Топпінг для морозива
Ніхто не сперечається, що морозиво смачно і саме по собі, але не варто забувати і про різноманітні начинки, завдяки яким звичайний пломбір можна перетворити в десяток найрізноманітніших видів морозива. Саме про рецепти топпінг для морозива і піде мова нижче.
Хто сказав, що морозиво можна подавати тільки влітку? Цей класичний кавовий сироп просто наповнений смаками осені: гарбуз, кориця, гвоздика – все це стане кращим доповненням коханому холодного десерту.
Інгредієнти:
вода - 175 мл;
цукор - 85 м;
гарбузове пюре - 65 г;
мелена кориця - 1 3/4 ч. ложки;
мелений імбир - 1 /2 ч. ложки;
мелений мускат, гвоздика - по 1/8 ч. ложки;
екстракт ванілі - 1/2 ч. ложки.
Приготування
Поставте на вогонь сотейник з цукром, водою і гарбузовим пюре. Коли маса закипить, всипте всі пряності зі списку і швидко зменшіть жар. Проваріть сироп протягом пари хвилин і поливайте поверх морозива теплим або попередньо охолодженим.
Морозиво з шоколадним топпінгом – безперечна класика, має безліч варіацій. Якщо ви хочете приготувати морозиво в шоколадній оболонці, то просто залийте розтопленим шоколадом, але для сиропу, який залишається рідким після зіткнення з морозивом скористайтеся нашим рецептом.
Інгредієнти:
какао - 1 ст.;
цукор - 165 г;
вода - 235 мл;
щіпка солі.
Приготування
З'єднайте разом цукор і какао, додайте дрібку солі, щоб відтінити солодкість. Після перемішування сухих компонентів, залийте їх водою, стежачи за тим, щоб не формувалися грудочки. Залиште сироп на вогні приблизно на 5 хвилин при постійному помішуванні. За цей час суміш зменшиться в обсязі і стане густіше. Сироп додатково загусне після повного остигання.
На ряду з шоколадом не меншою популярністю користується і карамельний топпінг. Він же згодиться і для декору будь-яких інших улюблених десертів.
Інгредієнти:
цукор - 175 г;
вершки для збивання - 115 мл;
кукурудзяний сироп - 55 мл;
вершкове масло - 35 р.
Приготування
З'єднайте всі компоненти разом в сотейнику і розмістіть на середньому вогні. Коли суміш дійде до кипіння, негайно зніміть її з вогню і дайте охолонути близько 10 хвилин перед використанням.
При сильному охолодженні карамель може трохи затвердіти, тому для зручності використання її краще попередньо підігріти в мікрохвильовій печі.
Кавовий сироп для морозива – рецепт
Хто сказав, що морозиво можна подавати тільки влітку? Цей класичний кавовий сироп просто наповнений смаками осені: гарбуз, кориця, гвоздика – все це стане кращим доповненням коханому холодного десерту.
Інгредієнти:
Приготування
Поставте на вогонь сотейник з цукром, водою і гарбузовим пюре. Коли маса закипить, всипте всі пряності зі списку і швидко зменшіть жар. Проваріть сироп протягом пари хвилин і поливайте поверх морозива теплим або попередньо охолодженим.
Шоколадний сироп для морозива – рецепт
Морозиво з шоколадним топпінгом – безперечна класика, має безліч варіацій. Якщо ви хочете приготувати морозиво в шоколадній оболонці, то просто залийте розтопленим шоколадом, але для сиропу, який залишається рідким після зіткнення з морозивом скористайтеся нашим рецептом.
Інгредієнти:
Приготування
З'єднайте разом цукор і какао, додайте дрібку солі, щоб відтінити солодкість. Після перемішування сухих компонентів, залийте їх водою, стежачи за тим, щоб не формувалися грудочки. Залиште сироп на вогні приблизно на 5 хвилин при постійному помішуванні. За цей час суміш зменшиться в обсязі і стане густіше. Сироп додатково загусне після повного остигання.
Топпінг для морозива – рецепт
На ряду з шоколадом не меншою популярністю користується і карамельний топпінг. Він же згодиться і для декору будь-яких інших улюблених десертів.
Інгредієнти:
Приготування
З'єднайте всі компоненти разом в сотейнику і розмістіть на середньому вогні. Коли суміш дійде до кипіння, негайно зніміть її з вогню і дайте охолонути близько 10 хвилин перед використанням.
При сильному охолодженні карамель може трохи затвердіти, тому для зручності використання її краще попередньо підігріти в мікрохвильовій печі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Латте з морозивом – рецепт
Традиційний спосіб урізноманітнити смак кавового напою – доповнити його улюбленим сиропом або лікером. Але ми підемо трохи іншим шляхом і зробимо
Як зробити коктейль з морозива і молока?
Не варто переплачувати за покупку молочного коктейлю в десертних відділах магазинів чи кафе. Адже можна приготувати не менш поживний і корисний напій
Рецепти морозива для морожениці
Морозиво - це популярний літній десерт. Але, що може бути краще, ніж ласощі, приготована вдома самостійно? Для щасливих власниць такого чудесного
Морозиво з сиру
Найпопулярнішим прохолодним напоєм по праву можна назвати морозиво. Варіантів його створення існує досить багато. А одним з вельми незвичайних можна
Кава з морозивом
Якщо ви любите каву і морозиво, тоді рецепти, які ми зібрали в нашій статті для вас. Варіантів створення кава з морозивом досить багато, і ми
Десерт з морозива
Морозиво - це відмінний самостійний десерт, гаряче улюблений ласунами всіх віків. Щоб зробити дороге серцю ласощі ще смачніше, ми зібрали для вас