Брауні з сиром
![Брауні з сиром Брауні з сиром](/uploads/posts/2015-01/braun-z-sirom_401.jpeg)
Брауні - рецепт з сиром
Шоколадний брауні з сиром по своєму смаку нагадує вершковий шар чізкейку. Ситний десерт ідеально доповнить чашечка хорошого чаю.
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо розламані плитку чорного шоколаду на водяну баню разом з вершковим маслом. Коли маса стане однорідною і трохи охолоне, додаємо в неї яйця (2 шт.) по одному, постійно помішуючи. Окремо з'єднуємо просіяне борошно з цукром, додаємо какао і порціями всипаємо в шоколадну суміш. Як тільки шоколадна основа для брауні буде готова, додаємо до неї родзинки і горіхи.
Сир перетираємо або збиваємо з допомогою блендера в однорідну пасту. Змішуємо сир з яйцем, шоколадною крихтою і столовою ложкою цукру.
Шоколадне тісто виливаємо у змащену і покритий пергаментом форму 18х28 див. Поверх розподіляємо сирну масу і ставимо страву запікатися в духовку на 40-45 хвилин при 160°С.
Якщо ви захочете приготувати брауні з сиром в мультиварці, то виставте режим "Випічка" на 50 хвилин.
Шоколадний брауні з бананом і сиром - рецепт
Ароматний брауні за цим рецептом нагадує за смаком банановий хліб, правда консистенція страви виходить куди більш тягучою і важкою.
Інгредієнти:
Приготування
Чорний шоколад розтоплюємо на водяній бані разом з маслом. Злегка охолодити отриману масу і змішуємо її з 2 яйцями. Додаємо до шоколадної суміші просіяне борошно і замішуємо густе шоколадне тісто.
Сир збиваємо з яйцями до однорідності. Додаємо в сирну суміш розім'яті виделкою банани і цукор.
Змащуємо деко для випікання маслом і покриваємо листом пергаменту. Виливаємо на деко половину шоколадної маси, зверху розподіляємо половину сиру і знову повторюємо шари. Поміщаємо брауні в розігріту до 180°С духовку на 25-30 хвилин. Перед подаванням страву слід злегка охолодити і нарізати квадратиками.
Брауні з сиром і малиною
Так як шоколад чудово поєднується з багатьма ягодами, одним з інгредієнтів брауні можуть стати саме вони. Крім малини в страву можна покласти шматочки полуниці або вишні, вийде не менш смачно.
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 170°С. Деко розміром 20х30 см змащуємо маслом і покриваємо пергаментом.
![Брауні з сиром Брауні з сиром](/uploads/posts/2015-01/braun-z-sirom_252.jpeg)
Розтоплюємо шоколад на водяній бані і залишаємо його злегка охолонути. Тим часом збиваємо м'яке вершкове масло з цукром (250 г), додаємо в суміш по одному яйцю (3 шт.) за раз, а потім вливаємо теплий шоколад. Останньою в тісто для брауні йде просеянная борошно, після чого 2/3 тіста виливаємо на деко.
Окремо збиваємо сир з цукром і яйцями, додаємо ванільний екстракт і розподіляємо масу по шоколадному коржу. Вінчаємо блюдо залишками тіста для брауні і ягодами малини.
Випікаємо шоколадний брауні з сиром 40-45 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Торт з безе](/uploads/posts/2015-01/tort-z-beze_481.jpeg)
Торт з безе
Безе - це така повітряна основа з яєць і цукру, яку використовують в приготуванні різних десертів, в тому числі і тортів. Давайте з вами розглянемо
![Брауні з маскарпоне](/uploads/posts/2015-01/braun-z-maskarpone_621.jpeg)
Брауні з маскарпоне
Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак
![Пиріг до чаю](/uploads/posts/2015-01/pirg-do-chayu_451.jpeg)
Пиріг до чаю
Чай з пирогом, що може бути смачніше?! У нашій статті ми зібрали прості і смачні рецепти створення пирогів до чаю. Давайте розглянемо варіант
![Шоколадний брауні: рецепт](/uploads/posts/2015-01/shokoladniy-braun-recept_381.jpeg)
Шоколадний брауні: рецепт
Брауні - дуже популярний сьогодні в усьому світі американський десерт, який подають зазвичай у вигляді тістечок. Існує кілька варіантів брауні - з
![Рецепт брауні з какао](/uploads/posts/2015-01/recept-braun-z-kakao_251.jpeg)
Рецепт брауні з какао
Брауні - це смачний тортик, який готують з додаванням різноманітних фруктів, горіхів. Сьогодні ми докладно розповімо, як зробити шоколадний брауні з
![Брауні з вишнею](/uploads/posts/2015-01/braun-z-vishneyu_761.jpeg)
Брауні з вишнею
Брауні - це смачний десерт, який представляє собою щось середнє між шоколадним пирогом і сухим печивом. Начинка всередині пирога виходить тягучим.