Шоколадний шифоновий бісквіт
![Шоколадний шифоновий бісквіт Шоколадний шифоновий бісквіт](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-shifonoviy-bskvt_411.jpeg)
Шоколадний шифоновий бісквіт - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розвести кава з какао в дуже гарячій воді, остудити. В окремій глибокій мисці змішати всі сипучі. Жовтки окремо збити, додати олію, какао, розчинна кава, перемішати, з'єднати з сипучими інгредієнтами. Білки збити з цукром до густої повітряної пінки міксером. Четверту частину збитих білків перекласти до шоколадній масі, обережно перемішуючи лопаткою і, потім, додаємо білки, що залишилися, змішуємо. Бісквітне тісто помістити у форму. Випікати орієнтовно 55-60 хв. в нагрітій духовці. Готовий шифоновий бісквіт охолодити. Доповненням прикрашання торта можна використовувати шоколад, цукрову пудру або фрукти.
Шоколадний шифоновий бісквіт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій каструльці розвести розчинна кава і какао з водою, довести до кипіння на вогні і охолодити. Білок відокремити від жовтка. Білки помістити в холодильник. Два жовтки збити з цукром, потім додати кава з какао, рослинне масло, соду і борошно. Всі складові акуратно змішати. Далі охолоджені білки збити з сіллю в окремій каструльці до щільної пінної маси, потім додати цукрову пудру (пудра швидше всмоктується, ніж цукор). Акуратно вмішати лопаткою білки в тісто і потім перекласти в чашу мультиварки. Змащувати чашу маслом не потрібно. Поставити на режим «Випічка» на годину. Коли зупиниться таймер, чашу мультиварки поставити догори дном і залишити, поки бісквіт не охолоне.
Крем для шифонової шоколадного бісквіта
Інгредієнти:
![Шоколадний шифоновий бісквіт Шоколадний шифоновий бісквіт](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-shifonoviy-bskvt_722.jpeg)
Приготування
Щоб приготувати повітряний крем, спочатку необхідно вершки середньої жирності змішати з цукровою пудрою до пишної густої піни (піків), додати маскарпоне і продовжувати збивати міксером. Полуницю нарізати часточками, кілька гарних яггод відкласти для прикраси бісквіта зверху. Готові коржі змастити повітряним кремом, перекладаючи нарізаною полуницею. Змастити боки і верх торта кремом. Прикрасити цілої полуницею.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Торт «Три шоколади»](/uploads/posts/2015-07/tort-tri-shokoladu_321.jpeg)
Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать
![Шоколадний бісквіт в мультиварці](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-bskvt-v-multivarc_491.jpeg)
Шоколадний бісквіт в мультиварці
Ця стаття для тих, у кого не виходить випекти бісквіт в духовці. Повітряний, ніжний, неймовірно смачний, а головне високий бісквіт можна спекти в
![Торт «Тірамісу в домашніх умовах](/uploads/posts/2015-01/tort-tramsu-v-domashnh-umovah_681.jpeg)
Торт «Тірамісу в домашніх умовах
Якщо ви без розуму від незвичайних і дуже ніжних десертів, то торт «Тірамісу» доведеться вам до вподоби. Це ласощі готується за різними рецептами,
![Бісквіт з вишнею](/uploads/posts/2015-01/bskvt-z-vishneyu_861.jpeg)
Бісквіт з вишнею
Бісквітні торти дуже популярні й улюблені багатьма з нас. Їх створюють на сметані, кефірі, з какао, з полуницею. Давайте з вами розглянемо, як
![Шифоновий бісквіт - рецепт](/uploads/posts/2015-01/shifonoviy-bskvt-recept_171.jpeg)
Шифоновий бісквіт - рецепт
Всім любителям солодкого ми пропонуємо зробити оригінальний десерт - шифоновий бісквіт. Він виходить розсипчастим і ніжним і має невагому структуру.
![Шоколадний бісквіт - рецепт](/uploads/posts/2015-01/shokoladniy-bskvt-recept_661.jpeg)
Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.