Шоколадний бісквіт на окропі
![Шоколадний бісквіт на окропі Шоколадний бісквіт на окропі](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-bskvt-na-okrop_751.jpeg)
Секрет ідеального бісквіта криється в простому склянці окропу, який сприяє розчиненню какао і посиленню шоколадного смаку, попутно роблячи тісто трохи більш рідким і легким.
Шоколадний бісквіт на окропі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Схема приготування шоколадного бісквіта на окропі мало чим відрізняється від такої для приготування звичайного бісквіта. Окремо змішуємо сухі інгредієнти у вигляді борошна, соду, какао і розпушувач. Суху основу для бісквіта пропускаємо через сито.
Масло кімнатної температури збийте з цукром, поки не перетвориться на білий повітряний крем. Поступово, по одному, починайте вводити в масляний крем яйця. Змішайте половину сухої суміші з маслом, влийте молоко, знову збийте, тепер додайте окріп, збийте, додайте залишилися сухі складові. Після фінального збивання розлийте тісто по парі 20-см форм і поставте в розігріту до 185 градусів духовку на 25 хвилин.
Ви також можете приготувати шоколадний бісквіт на окропі в мультиварці , виливши тісто в підготовлену чашу і залишивши готуватися на «Випікання» протягом години.
Заварний бісквіт на окропі з кавою
Інгредієнти:
Приготування
Поки температура в духовій шафі доходить до позначки 180 градусів, змастіть покрийте пергаментом пару 20-см форм, а потім прийміть за приготування тіста.
Першим ділом з'єднайте сухі складові зі списку, але без цукру, його слід окремо збити з молоком і яйцями рівно до тих пір, поки кристали не зникнуть. В молочну суміш додайте масло, а потім і половину сухої суміші. Тепер саме час заварити практично готове тісто, для цього у нього просто вливають окріп і швидко все перемішують. Всипте залишилася суху суміш і знову збийте, поки не отримаєте гладке тісто.
Випікайте бісквітні коржі півгодини.
Шоколадний бісквіт на окропі в духовці
Крім того, що з усіх цих простих інгредієнтів виходить приголомшливий шоколадний бісквіт, в рамках даного рецепту він ще й готується в одній мисці, а це значить, що після трапези свіжоспеченим ласощами вас не будуть чекати гори немитого посуду в раковині.
Інгредієнти:
![Шоколадний бісквіт на окропі Шоколадний бісквіт на окропі](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-bskvt-na-okrop_882.jpeg)
Приготування
Як правило, приготування починаємо з розігріву духовки до необхідної температури, для нас це чергові 180 градусів. Змащуємо пару 20-см форм для випічки.
Вибираємо миску глибше і приступаємо до замішування тіста. Спершу в ємність відправляються сухі інгредієнти, слідом за ними вбиваємо пару яєць, додаємо масло і кефір. Збиваємо всі складові разом протягом 2 хвилин. Додаємо окріп і змішуємо все ще раз.
Розливаємо тісто по формах і ставимо в духовку на півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Шоколадний торт на окропі](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-tort-na-okrop_211.jpeg)
Шоколадний торт на окропі
Шоколадний торт на окропі підкорить кожного любителя шоколаду. Він воістину шоколадний, бісквіт виходить дуже пишним м'яким і повітряним. Крім
![Шоколадний торт на кефірі «Фантастика»](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-tort-na-kefr-fantastika_941.jpeg)
Шоколадний торт на кефірі «Фантастика»
Якщо ви - любитель солодкого або хочете побалувати своїх гостей, то шоколадний торт на кефірі «Фантастика» підійде для цього найкращим чином!
![Шоколадний шифоновий бісквіт](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-shifonoviy-bskvt_411.jpeg)
Шоколадний шифоновий бісквіт
Розповімо, як спекти пористу, вологу і, головне, високу основу для десертів. Ви дізнаєтеся класичний рецепт шоколадного шифонової бісквіта, варіант
![Шоколадний бісквіт в мультиварці](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-bskvt-v-multivarc_491.jpeg)
Шоколадний бісквіт в мультиварці
Ця стаття для тих, у кого не виходить випекти бісквіт в духовці. Повітряний, ніжний, неймовірно смачний, а головне високий бісквіт можна спекти в
![Бісквіт на сметані](/uploads/posts/2015-01/bskvt-na-smetan_991.jpeg)
Бісквіт на сметані
Бісквіт - основа багатьох вишуканих тортів і тістечок. Він буває класичний, шоколадний, сирний, на кефірі. Сьогодні ми розповімо, як правильно і
![Шоколадний бісквіт - рецепт](/uploads/posts/2015-01/shokoladniy-bskvt-recept_661.jpeg)
Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.