Пиріг з черешнею
Для пирога з черешнею підійде будь-яке тісто, будь-то дріжджове, листкове , пісочне або навіть швидке на кефірі. Кількість цукру в ягоду необхідно додавати, залежно від її солодощі та зрілості. Підбираючи зацікавив вас рецепт пирога з черешнею, треба знати, що при тривалій термічній обробці черешня трохи втрачає свої смакові характеристики і стає прісною. Саме тому, багато кондитери воліють швидке приготування цього десерту на кефірі або сметані або готують пиріг з черешні і шоколаду, щоб надати пікантності.
Любителям ще більш соковитою і ніжною випічки, рекомендуємо при створенні пирога з черешнею використовувати сир .
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 220 г;
сир – 160 г;
цукровий пісок – 75 г;
розпушувач – 32 м;
молоко – 70 г;
яйця – 2 шт.;
сіль;
Для начинки:
черешня – 400 г;
сир – 220 г;
яйця – 3 шт.;
сметана – 60 г;
манна крупа – 30 г;
цукровий пісок – 125 г;
цукрова пудра.
Приготування
У сир додаємо молоко, яйця, цукор і перемішуємо. Потім всипаємо з'єднану з сухим розпушувачем і сіллю пшеничне борошно і замішуємо м'яке тісто. Розкачуємо його до товщини, необхідної для укладання у форму з бортиками висотою приблизно чотири сантиметри. Відправляємо форму з тестом в розігріту до 180 градусів духовку на десять хвилин, Потім дістаємо з духовки, викладаємо на дно попередньо промиту і обсушену черешню з віддаленими (за бажанням) кісточками, заливаємо сумішшю отриманої шляхом ретельного змішування всіх інгредієнтів для начинки і знову поміщаємо в духовку вже на сорок хвилин.
Готовий пиріг охолодити, присипаємо пудрою і подаємо до столу.
Інгредієнти:
черешня – 500 г;
борошно – 300 г;
кефір – 200 г;
цукор – 200 г;
розпушувач – 12 м;
вершкове масло – 125 г;
яйця – 1 шт.;
ванілін.
Приготування
Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром, додаємо яйця, кефір, ванілін і борошно з розпушувачем і гарненько перемішуємо до однорідного стану. У форму, промазану маслом, викладаємо половину тіста, зверху розподіляємо попередньо вимиту, обсушену і відокремлену від кісточок черешню, покриваємо, рівномірно розподіляючи, рештою тіста і відправляємо в нагріту до 180 градусів духовку приблизно на п'ятдесят хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.
Готовий ароматний і смачний пиріг охолоджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Любителям ще більш соковитою і ніжною випічки, рекомендуємо при створенні пирога з черешнею використовувати сир .
Пиріг з черешнею і сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У сир додаємо молоко, яйця, цукор і перемішуємо. Потім всипаємо з'єднану з сухим розпушувачем і сіллю пшеничне борошно і замішуємо м'яке тісто. Розкачуємо його до товщини, необхідної для укладання у форму з бортиками висотою приблизно чотири сантиметри. Відправляємо форму з тестом в розігріту до 180 градусів духовку на десять хвилин, Потім дістаємо з духовки, викладаємо на дно попередньо промиту і обсушену черешню з віддаленими (за бажанням) кісточками, заливаємо сумішшю отриманої шляхом ретельного змішування всіх інгредієнтів для начинки і знову поміщаємо в духовку вже на сорок хвилин.
Готовий пиріг охолодити, присипаємо пудрою і подаємо до столу.
Пиріг з черешнею на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром, додаємо яйця, кефір, ванілін і борошно з розпушувачем і гарненько перемішуємо до однорідного стану. У форму, промазану маслом, викладаємо половину тіста, зверху розподіляємо попередньо вимиту, обсушену і відокремлену від кісточок черешню, покриваємо, рівномірно розподіляючи, рештою тіста і відправляємо в нагріту до 180 градусів духовку приблизно на п'ятдесят хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.
Готовий ароматний і смачний пиріг охолоджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з вишнею - рецепт
Що може бути смачніше домашнього пирога з вишнями, особливо влітку. Пишний, м'який і ароматний. З холодним компотом або гарячим чаєм така випічка
Відкритий пиріг з вишнею
Солодкість тіста й легка кислинка вишневої начинки настільки добре поєднуються один з одним, що вже більше нічого не треба для повноти смаку.
Пиріг з замороженої вишнею
Ідеальна начинка для пирога – соковиті ягоди і фрукти. Особливо хороша вишня. Вона володіє достатньою солодкістю в поєднанні з приємною кислинкою.
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам
Клафуті з черешнею
Клафуті - це страва французької кухні, яке готується з фруктів. Їх кладуть на дно форми і заливають рідким яєчним тестом, а потім запікають у