилинний шоколадний торт на кефірі «Фантастика»
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
В одній ємності збиваємо кефір з рослинним маслом і яйцями, а в іншу висипаємо цукор, какао, борошно і соду. Потім з'єднуємо обидві маси і перемішуємо. Готове тісто виливаємо у форму і відправляємо в гарячу духовку приблизно на 1 годину. Після цього, акуратно дістаємо корж і охолодити його. Тепер бісквіт розрізаємо гострим великим ножем на кілька частин. Для приготування крему сметану збиваємо з цукром і поступово вводимо масло. Доводимо все до пишної консистенції. Промазуємо коржі вершковим кремом і обсипаємо з усіх боків подрібненими горіхами. Готовий простий шоколадний торт на кефірі залишаємо приблизно на 3 години просякати, а потім подаємо до чаю.
Шоколадний торт на кефірі «Ноченька»
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
У злегка підігрітий кефір кидаємо соду, всипаємо борошно, цукор і вбиваємо яйця. Перемішуємо тісто міксером, додаємо за смаком какао і злегка збиваємо до однорідності. Дно форми застеляємо пергаментним папером, боки промазуємо вершковим маслом і присипаємо дрібними сухарями чи манкою. Наливаємо тісто товщиною 1 см і рівномірно розподіляємо по всій поверхні. Випікаємо коржі по 10 хвилин при температурі 170 градусів. Не гаючи часу, зробимо крем для торта: яйця збиваємо в піну, вливаємо трохи молока і всипаємо борошно. Молоко, що залишилося, кип'ятимо з цукровим піском, зменшуємо вогонь і цівкою вливаємо яєчну суміш, помішуючи. Проварюємо крем 5-7 хвилин до загустіння, а потім охолоджуємо до кімнатної температури. Далі акуратно вводимо тепле масло і збиваємо до пишного стану. Промазуємо коржі заварним кремом і залишаємо торт просочуватися приблизно на 4 години.
Шоколадний торт на кефірі в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цукор збиваємо з яйцями, вливаємо кефір, додаємо за смаком ванілін, розпушувач і всипаємо борошно. Чашу обмазуємо маслом, виливаємо туди тісто і виставляємо режим «Випічка». Печемо торт 60 хвилин, а потім остуджуємо і бісквіт розрізаємо на 2 частини. Промазуємо коржі згущеним молоком і залишаємо для просочення на кілька годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадний торт на окропі
Шоколадний торт на окропі підкорить кожного любителя шоколаду. Він воістину шоколадний, бісквіт виходить дуже пишним м'яким і повітряним. Крім
Шоколадний бісквітний торт
Шоколадний бісквітний торт хороший тим, що він дуже легко і досить швидко готується, при цьому надихаючи своїм ароматом і зовнішнім виглядом. Такий
Шоколадний торт на кефірі «Фантастика»
Якщо ви - любитель солодкого або хочете побалувати своїх гостей, то шоколадний торт на кефірі «Фантастика» підійде для цього найкращим чином!
Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.
Торт з какао
Любителям шоколаду, звичайно ж, сподобається випічка з додаванням какао. І сьогодні ми поговоримо про торти з цією добавкою. Читайте наші корисні
Торт з заварним кремом
Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з