Шоколадний шифоновий бісквіт

Шоколадний шифоновий бісквіт - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розвести кава з какао в дуже гарячій воді, остудити. В окремій глибокій мисці змішати всі сипучі. Жовтки окремо збити, додати олію, какао, розчинна кава, перемішати, з'єднати з сипучими інгредієнтами. Білки збити з цукром до густої повітряної пінки міксером. Четверту частину збитих білків перекласти до шоколадній масі, обережно перемішуючи лопаткою і, потім, додаємо білки, що залишилися, змішуємо. Бісквітне тісто помістити у форму. Випікати орієнтовно 55-60 хв. в нагрітій духовці. Готовий шифоновий бісквіт охолодити. Доповненням прикрашання торта можна використовувати шоколад, цукрову пудру або фрукти.
Шоколадний шифоновий бісквіт в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій каструльці розвести розчинна кава і какао з водою, довести до кипіння на вогні і охолодити. Білок відокремити від жовтка. Білки помістити в холодильник. Два жовтки збити з цукром, потім додати кава з какао, рослинне масло, соду і борошно. Всі складові акуратно змішати. Далі охолоджені білки збити з сіллю в окремій каструльці до щільної пінної маси, потім додати цукрову пудру (пудра швидше всмоктується, ніж цукор). Акуратно вмішати лопаткою білки в тісто і потім перекласти в чашу мультиварки. Змащувати чашу маслом не потрібно. Поставити на режим «Випічка» на годину. Коли зупиниться таймер, чашу мультиварки поставити догори дном і залишити, поки бісквіт не охолоне.
Крем для шифонової шоколадного бісквіта
Інгредієнти:

Приготування
Щоб приготувати повітряний крем, спочатку необхідно вершки середньої жирності змішати з цукровою пудрою до пишної густої піни (піків), додати маскарпоне і продовжувати збивати міксером. Полуницю нарізати часточками, кілька гарних яггод відкласти для прикраси бісквіта зверху. Готові коржі змастити повітряним кремом, перекладаючи нарізаною полуницею. Змастити боки і верх торта кремом. Прикрасити цілої полуницею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать

Шоколадний бісквіт в мультиварці
Ця стаття для тих, у кого не виходить випекти бісквіт в духовці. Повітряний, ніжний, неймовірно смачний, а головне високий бісквіт можна спекти в

Торт «Тірамісу в домашніх умовах
Якщо ви без розуму від незвичайних і дуже ніжних десертів, то торт «Тірамісу» доведеться вам до вподоби. Це ласощі готується за різними рецептами,

Бісквіт з вишнею
Бісквітні торти дуже популярні й улюблені багатьма з нас. Їх створюють на сметані, кефірі, з какао, з полуницею. Давайте з вами розглянемо, як

Шифоновий бісквіт - рецепт
Всім любителям солодкого ми пропонуємо зробити оригінальний десерт - шифоновий бісквіт. Він виходить розсипчастим і ніжним і має невагому структуру.

Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.