Випічка з динею
Диня смачна не тільки у свіжому вигляді, випічка з нею виходить просто чудовою. Що можна спекти з динею, читайте нижче.
Інгредієнти:
солодка диня – 1 кг;
просеянная пшеничне борошно вищого сорту – 180 г;
розпушувач – 10 г;
курячі яйця – 4 шт.;
пісок цукровий – 220 г;
олія рафінована рослинна – 20 мл
Приготування
Спочатку гарненько збиваємо яйця з додаванням цукру до щільної білої піни. Невеликими порціями підсипаємо просіяне заздалегідь борошно з розпушувачем і продовжуємо збивати на малій швидкості. Має вийти тісто, схоже на густу сметану. Далі чистимо диню від насіння і шкірки і подрібнюємо її невеликими шматочками. Змащуємо маслом мультиварочную чашу. Шматочки дині викладаємо на дно мультиварочной чаші, зверху виливаємо тісто і в режимі «Випічка» залишаємо на 45 хвилин. Готовий пиріг з динею в мультиварці остуджуємо в чаші, а потім акуратно витягаємо.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце – 1 шт.;
цукор – 80 г;
сухі дріжджі – 15 г;
молоко – 320 мл;
борошно просеянная вищого сорту – 4 склянки;
олія рослинна рафінована – 60 мл;
сіль.
Для начинки:
диня-500 г;
цукор.
Для змащування верху:
яйце -1 шт.
Приготування
Підігріваємо Молоко приблизно до температури 35 градусів, всипаємо в нього сухі дріжджі, попередньо просіяне борошно, вводимо збите з цукром яйце, вливаємо олію, підсолюємо і замішуємо м'яке тісто. Ставимо його в тепло підходити. Готуємо начинку з дині для пиріжків. Для цього нарізаємо його невеликими кубиками. Коли тісто підійде, відщипуємо шматочок, формуємо коржик, в центр якої кладемо диню, присипаємо цукром і защипуємо краю. Готові пиріжки змащуємо збитим яйцем. Даємо їм постояти на деку хвилин 20 а потім прибираємо в духовку і при помірній температурі печемо до рум'яності.
Інгредієнти:
свіжа диня – 500 г;
пшеничне борошно вищого сорту – 2 склянки;
сир – 300 г;
куряче яйце – 4 шт.;
цукровий пісок – 200 р.
Приготування
Спочатку готуємо начинку: сир розтираємо з жовтком, додаємо 100 г цукру. Диню миємо, чистимо від кісточок і шкірки. Нарізаємо її кубиками і додаємо в сир.
Тепер готуємо тісто: жовтки яєць розтираємо з рештою цукром. Охолоджені білки збиваємо в густу піну з додаванням цукру. Додаємо жовтки, поступово всипаємо борошно, ретельно вимішуючи. Форму змащуємо маслом. Викладаємо в неї половину тіста, зверху розміщуємо начинку, трохи не доходячи до країв. Зверху поміщаємо інше тісто і при помірній температурі випікаємо близько півгодини.
Пиріг з динею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку гарненько збиваємо яйця з додаванням цукру до щільної білої піни. Невеликими порціями підсипаємо просіяне заздалегідь борошно з розпушувачем і продовжуємо збивати на малій швидкості. Має вийти тісто, схоже на густу сметану. Далі чистимо диню від насіння і шкірки і подрібнюємо її невеликими шматочками. Змащуємо маслом мультиварочную чашу. Шматочки дині викладаємо на дно мультиварочной чаші, зверху виливаємо тісто і в режимі «Випічка» залишаємо на 45 хвилин. Готовий пиріг з динею в мультиварці остуджуємо в чаші, а потім акуратно витягаємо.
Пиріжки з динею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для змащування верху:
Приготування
Підігріваємо Молоко приблизно до температури 35 градусів, всипаємо в нього сухі дріжджі, попередньо просіяне борошно, вводимо збите з цукром яйце, вливаємо олію, підсолюємо і замішуємо м'яке тісто. Ставимо його в тепло підходити. Готуємо начинку з дині для пиріжків. Для цього нарізаємо його невеликими кубиками. Коли тісто підійде, відщипуємо шматочок, формуємо коржик, в центр якої кладемо диню, присипаємо цукром і защипуємо краю. Готові пиріжки змащуємо збитим яйцем. Даємо їм постояти на деку хвилин 20 а потім прибираємо в духовку і при помірній температурі печемо до рум'яності.
Сирний пиріг з динею
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо начинку: сир розтираємо з жовтком, додаємо 100 г цукру. Диню миємо, чистимо від кісточок і шкірки. Нарізаємо її кубиками і додаємо в сир.
Тепер готуємо тісто: жовтки яєць розтираємо з рештою цукром. Охолоджені білки збиваємо в густу піну з додаванням цукру. Додаємо жовтки, поступово всипаємо борошно, ретельно вимішуючи. Форму змащуємо маслом. Викладаємо в неї половину тіста, зверху розміщуємо начинку, трохи не доходячи до країв. Зверху поміщаємо інше тісто і при помірній температурі випікаємо близько півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з яблуками і сиром в мультиварці
Головною випічкою осіннього меню є всілякі пироги з яблучним наповненням. Сьогодні пропонуємо спекти подібне виріб і скористатися в процесі
Паска в мультиварці
Не маючи особливих навичок у приготуванні традиційної великодньої випічки, завжди можна довіритися старими перевіреними рецептами і адаптувати їх під
Тісто для пасок на Великдень
Варіантів традиційної великодньої випічки неймовірна кількість і новачкові деколи складно визначити, який же паска вийде вдалим. Далі опишемо два
Тісто для м'ясного пирога
Сьогодні дуже популярними стали усілякі закусочні варіанти випічки. Тому далі описані рецепти тіста, призначені тільки для несолодких пирогів, які
Коктейль з дині
Диня - соковита і ароматна баштанна культура. З неї можна приготувати безліч смачних страв і десертів. Давайте поговоримо з вами про незвичайні
Пиріг з динею
Диня - дуже ароматний і смачний плід. Найчастіше ми вживаємо її у свіжому вигляді, але з неї можна також зробити багато солодких страв. Сьогодні ми