Ватрушки з повидлом
![Ватрушки з повидлом Ватрушки з повидлом](/uploads/posts/2015-01/vatrushki-z-povidlom_561.jpeg)
Рецепт вівсяних ватрушок з повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Вівсянку заливаємо водою і оливковою олією, перемішуємо і залишаємо на півгодини, щоб пластівці набубнявіли. Потім додаємо просіяне борошно, кефір і розпушувач. Замішуємо пружне тісто, ділимо його на 2 частини. З однієї катаємо кругляш-денця, з іншої частини - «ковбаски», які і утворюють бортики майбутніх ватрушок. Існує й інший спосіб, простіше. Розкачуємо коржі трохи товщі і по центру дном склянки продавлюємо поглиблення. Його і заповнюємо повидлом.
Давайте тепер розглянемо, як же піч ватрушки з повидлом. Печемо їх на застеленому пергаментом деку в розігрітій до 180 градусів духовці рівно 25 хвилин. Після цього дістаємо, обмазуємо збитим з молоком і корицею жовтком і відправляємо ще на 5 хвилин - підрум'янитися.
Як спекти ватрушки з повидлом по-грецьки?
Інгредієнти:
Приготування
Солодкі грецькі ватрушки калитсунья готують з сиром, але ми візьмемо в якості начинки повидло.
![Ватрушки з повидлом Ватрушки з повидлом](/uploads/posts/2015-01/vatrushki-z-povidlom_812.jpeg)
Просіваємо сухі складові: борошно, цукор і соду. Додаємо до них спочатку масло, вимішуємо. Потім додаємо сметану і 2 збитих яйця. В кінці вливаємо коньяк, тісто не повинно бути дуже густим. Даємо йому півгодини на расстойку. Після розгортаємо в тонкий пласт товщиною 2-3 мм. Блюдцем вирізаємо кола. Розмазуємо по всій поверхні начинку. Щоб повидло не потекло, додамо в нього трохи крохмалю. Загортаємо краю буханців на верх і защипуємо. Ватрушки викладаємо на змащене оливковою олією і злегка присипаний борошном деко, зверху пройдемося пекарській пензликом зі збитим яйцем. Запікаємо 20 хвилин при 180 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Ватрушки - рецепт](/uploads/posts/2015-01/vatrushki-recept_821.jpeg)
Ватрушки - рецепт
Хочете почастувати свою родину смачними ватрушками з сиром і повидлом, але не знаєте відповідного рецепту? Тоді наші поради вам точно знадобляться.
![Сирна ватрушка](/uploads/posts/2015-01/sirna-vatrushka_251.jpeg)
Сирна ватрушка
Ватрушки - це смачні відкриті пиріжки з начинкою. Їх досить багато різновидів: королевська, французька, угорська, з повидлом. Сьогодні ми поговоримо
![Листкове тісто з повидлом](/uploads/posts/2015-01/listkove-tsto-z-povidlom_191.jpeg)
Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте
![Пиріг з повидлом](/uploads/posts/2015-01/pirg-z-povidlom_911.png)
Пиріг з повидлом
Печиво і тістечка вже трохи набридли, хочеться чогось домашнього і смачненького? Тоді представляємо вашій увазі декілька цікавих рецептів
![Печиво з повидлом](/uploads/posts/2015-01/pechivo-z-povidlom_631.jpeg)
Печиво з повидлом
Якщо ви любите повидло, тоді пропонуємо вам зробити дивовижні печеньки з цієї солодкістю. Випічка вийде надзвичайно смачною і розсипчастою і чудово