Хліб з родзинками
![Хліб з родзинками Хліб з родзинками](/uploads/posts/2015-01/hlb-z-rodzinkami_321.jpeg)
Хліб "Маріїнський" з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Обидва види борошна просіваємо, ретельно перемішуємо і робимо в центрі сухої суміші "колодязь". В колодязь насипаємо сухі дріжджі з сіллю і цукром, а також коріандр. Врахуйте, що кожен з цих інгредієнтів не повинен стикається з іншим. Закваску і солодову суміш розводимо водою і вливаємо в центр колодязя. Замішуємо еластичне тісто, підсипаючи родзинки в процесі вимішування. Готове тісто відставляємо на бродіння 30 хвилин, після чого формуємо з нього хлібину і кладемо її в форму для випікання. Даємо тісту піднятися ще 30 хвилин. Випікаємо хліб 15 хвилин при 200 градусах, а після ще 45 хвилин при 180.
Щоб приготувати такий хліб з родзинками в хлібопічці, виберіть режим "Житній хліб" і "Середній" колір скоринки.
Житній хліб з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Заливаємо дріжджі 500 мл теплої води, розведеної з цукром і залишаємо на 10-15 хвилин. Борошно просіваємо, з допомогою віночка ретельно змішуємо з сухим молоком і сіллю. В центрі сухої суміші робимо "колодязь" і зливаємо в нього воду з дріжджами і розтоплене вершкове масло, зверху насипаємо родзинками і приступаємо до замішування тіста.
![Хліб з родзинками Хліб з родзинками](/uploads/posts/2015-01/hlb-z-rodzinkami_562.jpeg)
Тісто накриваємо вологою серветкою і залишаємо в теплі для підйому на 1 годину. Із підійшов тісто формуємо буханець і залишаємо її повторно піднятися на 45 хвилин, після чого надрізаємо хліб хрест на хрест і змащуємо водою. Посипаємо верхівку солодкого хліба з родзинками і борошном і випікаємо при 180 градусах 1 годину.
Щоб приготувати хліб з родзинками в мультиварці за цим рецептом, кладемо тісто в чашу і включаємо режим "Підігрів" на 10-15 хвилин при відкритій кришці, після чого пристрій закриваємо і виставляємо режим "Випічка" на 60 хвилин. після закінчення часу перевертаємо хліб іншою стороною і випікаємо ще 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Житній хліб на заквасці](/uploads/posts/2015-03/zhitny-hlb-na-zakvasc_341.jpeg)
Житній хліб на заквасці
Домашній хліб житній заквасці - смачна і корисна складова будь-якого обіду. А як його правильно і смачно приготувати ми розповімо в нашій статті.
![Пшенично-житній хліб](/uploads/posts/2015-03/pshenichno-zhitny-hlb_921.jpeg)
Пшенично-житній хліб
Хліб - це продукт, без якого не обходиться жодна трапеза. Звичайно ж, його можна вільно купити в будь-якому магазині. Але сьогодні ми розповімо, як
![Заварний хліб](/uploads/posts/2015-03/zavarniy-hlb_211.jpeg)
Заварний хліб
Заварний хліб, приготований в домашніх умовах, виходить смачним, ароматним і апетитним. Давайте розберемо кілька простих варіантів випічки його в
![Житній хліб в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/zhitny-hlb-v-multivarc_711.jpeg)
Житній хліб в мультиварці
Без хліба не обходиться жодна трапеза. І, звичайно ж, домашня випічка краще покупної. І сьогодні ми розповімо, як спекти корисний житній хлібець в
![Хліб без дріжджів - рецепти](/uploads/posts/2015-01/hlb-bez-drzhdzhv-recepti_731.jpeg)
Хліб без дріжджів - рецепти
Дріжджі є основною складовою повітряного хліба. Але в деяких випадках можна обійтися і без них. Як? Ми розповімо в нашій сьогоднішній статті. Читаємо