Сирно-шоколадний крем
![Сирно-шоколадний крем Сирно-шоколадний крем](/uploads/posts/2015-07/sirno-shokoladniy-krem_421.jpeg)
Сирно-шоколадний крем для торта
Інгредієнти:
Приготування
Какао-порошок змішати з цукровим піском, поступово вливаємо тепле молочко і перемішуємо. Потім додаємо сир, розвести вершками і збиваємо міксером до ніжної однорідної консистенції. Прибираємо крем в холодильник на 15 хвилин, а потім використовуємо для прикраси тортів або просто викладаємо в вазочку, посипаємо шоколадом і подаємо на стіл.
Сирно-шоколадний крем для дитини
Інгредієнти:
Приготування
Отже, сир як слід, розминаємо виделкою, а потім вливаємо вершки, всипаємо цукор і терту лимонну цедру. Потім додаємо сік, какао-порошок і все гарненько збиваємо міксером до однорідного стану. Далі в отриману масу кладемо порізану кубиками мармелад і перекладаємо готовий крем в креманку. Прикрашаємо десерт за вашим бажанням свіжими ягодами і фруктами.
Рецепт сирно-шоколадного крему
Інгредієнти:
![Сирно-шоколадний крем Сирно-шоколадний крем](/uploads/posts/2015-07/sirno-shokoladniy-krem_642.jpeg)
Приготування
Трохи шоколаду натираємо на терочке і залишаємо для прикраси. Решті шоколад розламуємо, кладемо в миску і розтоплюємо. Потім поступово підливаємо до шоколаду молоко. Сир гарненько розмішуємо до однорідної консистенції у мисці. Охолоджені вершки збиваємо міксером в круту піну і обережно підмішуємо до сиру. Далі розділяємо крем на дві рівні частини. В одну половинку вливаємо розплавлений шоколад, а до другої додаємо ванільний цукор. Тепер беремо високі келихи і викладаємо в довільному порядку білий і шоколадний крем. Після цього акуратно розмішуємо виделкою, щоб домогтися мармурового ефекту. Готовий десерт прибираємо ненадовго в холодильник і безпосередньо перед подачею на стіл посипаємо приготовленої раніше шоколадною стружкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Вершково-шоколадний мус](/uploads/posts/2015-07/vershkovo-shokoladniy-mus_821.jpeg)
Вершково-шоколадний мус
Вершково-шоколадний мус - надзвичайно легкий десерт, з ніжним смаком. Для любителів вершково-шоколадних десертів наші рецепти будуть якраз до речі.
![Шоколадно-горіховий крем](/uploads/posts/2015-07/shokoladno-gorhoviy-krem_371.jpeg)
Шоколадно-горіховий крем
Шоколадно-горіховий крем - завжди виграшний варіант в приготуванні будь-якої випічки. Адже шоколад люблять практично всі, а горіхи надають йому ще
![Шоколадний ганаш - рецепт](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-ganash-recept_901.png)
Шоколадний ганаш - рецепт
Шоколадний ганаш - це не екзотична страва, як може видатися з назви, а всього лише шоколадний крем. Ганаш найчастіше використовують в приготуванні
![Шоколадний мус без яєць](/uploads/posts/2015-01/shokoladniy-mus-bez-yayec_691.jpeg)
Шоколадний мус без яєць
Шоколадний мус - це чудовий французький десерт. Його основними інгредієнтами є шоколад і яйця. Але якщо ви з якихось причин, не вживаєте останній
![Шоколадний крем з какао](/uploads/posts/2015-01/shokoladniy-krem-z-kakao_351.jpeg)
Шоколадний крем з какао
Шоколадний крем з какао - це не тільки чудова прошарок для тортів і пирогів, але і цілком самостійний десерт, який відмінно підійде до чашки чаю або
![Торт зі збитими вершками](/uploads/posts/2015-01/tort-z-zbitimi-vershkami_451.jpeg)
Торт зі збитими вершками
Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі