Шоколадний ганаш - рецепт
![Шоколадний ганаш - рецепт Шоколадний ганаш - рецепт](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-ganash-recept_901.png)
Рецепт шоколадного ганаша
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування крему ганаш шоколад розламуємо на шматочки і кладемо в каструльку. Вершки наливаємо у ковшичек, додаємо цукрову пудру і ретельно перемішуємо. Доводимо суміш до кипіння, але не кип'ятимо, а потім виливаємо все до шоколаду і залишаємо на пару хвилин. Після цього розмішуємо масу з допомогою віночка до однорідної консистенції, кладемо вершкове масло і знову перемішуємо. В результаті у вас повинен вийти блискучий шоколадний ганаш під мастику.
Шоколадний ганаш для торта
Інгредієнти:
Приготування
А ось ще один рецепт шоколадного ганаша для торта. Для початку готуємо парову баню, щоб менша каструлька стосувалася дном води. Потім у меншу ємність наливаємо молоко, і поки воно гріється, розламуємо на шматочки плитку шоколаду. Далі висипаємо їх в гаряче молоко, чекаємо, поки шоколад повністю розчиниться, і знімаємо з парової лазні. Кладемо розм'якшене вершкове масло і гарненько вимішуємо шоколадний ганаш до отримання однорідної блискучої маси. Ставимо масу в холодильник приблизно на 15 хвилин, після чого шоколадний ганаш для покриття торта готовий!
Рецепт шоколадного крему ганаш
Інгредієнти:
![Шоколадний ганаш - рецепт Шоколадний ганаш - рецепт](/uploads/posts/2015-07/shokoladniy-ganash-recept_282.jpeg)
Приготування
Отже, беремо плитку гіркого шоколаду і нарізаємо його на дрібні шматочки. Тепер виливаємо в каструльку жирне кокосове молоко, ставимо на слабенький вогонь і підігріваємо практично до закипання. Після цього всипаємо коричневий цукор за смаком, добре розмішуємо віночком, щоб кристали повністю розчинилися. Знову чекаємо, коли молоко нагріється приблизно до 90°С і акуратно виливаємо його в нарізаний шоколад. Залишаємо хвилин на 10 і поки не чіпаємо масу і не перемішуємо! Потім починаємо ніжно і дуже обережно перемішувати суміш, але не збивати до отримання однорідної шоколадного ганаша.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Сметанний крем для «Медовика»](/uploads/posts/2015-07/smetanniy-krem-dlya-medovika_191.jpeg)
Сметанний крем для «Медовика»
Медовик зі сметанним кремом виходить дуже ніжним і смачним, трохи з кислинкою. Крем зі сметани дуже добре просочує коржі,завдяки чому торт виходить
![Крем для шоколадного бісквіта](/uploads/posts/2015-07/krem-dlya-shokoladnogo-bskvta_491.jpeg)
Крем для шоколадного бісквіта
Зробити торт з шоколадного бісквіта неможливо без смачного і ароматного крему. Він може бути приготований на основі самих різних продуктів –
![Шоколадний мус без яєць](/uploads/posts/2015-01/shokoladniy-mus-bez-yayec_691.jpeg)
Шоколадний мус без яєць
Шоколадний мус - це чудовий французький десерт. Його основними інгредієнтами є шоколад і яйця. Але якщо ви з якихось причин, не вживаєте останній
![Брауні з маскарпоне](/uploads/posts/2015-01/braun-z-maskarpone_621.jpeg)
Брауні з маскарпоне
Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак
![Шоколадний мус - рецепт](/uploads/posts/2015-01/shokoladniy-mus-recept_711.jpeg)
Шоколадний мус - рецепт
Шоколадний мус - істинно французьке блюдо. Воно дуже ніжне, легке, вишукана і витончена. Приготувати його на своїй кухні під силу будь-якій
![Шоколадні трюфелі](/uploads/posts/2015-01/shokoladn-tryufel_111.jpeg)
Шоколадні трюфелі
Шоколадні трюфелі - вишукане французьке ласощі, яке досить легко можна зробити в домашніх умовах. Такий приголомшливий десерт неодмінно прикрасить