Торт на кефірі - рецепти шоколадного, бісквітного та млинцевого десерту з варенням і різними кремами
Торт на кефірі - популярне домашнє ласощі. Їм завжди можна зустріти раптово наскочили гостей або порадувати домочадців за вечірніми посиденьками, адже тісто на кисломолочному продукті готується просто і швидко, завжди виходить пишним і повітряним, дозволяючи приготувати як звичайний бісквіт, так і розкішний «Червоний оксамит».
Торт з кефіру на швидку руку говорить сам за себе. Готується виріб просто, швидко, із звичайного продуктового набору. Пару яєць збивають з 250 г цукру, додають склянку кефіру, 500 г борошна і соду. Тісто добре вимішують, виливають у форму і запікають 45 хвилин при 180 градусах. Спечений корж розрізають уздовж на частини і промащують кремом.
Смачний торт на кефірі тим і хороший, що його можна зробити навіть з несвіжого кисломолочного продукту - від цього випічка тільки виграє, виходячи пишною, легкої і повітряної.
Соду, що додається в тісто, не обов'язково гасити оцтом. Для реакції вистачить кислоти кефіру.
Деякі рецепти припускають замішування тіста на теплому кефірі, щоб він не згорнувся, його потрібно нагрівати в теплій воді.
Багато господинь вважають за краще робити коржі для торта на кефірі. При цьому справляються з готуванням менше ніж за годину, оскільки замішують бісквітне тісто з додаванням кисломолочного продукту. Присутність останнього гарантує отримання високої, пористої, бісквітної основи, пишноти якої вистачає на два повітряних, м'яких, коржа.
Інгредієнти:
яйце - 3 шт.;
кефір - 230 мл;
борошно - 460 м;
цукор - 200 г;
сода - 3 г;
масло - 85 р.
Приготування
Збийте яйця з цукром і маслом.
Введіть борошно, соду, кефір і перемішайте.
Випікайте тісто при 200 градусах 40 хвилин.
Охолоджений корж розділіть навпіл.
Немає нічого апетитніше, ніж шоколадний торт на кефірі «Фантастика». Вологі бісквітні коржі, прослоенные заварним кремом і «укриті» глянсовою глазур'ю - це фантастично смачно і так само легко. Для приготування не потрібно дорогих компонентів: пара ложок какао зроблять тісто шоколадним, а кефір - пишним і повітряним.
Інгредієнти:
кефір - 250 мл;
цукор - 460 м;
яйце - 4 шт.;
борошно - 600 г;
розпушувач - 7 г;
какао - 95 г;
масло - 250 г;
молоко - 450 мл;
сметана - 40 р.
Приготування
Збийте два яйця з 200 г цукру і кефіром.
Всипте 500 г борошна, 60 г какао і розпушувач.
Випікайте корж 45 хвилин при 180 градусах.
Розріжте його на 2 частини.
З'єднайте 2 яйця, 200 г цукру, 100 г борошна і молоко. Доведіть на вогні крем до загустіння.
Остудіть, збийте з 200 г масла і змастіть коржі.
Для глазурі розтопити на вогні сметану з 80 р цукру, 40 р какао і 20 г масла.
Полийте торт шоколадний на кефірі глазур'ю.
Простий торт на кефірі з варенням - прекрасний спосіб утилізації незатребуваних солодких заготовок. Навіть з бюджетним продуктовим складом, випічка виходить смачною і не займає більше години часу, адже тісто замішується на кефірі і варення, що дозволяє отримати соковитий ягідний торт і не морочитися над приготуванням крему.
Інгредієнти :
вишневе варення - 240 г;
цукор - 125 г;
борошно - 450 г;
кефір - 250 мл;
сода - 3 г;
масло - 40 мл;
яйце - 2 шт.;
цукрова пудра - 40 р.
Приготування
Перемішайте варення з содою.
Додайте кефір, яйця, олію і борошно.
Випікайте при 180 градусах 50 хвилин.
Посипте легкий торт на кефірі цукровою пудрою.
«Медовий» торт на кефірі - прекрасна альтернатива класичному варіанту. На відміну від останнього, він готується з двох коржів, ніж виграє за часу, і не містить олії, що відбивається на вартості і калорійності вироби. Завдяки кефіру, коржі виходять легкими і пишними, тому торт просочують не більше двох годин.
Інгредієнти :
борошно 550 г;
кефір - 500 мл;
цукор - 500 г;
мед - 40 г;
яйце - 2 шт.;
розпушувач - 7 г;
сметана - 750 г;
цукор (пудра) - 170 р.
Приготування
Збийте цукор, яйця, мед, борошно і розпушувач.
Розлийте тісто у дві форми. Випікайте 45 хвилин при 170 градусах.
Кожен корж розріжте навпіл.
Промажте торт на кефірі кремом зі сметани і цукрової пудри.
Торт на кефірі - рецепт, який відрізняється недорогий і оригінальною випічкою. Яскравим прикладом є торт «Чорний принц», що складається з бісквітних коржів на кефірі з додаванням какао, прослоенних олійно-сметанним кремом. Коржі і крем яскраво контрастують між собою кольором і смаком, повністю підтверджуючи благородну назву.
Інгредієнти:
кефір - 230 мл;
борошно - 250 г;
цукор - 250 г;
какао - 40 г;
розпушувач - 10 г;
яйце - 1 шт.;
сметана - 250 г;
олія - 200 г;
цукрова пудра - 125 г;
чорний шоколад - 120 р.
Приготування
Розітріть яйце з цукром.
Додайте кефір і всі сухі компоненти.
Випікайте корж при 180 градусах 25 хвилин.
Корж розріжте на три частини.
Збийте масло з пудрою, сметаною і промажте кремом коржі.
Зберіть торт.
Полийте торт на кефірі розтопленим шоколадом.
Торт «Зебра» на кефірі - один з варіантів популярного вироби, що отримав назву завдяки «смугастого» тесту. Його замішують на кефірі, ділять навпіл, додаючи какао в одну з половин. Завдяки кефіру, воно стійко, повільно розтікається, тому налити тісто «смугастими» шарами не складе великої праці.
Інгредієнти:
яйце - 3 шт.;
какао - 60 г;
цукор - 200 г;
сода - 5 г;
кефір - 250 г;
борошно - 300 р.
Приготування
Збийте яйця з цукром.
Розчиніть в кефірі соду.
Влийте кефірну в яєчну масу, додайте борошно і розділіть тісто навпіл.
В одну половину введіть какао.
Викладіть у форму для випікання 2 столові ложки темного тіста, зверху покладіть світле.
Повторюйте процедуру, до закінчення тесту.
Випікайте торт «Зебра» на кефірі 30 хвилин при 180 градусах.
Торт маннік на кефірі – радянська класика. Кефір, при взаємодії з манкою, активно розм'якшує жорстку крупу, роблячи її м'якою, гладкою і однорідною, а випічку -легкої і повітряної. Півгодини часу вистачає, щоб крупа розбухла, наситилася вологою і перетворилася в ніжне манное тісто, яке можна відправляти в духовку на 40 хвилин.
Інгредієнти:
манка - 250 г;
кефір - 250 мл;
цукор - 250 г;
яйце - 2 шт.;
сода - 5 г;
чорний шоколад - 100 р.
Приготування
Залийте манну крупу кефіром і відставте на 30 хвилин.
Додайте яйця, цукор, соду і перемішайте.
Випікайте при 180 градусах 40 хвилин.
Полийте розтопленим шоколадом.
Млинцевий торт на кефірі - гідна заміна трудомісткою листкової випічки. В відміну від останньої, цей торт не зажадає багато сил і часу. Потрібно просто спекти млинці і укласти їх стопкою, змастивши кремом. При цьому в якості вироби сумніватися не доводиться: млинці на кефірі виходять ніжними, ніколи не рвуться і легко знімаються зі сковороди.
Інгредієнти:
кефір - 500 мл;
яйце - 2 шт.;
масло - 40 мл;
борошно - 250 мл;
цукор - 270 г;
сметана - 400 г;
ягоди - 200 р.
Приготування
Збийте яйця з кефіром, 20 г цукру, олією, борошном і содою.
Спечіть млинці.
Збийте сметану з 250 г цукру.
Змастіть млинці кремом і сформуйте торт.
Прикрасьте ягодами і відправте в холодильник на 2 години.
Бісквітний торт на кефірі - прекрасна основа для вишуканих десертів. Культовий торт «Червоний оксамит», завоював популярність зовнішнім виглядом і видатним поєднанням вологих коржів з легким сирно-вершковим кремом, також можна приготувати з тесту на кефірі, завдяки чому, він перевершить оригінальний рецепт з додаванням сколотин.
Інгредієнти :
яйце - 4 шт.;
какао - 35 г;
борошно - 450 г;
олія - 400 мл;
кефір - 370 мл;
цукор - 400 г;
розпушувач - 15 г;
сода - 10 г;
червоний харчовий барвник - 20 г;
вершки - 300 мл;
вершковий сир - 400 г;
цукрова пудра - 150 р.
Приготування
Збийте яйця з цукром.
З'єднайте кефір, соду, барвник і масло.
Окремо змішайте решту сухі складові.
З'єднайте всі складові.
Розлийте тісто за двома формами і запікайте 40 хвилин при 180 градусах.
Кожен корж розрізати на дві частини.
Збийте вершки з цукровою пудрою і сиром і промажте коржі.
Зробити торт на кефірі швидко і смачно можна не тільки в духовці, але і на сковороді. Цьому сприяє еластичне кефірний тісто, яке чудово обсмажується, не підгорає, легко знімається і виходить пишним, ніж перевершує класичні варіанти. Крім того, воно швидше просочується, а від того торт можна подати до столу за 30 хвилин.
Інгредієнти:
цукор - 250 г;
борошно - 750 г;
масло - 100 г;
кефір - 250 мл;
згущене молоко - 300 г;
джем - 50 г;
яйце - 1 шт.;
гашене сода - 5 р.
Приготування
Змішайте всі компоненти і замісіть тісто.
Розкачайте його в 6 коржів.
Кожен випікати на сковороді.
Змастіть джемом і згущеним молоком і сформуйте торт.
Самий швидкий торт на кефірі можливий тільки в мікрохвильовці. Жоден агрегат в світі не впорається з виробом за 7 хвилин, а СВЧ зробить випічку рівномірно пропеченою, легкої і повітряної. При цьому єдина умова, яку потрібно дотримуватися, - тісто має бути рідким і замішуватися на теплому кефірі з мінімальним відсотком жирності.
Інгредієнти:
кефір - 250 мл;
цукор - 250 г;
борошно - 250 г;
розпушувач - 10 г;
яйце - 1 шт.;
масло - 40 мл
Приготування
З усіх компонентів замісіть тісто.
Запікайте 7 хвилин при 900 Вт.
Торт на кефірі з сметанним кремом - одне з найпопулярніших домашніх ласощів, яке багато господинь вважають за краще готувати в мультиварці. У ній тісто рівномірно пропікається, швидко піднімається, не підгорає. Все, що потрібно: вилити тісто в чашу, встановити програму «Випічка», а через 90 хвилин змастити розрізаний корж сметанним кремом.
Інгредієнти:
кефір - 250 мл;
яйце - 3 шт.;
цукор - 320 г;
борошно - 500 г;
розпушувач - 10 г;
сметана - 300 р.
Приготування
Збийте 200 р цукру з борошном, яйцями, кефіром і розпушувачем.
Готуйте корж в «Випікання» 90 хвилин.
Остудіть, розріжте на три частини.
Збийте сметану з 120 г цукру і змастіть кремом коржі.
Домашній торт на кефірі
Торт з кефіру на швидку руку говорить сам за себе. Готується виріб просто, швидко, із звичайного продуктового набору. Пару яєць збивають з 250 г цукру, додають склянку кефіру, 500 г борошна і соду. Тісто добре вимішують, виливають у форму і запікають 45 хвилин при 180 градусах. Спечений корж розрізають уздовж на частини і промащують кремом.
Бісквіт на кефірі для торта
Багато господинь вважають за краще робити коржі для торта на кефірі. При цьому справляються з готуванням менше ніж за годину, оскільки замішують бісквітне тісто з додаванням кисломолочного продукту. Присутність останнього гарантує отримання високої, пористої, бісквітної основи, пишноти якої вистачає на два повітряних, м'яких, коржа.
Інгредієнти:
Приготування
Торт «Фантастика» на кефірі
Немає нічого апетитніше, ніж шоколадний торт на кефірі «Фантастика». Вологі бісквітні коржі, прослоенные заварним кремом і «укриті» глянсовою глазур'ю - це фантастично смачно і так само легко. Для приготування не потрібно дорогих компонентів: пара ложок какао зроблять тісто шоколадним, а кефір - пишним і повітряним.
Інгредієнти:
Приготування
Торт на кефірі з варенням
Простий торт на кефірі з варенням - прекрасний спосіб утилізації незатребуваних солодких заготовок. Навіть з бюджетним продуктовим складом, випічка виходить смачною і не займає більше години часу, адже тісто замішується на кефірі і варення, що дозволяє отримати соковитий ягідний торт і не морочитися над приготуванням крему.
Інгредієнти :
Приготування
Торт «Медовий» на кефірі - рецепт
«Медовий» торт на кефірі - прекрасна альтернатива класичному варіанту. На відміну від останнього, він готується з двох коржів, ніж виграє за часу, і не містить олії, що відбивається на вартості і калорійності вироби. Завдяки кефіру, коржі виходять легкими і пишними, тому торт просочують не більше двох годин.
Інгредієнти :
Приготування
Торт " Чорний принц на кефірі - рецепт
Торт на кефірі - рецепт, який відрізняється недорогий і оригінальною випічкою. Яскравим прикладом є торт «Чорний принц», що складається з бісквітних коржів на кефірі з додаванням какао, прослоенних олійно-сметанним кремом. Коржі і крем яскраво контрастують між собою кольором і смаком, повністю підтверджуючи благородну назву.
Інгредієнти:
Приготування
Торт «Зебра» на кефірі - рецепт
Торт «Зебра» на кефірі - один з варіантів популярного вироби, що отримав назву завдяки «смугастого» тесту. Його замішують на кефірі, ділять навпіл, додаючи какао в одну з половин. Завдяки кефіру, воно стійко, повільно розтікається, тому налити тісто «смугастими» шарами не складе великої праці.
Інгредієнти:
Приготування
Торт маннік на кефірі - простий рецепт
Торт маннік на кефірі – радянська класика. Кефір, при взаємодії з манкою, активно розм'якшує жорстку крупу, роблячи її м'якою, гладкою і однорідною, а випічку -легкої і повітряної. Півгодини часу вистачає, щоб крупа розбухла, наситилася вологою і перетворилася в ніжне манное тісто, яке можна відправляти в духовку на 40 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Млинцевий торт - рецепт на кефірі
Млинцевий торт на кефірі - гідна заміна трудомісткою листкової випічки. В відміну від останньої, цей торт не зажадає багато сил і часу. Потрібно просто спекти млинці і укласти їх стопкою, змастивши кремом. При цьому в якості вироби сумніватися не доводиться: млинці на кефірі виходять ніжними, ніколи не рвуться і легко знімаються зі сковороди.
Інгредієнти:
Приготування
Торт «Червоний оксамит» на кефірі
Бісквітний торт на кефірі - прекрасна основа для вишуканих десертів. Культовий торт «Червоний оксамит», завоював популярність зовнішнім виглядом і видатним поєднанням вологих коржів з легким сирно-вершковим кремом, також можна приготувати з тесту на кефірі, завдяки чому, він перевершить оригінальний рецепт з додаванням сколотин.
Інгредієнти :
Приготування
Торт на сковороді на кефірі
Зробити торт на кефірі швидко і смачно можна не тільки в духовці, але і на сковороді. Цьому сприяє еластичне кефірний тісто, яке чудово обсмажується, не підгорає, легко знімається і виходить пишним, ніж перевершує класичні варіанти. Крім того, воно швидше просочується, а від того торт можна подати до столу за 30 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Торт на кефірі в мікрохвильовці
Самий швидкий торт на кефірі можливий тільки в мікрохвильовці. Жоден агрегат в світі не впорається з виробом за 7 хвилин, а СВЧ зробить випічку рівномірно пропеченою, легкої і повітряної. При цьому єдина умова, яку потрібно дотримуватися, - тісто має бути рідким і замішуватися на теплому кефірі з мінімальним відсотком жирності.
Інгредієнти:
Приготування
Торт на кефірі в мультиварці
Торт на кефірі з сметанним кремом - одне з найпопулярніших домашніх ласощів, яке багато господинь вважають за краще готувати в мультиварці. У ній тісто рівномірно пропікається, швидко піднімається, не підгорає. Все, що потрібно: вилити тісто в чашу, встановити програму «Випічка», а через 90 хвилин змастити розрізаний корж сметанним кремом.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний
Товсті млинці на кефірі
Побалуйте домашніх новим ласощами - смачними, товстими млинцями на кисломолочної основі. Такий сніданок неодмінно оцінять і малюки, і дорослі. Далі
Шоколадний торт на кефірі «Фантастика»
Якщо ви - любитель солодкого або хочете побалувати своїх гостей, то шоколадний торт на кефірі «Фантастика» підійде для цього найкращим чином!
Шоколадний торт на кефірі
Буває, що солоденького хочеться дуже сильно і прямо зараз, але магазинні солодощі трохи приїлися. У такому випадку ми пропонуємо вам кілька рецептів
Шоколадний торт рецепт
Шоколад - один з найулюбленіших ласощів і дітей, і дорослих, як, втім, і торт. Ці десерти збирають на чаювання всю сім'ю, то чому б їх не об'єднати і
Торт зі збитими вершками
Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі