Сорбет з ківі
Сорбет - прекрасний десерт для всіх тих, хто шалено любить морозиво, але в теж час суворо стежить за фігурою і дотримується дієти. Як правило, це ласощі готують з різних фруктів без додавання цукру і молока. Пропонуємо вам зробити освіжаючий і оригінальний сорбет з ківі, який неодмінно порадує всіх своїм чудовим смаком.
Інгредієнти:
вершки 33 % - 2 ст. ложки;
натуральний йогурт - 150 мл;
яйце - 1 шт.;
цукор - 1 ст. ложка;
цукати - 1 ст. ложка;
апельсинова цедра - 1 ст. ложка;
ківі - 2 шт.;
мигдаль - 1 ч. ложка;
цукрова пудра;
апельсиновий сік - 50 мл
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати сорбет з ківі. Змішуємо йогурт з вершками, доводимо до кипіння на слабенькому вогні і знімаємо з плити. В тарілочку розбиваємо куряче яйце, ставимо її на водяну баню і збиваємо до загустіння. Потім з'єднуємо його з йогуртовій масою, всипаємо цукор, охолоджуємо суміш і прибираємо її на 3 години в морозилку. Після цього додаємо подрібнені цукати, цедру і мигдаль. Очищені ківі з апельсиновим соком і цукровою пудрою збиваємо блендером і отримані фруктове пюре змішуємо з йогуртовій сумішшю і заморожуємо.
Інгредієнти:
ківі - 2 шт.;
банан - 2 шт.;
цукор - 120 г;
лимон - 05 шт.;
тепла вода - 120 мл
Приготування
Ківі і банани очищаємо, подрібнюємо і розкладаємо однаковими порціями невеликі стаканчики. Цукор розчиняємо у воді, додаємо лимонний сік і заливаємо сиропом наші фрукти. Все ретельно перемішуємо і ставимо на кілька годин в морозилку.
Інгредієнти:
ківі - 6 шт.;
сік лайма - 3 ст. ложки;
рідкий мед - 3 ст. ложки.
Приготування
Скибочки ківі заморожуємо в морозилці, а потім збиваємо в міксері з медом і соком лайма.
Інгредієнти:
цукор - 05 склянки;
вода - 05 склянки;
рідкий мед - 3 ст. ложки;
горілка - 2 ст. ложки;
цедра грейпфрута - 1 ст. ложка;
грейпфрутовий сік - 2 ст.;
ківі - 3 шт.
Приготування
Воду, цукор і рідкий мед з'єднуємо в каструльці і нагріваємо на середньому вогні до повного розчинення. Потім переливаємо сироп у велику миску і прибираємо для швидкого охолодження в холодильник. У блендері збиваємо очищені ківі, додаємо сік і цедру грейпфрута. Далі вливаємо у фруктову масу холодний сироп з холодильника, горілку, перемішуємо і ставимо цю суміш заморожуватися на пару годин в холодильник. Подаємо сорбет в чашечках з половинок грейпфрута.
Сорбет з ківі
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати сорбет з ківі. Змішуємо йогурт з вершками, доводимо до кипіння на слабенькому вогні і знімаємо з плити. В тарілочку розбиваємо куряче яйце, ставимо її на водяну баню і збиваємо до загустіння. Потім з'єднуємо його з йогуртовій масою, всипаємо цукор, охолоджуємо суміш і прибираємо її на 3 години в морозилку. Після цього додаємо подрібнені цукати, цедру і мигдаль. Очищені ківі з апельсиновим соком і цукровою пудрою збиваємо блендером і отримані фруктове пюре змішуємо з йогуртовій сумішшю і заморожуємо.
Сорбет з ківі з бананом
Інгредієнти:
Приготування
Ківі і банани очищаємо, подрібнюємо і розкладаємо однаковими порціями невеликі стаканчики. Цукор розчиняємо у воді, додаємо лимонний сік і заливаємо сиропом наші фрукти. Все ретельно перемішуємо і ставимо на кілька годин в морозилку.
Сорбет з ківі і лайма
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки ківі заморожуємо в морозилці, а потім збиваємо в міксері з медом і соком лайма.
Рецепт сорбету з ківі і грейпфрута
Інгредієнти:
Приготування
Воду, цукор і рідкий мед з'єднуємо в каструльці і нагріваємо на середньому вогні до повного розчинення. Потім переливаємо сироп у велику миску і прибираємо для швидкого охолодження в холодильник. У блендері збиваємо очищені ківі, додаємо сік і цедру грейпфрута. Далі вливаємо у фруктову масу холодний сироп з холодильника, горілку, перемішуємо і ставимо цю суміш заморожуватися на пару годин в холодильник. Подаємо сорбет в чашечках з половинок грейпфрута.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смузі з ківі
Смузі - це смачний і корисний коктейль, який зарядить бадьорістю і енергією. Його можна робити з різних ягід і фруктів, і зараз ми вам розповімо, як
Лимонний сорбет
Лимонний сорбет - чудовий літній десерт, нагадує морозиво, але набагато освіжаючий, смачніше і легше в приготуванні. Пропонуємо вам приготувати
Ягідний сорбет
Сорбет - це фруктове морозиво, яке не містить в собі зазвичай молочних продуктів або яєць. Таке оригінальне ласощі робиться на основі ягід і фруктів
М'ятний сорбет
Сорбет - це, по суті, заморожене фруктове пюре. І оскільки такий десерт не містить ні грама жиру, він є абсолютно невинним способом доставити собі
Полуничний сорбет
Сорбет - це заморожене до твердого стану фруктове або ягідне пюре. Різновидів його створення досить багато, все залежить від ваших уподобань. І
Апельсиновий сорбет - рецепт
Сорбет - це заморожене фруктове пюре або сік. Готується досить просто за допомогою блендера і морозивниці. І зараз ми поділимося з вами смачні