Бісквіт на жовтках
Щоб ви не витрачали свій дорогоцінний час на пошук того самого рецепту ідеальних коржів для торта пропонуємо спекти чудовий бісквіт, приготований на свіжих яєчних жовтках.
Інгредієнти:
рідка сметана (15%) – 60 мл;
яєчні жовтки – 6 шт;
картопляний крохмаль – 15 ст. ложки;
пшеничне борошно – 150 г;
цукровий пісок – 90 г;
розпушувач – 2 ч. ложки.
Приготування
Ретельно і акуратно відокремлені жовтки з'єднайте з цукровим піском. За допомогою звичайного міксера збиваємо це все до липковато-тягучої маси, яка повинна придбати більш білястий колір. В окремій мисці перемішуємо борошно пшеничне з картопляним крохмалем і розпушувачем, а потім просіваємо сипку суміш прямо в ємність з жовтками. Сюди ж додаємо сметану і, знизивши швидкість міксера до мінімальної, перемішуємо їм всі інгредієнти і отримуємо трохи рідкувате тісто. Перекладаємо його в промаслений будь-яким жиром чашу мультиварки, активуємо режим «Випічка» і готуємо в ній наш незрівнянний бісквіт протягом 45 хвилин.
Вийшов у нас високий бісквітний корж можна розділити на 2 або 3 частини і промазати улюбленим кремом або варенням.
Інгредієнти:
Для тіста:
високоякісна борошно – 270 г;
вершкове масло – 130 г;
домашнє молоко – 140 мл;
жовтки – 5 шт;
дрібний цукор – 4 ст. ложки;
розпушувач – 1 ст. ложка.
Для безе:
білки – 5 шт;
дрібний цукор – 220 р.
Приготування
Розтоплюємо в мікрохвильовій печі масло і додаємо цукор. Сюди ж відразу вводимо жовтки і ретельно, розтираємо це все віночком. Після цього вливаємо в миску трохи підігріте молоко і, змішавши борошно з розпушувачем, всипаємо її в рідку суміш. Гарненько перемішуємо вміст миски так, щоб у тісті не залишилося жодної грудочки, а потім переливаємо його в заздалегідь підготовлену форму. Відправляємо її в духову шафу, в якому температура вже досягла 185 градусів і лише півгодини випікаємо бісквіт.
Щоб правильно застосувати білки, що залишилися, рекомендуємо зробити з них чудовий, ніжний крем, безе і наповнити їм готові бісквітні коржі.
Білки охолоджуємо, а після всипаємо в них дрібний, білий цукор і за допомогою міксера збиваємо все до отримання цього повітряного безе. Остиглий шоколадний бісквіт ділимо на два рівних коржа і викладаємо між ними ніжну білкову масу (безе). Поверхню отриманого пирога можна покрити улюбленим ягідним варенням.
Рецепт бісквіта на жовтках і сметані в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно і акуратно відокремлені жовтки з'єднайте з цукровим піском. За допомогою звичайного міксера збиваємо це все до липковато-тягучої маси, яка повинна придбати більш білястий колір. В окремій мисці перемішуємо борошно пшеничне з картопляним крохмалем і розпушувачем, а потім просіваємо сипку суміш прямо в ємність з жовтками. Сюди ж додаємо сметану і, знизивши швидкість міксера до мінімальної, перемішуємо їм всі інгредієнти і отримуємо трохи рідкувате тісто. Перекладаємо його в промаслений будь-яким жиром чашу мультиварки, активуємо режим «Випічка» і готуємо в ній наш незрівнянний бісквіт протягом 45 хвилин.
Вийшов у нас високий бісквітний корж можна розділити на 2 або 3 частини і промазати улюбленим кремом або варенням.
Шоколадний бісквіт на жовтках з безе
Інгредієнти:
Для тіста:
Для безе:
Приготування
Розтоплюємо в мікрохвильовій печі масло і додаємо цукор. Сюди ж відразу вводимо жовтки і ретельно, розтираємо це все віночком. Після цього вливаємо в миску трохи підігріте молоко і, змішавши борошно з розпушувачем, всипаємо її в рідку суміш. Гарненько перемішуємо вміст миски так, щоб у тісті не залишилося жодної грудочки, а потім переливаємо його в заздалегідь підготовлену форму. Відправляємо її в духову шафу, в якому температура вже досягла 185 градусів і лише півгодини випікаємо бісквіт.
Щоб правильно застосувати білки, що залишилися, рекомендуємо зробити з них чудовий, ніжний крем, безе і наповнити їм готові бісквітні коржі.
Білки охолоджуємо, а після всипаємо в них дрібний, білий цукор і за допомогою міксера збиваємо все до отримання цього повітряного безе. Остиглий шоколадний бісквіт ділимо на два рівних коржа і викладаємо між ними ніжну білкову масу (безе). Поверхню отриманого пирога можна покрити улюбленим ягідним варенням.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Бісквіт зі згущеним молоком](/uploads/posts/2016-09/bskvt-z-zguschenim-molokom_421.jpeg)
Бісквіт зі згущеним молоком
Чудовою основою для майбутнього торта стане бісквіт, якщо в основу тесту додати згущене молоко. Корж вийде таким же пишним, як традиційний, але трохи
![Лимонний бісквіт](/uploads/posts/2015-12/limonniy-bskvt_831.jpeg)
Лимонний бісквіт
Для любителів оригінальною, але не складної домашньої випічки пропонуємо кілька простих у виконанні рецептів ароматного лимонного бісквіта.
![Торт «Посмішка негра» – рецепт](/uploads/posts/2015-07/tort-posmshka-negra-recept_531.jpeg)
Торт «Посмішка негра» – рецепт
Торт з унікальною назвою «Посмішка негра» - це всього лише шоколадні бісквіти з прошарком повітряного безе посередині. Але тим не менш, такий простий
![Торт «Три шоколади»](/uploads/posts/2015-07/tort-tri-shokoladu_321.jpeg)
Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать
![Шоколадний бісквіт - рецепт](/uploads/posts/2015-01/shokoladniy-bskvt-recept_661.jpeg)
Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.