Яблучний десерт

Яблучні десерт клафуті - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180°С. Змащуємо невеликі формочки для випікання маслом.
Змішуємо цукор і борошно, окремо збиваємо разом молоко і яйця. Вливаємо яєчно-молочну суміш до сухих інгредієнтів, і замішуємо густе однорідне тісто.
Яблучний джем розкладаємо по дну всіх підготовлених формочок. Заливаємо яблучну основу тестом і посипаємо корицею. Випікаємо клафуті 25 хвилин, потім охолоджуємо 5 хвилин і подаємо, посипавши цукровою пудрою.
Як приготувати яблучний десерт крамбл?
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180°С. Змішуємо молоко і ваніль в сотейнику, доводимо до кипіння на середньому вогні.
Порошковий крем (1 1/2 ст. ложки) з'єднуємо з 2 столовими ложками цукру і аналогічною кількістю холодної води. Додаємо отриману суміш у підігріте молоко і чекаємо, поки крем не загусне.
Викладаємо яблучне варення у форми, а зверху заливаємо все заварним кремом. Змішуємо борошно, корицю, мускатний орез, що залишився порошок заварного крему і цукор, додаємо до сухих інгредієнтів розтоплене масло і вимішуємо все до утворення крихти. Посипаємо десерти у формах борошняний крихтою і ставимо в духовку на 30 хвилин.
Десерт з яблучного пюре з бананом
Інгредієнти:
Приготування
Очищені і нарізані яблука і банани кладемо в сотейник, засипаємо цукром і заливаємо 150 мл води. Варимо фрукти 8-10 хвилин до м'якості, після чого перетираємо яблука і банани через сито і змішати отримане пюре з яблучним соком. Отриману суміш виливаємо в контейнер і ставимо в морозильну камеру. Як тільки нашого краю десерту замерзнуть, збиваємо все міксером і повертаємо в морозильник. Повторюємо процедуру 2-3 рази, поки сорбет не замерзне.
Подаємо кульки яблучно-бананового десерту в креманці полив невеликою порцією Кальвадосу.
Простий яблучний десерт
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 200°С. Яблука ріжемо на шматочки, змішуємо їх з 100 мл вина, чайною ложкою цукру, ваніллю і корицею.

Яєчні білки і цукор, що залишився збиваємо дочиста і ставимо на водяну баню, також не припиняючи збивання. Вливаємо до суміші залишилося вино і продовжуємо збивати крем ще 10 хвилин.
Ділимо запечені яблука по креманках або келихах, і подаємо, затока винним заварним кремом, в гарячому або холодному вигляді. На додаток до десерту можна подати мигдальне печиво або хлібець. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Вершково-шоколадний мус
Вершково-шоколадний мус - надзвичайно легкий десерт, з ніжним смаком. Для любителів вершково-шоколадних десертів наші рецепти будуть якраз до речі.

Яблучний мус
Любите пробувати ніжні і легкі десерти? Тоді яблучний мус точно потрапить в категорію ваших найулюбленіших ласощів. Рецепт приготування цієї приємної

Яблучний пломбір - ласощі в будь-який час року
Хто ж з нас не любить таке смачне ласощі, як морозиво?! А якщо його приготувати в домашніх умовах, то вийде дуже корисний десерт. І сьогодні ми вам

Яблучна запіканка
Якщо вам набридла шарлотка, але ви любите випічку з яблуками, спробуйте приготувати запіканку з яблук. Дуже смачне і корисне блюдо, яке приготувати

Яблучний торт
Всі ми любимо солодощі, в тому числі і торти. Різновидів їх створення дуже багато. В нашій сьогоднішній статті ми докладно поговоримо про яблучному

Яблучний крамбл - рецепт
Крамбл - це англійський десерт. Його різновидів безліч, а тому поговоримо про яблучної варіації ласощі. Отже, щоб приготувати ніжний крамбл, потрібно