Бісквіт з вишнею
![Бісквіт з вишнею Бісквіт з вишнею](/uploads/posts/2015-01/bskvt-z-vishneyu_861.jpeg)
Рецепт бісквіта з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Висипаємо в миску половину цукрової пудри, вершкове масло, додаємо ваніль і жовтки, все добре розтираємо. До білків додаємо решту цукрову пудру, щіпку солі і збиваємо в міцну піну. З'єднуємо обидві суміші, просіваємо борошно і акуратно вимішуємо тісто. Тісто викладаємо у форму, зверху укладаємо вишню. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо півгодини. Готовий бісквіт посипаємо цукровою пудрою.
Бісквіт з вишнею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо яйця з цукром, потроху підсипаємо борошно і збиваємо далі, додаємо олію, молоко, розпушувач. Замішуємо густе тісто. Чашу змащуємо маслом і викладаємо тісто. Вимиту вишню без кісточок викладаємо зверху тесту. Включаємо режим «Випічка», ставимо таймер на 60 хвилин.
Простий бісквіт з вишнею
Рецепт цього бісквіту з вишнею не сильно відрізняється від інших за складом інгредієнтів, але дуже ефектно виглядає при подачі.
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо масло з цукром міксером 30 секунд, додаємо яйця і збиваємо ще. Змішуємо розпушувач з борошном, додаємо борошно в тісто і добре перемішуємо. Ділимо тісто на дві половини, одну половину відкладаємо. Другу половину змішуємо з какао. Форму змащуємо олією, викладаємо біле тісто, розрівнюємо, зверху викладаємо тісто з какао і теж розрівнюємо. Зверху викладаємо вишні, трохи вдавлюючи їх у тісто. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 50 хвилин. Готовий бісквіт посипаємо цукровою пудрою або тертим білим шоколадом.
Шоколадний бісквіт з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
![Бісквіт з вишнею Бісквіт з вишнею](/uploads/posts/2015-01/bskvt-z-vishneyu_922.jpeg)
Перетираємо какао з цукром і вершковим маслом до отримання однорідної маси. Вбиваємо яйця, продовжуючи змішувати тісто, потім додаємо соду в кефір і додаємо в тісто. Просіюємо в миску борошно і трохи солимо. Все ретельно перемішуємо. Вимиті і очищені від кісточок вишні викладаємо на тісто, все перемішуємо і викладаємо у змащену маслом форму. Нагріваємо духовку до 165 градусів і випікаємо приблизно 1 годину, охолодити, зверху присипаємо цукровою пудрою.
Любителі ягідних бісквітів можуть також спробувати бісквіт з полуницею, який можна приготувати легко і швидко, не витрачаючи багато сил і часу.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Бісквіт в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/bskvt-v-multivarc_711.jpeg)
Бісквіт в мультиварці
Мультиварка - це дивовижна диво-техніка є практично у кожної господині. Вона незамінна помічниця, коли не вистачає часу на створення улюблених страв.
![Шоколадний бісквіт - рецепт](/uploads/posts/2015-01/shokoladniy-bskvt-recept_661.jpeg)
Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.
![Торт з вишнею](/uploads/posts/2015-01/tort-z-vishneyu_291.jpeg)
Торт з вишнею
Вишня - дивовижно смачна ягода, яку полюбляють багато. І сьогодні ми поділимося оригінальними рецептами створення торта з нею. Десерт буде святковим,
![Пісочний пиріг з вишнею](/uploads/posts/2015-01/psochniy-pirg-z-vishneyu_721.jpeg)
Пісочний пиріг з вишнею
Ще один різновид вишневого пирога - пісочний. Готується він дуже просто, швидко, і не вимагає великих кулінарних талантів. Для його випікання вам
![Шарлотка з вишнею](/uploads/posts/2015-01/sharlotka-z-vishneyu_681.jpeg)
Шарлотка з вишнею
Шарлотка - це класичний яблучний пиріг з ніжним тістом. Але все більше її готують не тільки з яблуками, але з іншими фруктами і ягодами. І сьогодні
![Клафуті з вишнею](/uploads/posts/2015-01/klafut-z-vishneyu_981.jpeg)
Клафуті з вишнею
Клафуті - це дивовижний французький десерт, який чимось нагадує нашу запіканку. Різновидів цього ласощі досить багато. І сьогодні розповімо, як