Штрудель з сиром
![Штрудель з сиром Штрудель з сиром](/uploads/posts/2015-07/shtrudel-z-sirom_231.jpeg)
Штрудель з сиром та родзинками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Щоб приготувати тісто досить збити яйця з водою або молоком, додати до рідини масло, а потім влити її до просіяної муки. Замішану масу загорнути плівкою і залишаємо в холодильнику хвилин на 30-40 тим часом, займаючись начинкою.
Для начинки жовтки яєць змішуємо з рідким медом і лимонною цедрою, додаємо до них сир і йогурт, а слідом і рослинне масло. Збиваємо білки, що залишилися до стійких піків і додаємо пінну масу до сиру.
Розкачати тісто, покриваємо його сирною сумішшю і посипаємо все родзинками. Звертаємо тісто в рулет і ставимо в духову шафу, температура якого дорівнює 185 градусів. Випікання займе близько півгодини.
Штрудель з сиром з листкового дріжджового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Перетираємо сир з цукровою пудрою, а м'якуш трьох середніх скибочок м'якою булочки заливаємо вершками. Булочки віджимаємо і додаємо м'якуш в сир разом з родзинками, горішками і шматочками яблук без шкірки.
Тісто розгортаємо і покриваємо шаром начинки. Звертаємо яблучний штрудель з сиром і змащуємо яйцем або маслом. Випікатися йому належить 210 градусах 35 хвилин.
Рецепт солоного штруделя з сиром
![Штрудель з сиром Штрудель з сиром](/uploads/posts/2015-07/shtrudel-z-sirom_132.jpeg)
Приготування
Гарбуз відварюємо або запікаємо в духовці до м'якості, після нарізаємо кубиками, скроплюємо маслом і посипаємо травами. Фарш із сосисок підрум'янюємо на сухій сковороді. Розкачати тісто, викладаємо в його центр сир, м'ясо і скибочки гарбуза. Краї тіста скріплюємо і відправляємо штрудель в духовку на 25 хвилин при 215 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Грушевий штрудель](/uploads/posts/2015-07/grusheviy-shtrudel_671.jpeg)
Грушевий штрудель
Сьогодні приготуємо штрудель з грушею! Цей рецепт за мотивами популярного яблучного штруделя в доступній для початківця кулінара інтерпретації.
![Штрудель з лаваша](/uploads/posts/2015-01/shtrudel-z-lavasha_831.jpeg)
Штрудель з лаваша
Возитися з листковим тестом для штруделя не завжди під силу, та й по часу, будь-якій господині, тому, ми пропонуємо спрощений спосіб приготування
![Штрудель з маком](/uploads/posts/2015-01/shtrudel-z-makom_461.jpeg)
Штрудель з маком
Штрудель - національне австрійське блюдо, яке представляє собою згорнутий рулетом лист тіста з начинкою. Варіантів його приготування є дуже багато.
![Листковий штрудель з яблуками](/uploads/posts/2015-01/listkoviy-shtrudel-z-yablukami_711.jpeg)
Листковий штрудель з яблуками
Штрудель з яблуками - традиційне блюдо австрійської кухні, яке також популярно в інших країнах Європи. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити