Шоколадний бісквіт - рецепт

Шоколадно - банановий бісквіт
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для начинки:
Приготування
Зараз ми розглянемо, як приготувати шоколадний бісквіт. Жовтки гарненько збиваємо з цукром до повітряного стану. Доливаємо окріп, молоко, кладемо масло, розтоплене масло і розплавлений шоколад. Все перемішуємо, додаємо какао-порошок, просіяне борошно, розпушувач, дрібку соди і сіль. В окремому посуді збиваємо міксером білки з сіллю до появи повітряних піків та вводимо їх обережно в тісто. Обережно перемішуємо ложкою до отримання однорідної маси. Форму для випічки застеляємо папером, змащуємо вершковим маслом і присипаємо злегка борошном. Духовку розігріваємо до 180 градусів і виливаємо тісто у форму. Випікаємо пиріг близько 40 хвилин, потім охолоджуємо і розрізаємо вздовж на три рівних коржа. Тепер готуємо шоколадну начинку для бісквіта: банани подрібнюємо блендером в пюре, додаємо розтоплений шоколад і ром.
Вершки ретельно збиваємо і змішуємо їх з основною банановою масою. Промазуємо приготованим кремом між шарами і зовні по всій поверхні бісквіта. Ставимо готовий тортик на 30 хвилин у холодильник, а потім подаємо до гарячого свіжозвареної чаю. Ось і все, шоколадний бісквіт на окропі готовий!
Шоколадний бісквіт на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо ще один спосіб, як спекти шоколадний бісквіт. Яйця ретельно збиваємо з цукром до отримання білої густої піни. Борошно просіваємо разом з какао. У кефір додаємо щіпку соди і змішуємо з яєчною масою. Додаємо вершки і всипаємо борошно. Обережно все перемішуємо вінчиком. Виливаємо тісто в чашу мультиварки, змащену маслом. Виставляємо програму «Випічка» і готуємо 50 хвилин. Після закінчення часу, запашний і повітряний шоколадний бісквіт на кефірі в мультиварці готовий!
Шоколадний бісквіт з вишнею
Бісквіт можна зробити не тільки звичайним, але і з різною начинкою. Ви можете використовувати практично будь-які фрукти і ягоди, але ось поєднання шоколадного бісквітного тіста і вишні вважається самим смачним і оригінальним. Вишня, може бути, замороженої, свіжої або консервованої - як вам більше всього подобається.
Інгредієнти:

Приготування
Какао змішуємо з цукром і розм'якшеним вершковим маслом до отримання однорідної маси. Вбиваємо гарненько яйця, соду, вливаємо кефір. Просіваємо борошно і трохи солимо. Все перемішуємо. Вимиті і оброблені від кісточок вишні додаємо в тісто і викладаємо масу в змащену маслом форму. Випікаємо приблизно 1 годину в розігрітій духовці, охолодити і зверху посипаємо цукровою пудрою. Ось і все шоколадний бісквіт з вишнею готовий, можна подавати до чаю.
Рекомендуємо добрі рецепти

Бісквіт в мультиварці
Мультиварка - це дивовижна диво-техніка є практично у кожної господині. Вона незамінна помічниця, коли не вистачає часу на створення улюблених страв.

Бісквіт на кефірі - рецепт
Класичний бісквіт зазвичай роблять з борошна, цукру і яєць. Але різновидів його створення існує безліч. Його роблять на сметані, з додаванням сиру,

Бісквіт на сметані
Бісквіт - основа багатьох вишуканих тортів і тістечок. Він буває класичний, шоколадний, сирний, на кефірі. Сьогодні ми розповімо, як правильно і

Бісквіт з вишнею
Бісквітні торти дуже популярні й улюблені багатьма з нас. Їх створюють на сметані, кефірі, з какао, з полуницею. Давайте з вами розглянемо, як

Шифоновий бісквіт - рецепт
Всім любителям солодкого ми пропонуємо зробити оригінальний десерт - шифоновий бісквіт. Він виходить розсипчастим і ніжним і має невагому структуру.

Шоколадний пиріг рецепт
Шоколадний пиріг - це смачне ласощі, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей і домочадців. Його можна подати до чашки гарячого шоколаду або