Крем мокре безе
Класичний крем мокре безе, без додавання желатину, масла та інших стабілізуючих компонентів є простий, відомої всім меренгою.
Інгредієнти:
цукор (дрібний, білий) – 275 г;
вода – 45 мл;
білки курячих яєць - 5 шт.;
лимонний фреш – 15 мл
Приготування
Перед тим, як почати готувати мокре безе, переконайтеся, що весь посуд, яку будете використовувати знежирена.
Поставте невелику металеву ємність на помірний вогонь і змішайте в ній весь цукор і воду. Заважайте суміш, поки кристали розчиняться, після чого зупиніть помішування і дайте трохи карамелі побурлить. Щоб визначити готовність карамелі зробіть пробу на "гладкий кулька". Золотисту (не коричневу!) карамель капають в блюдце з холодною водою. Застигла крапелька повинна бути пружною і не склеювати пальці.
Поки карамель вариться, беріться за підготовку основи крему. Білки кімнатної температури збийте в легку піну, додайте потроху лимонний сік і продовжуйте збивання до стійких піків.
Не зупиняючи міксер, тонкою цівкою вливайте до пишним білків карамель. Повністю готовий крем вийде дуже гладким і блискучим.
Інгредієнти:
яйце куряче (тільки білки) – 4 шт.;
цукор (дрібний, білий) – 185 г;
гелевий харчовий барвник – кілька крапель;
лимонний сік – 25 р.
Приготування
Почніть приготування крему з збивання білків з цукром. Потім поставте ємність з кремом на водяну баню і, перемішуючи варіть до повного розчинення кристалів. Тепер перекладіть масу в іншу миску, влийте сік лимона і збивайте до утворення стійкої піни без бульбашок. Не зупиняючи процес, додайте харчовий барвник до отримання бажаного відтінку.
Отриманим кремом прикрасьте готові капкейки . Також їх можна зверху посипати маленькими квіточками або інший кольоровою посипкою з цукрової глазурі.
Інгредієнти:
яйця курячі (тільки білки) – 4 шт.;
цукор (білий, дрібний) – 195 г;
вода – 95 мл
Приготування
У невеликій сотейник влийте очищену воду і додайте цукор. Прогрійте до кипіння на помірному вогні, помішуючи. Витримуйте масу до появи «важких» бульбашок.
Яєчні білки помістіть в чисту, знежирену і суху ємність і збийте до щільної білої піни. Не припиняючи збивати, влити тоненькою цівкою приготований раніше сироп. Готовий крем мокре безе чудово тримає форму і не розтікається.
Крем мокре безе - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як почати готувати мокре безе, переконайтеся, що весь посуд, яку будете використовувати знежирена.
Поставте невелику металеву ємність на помірний вогонь і змішайте в ній весь цукор і воду. Заважайте суміш, поки кристали розчиняться, після чого зупиніть помішування і дайте трохи карамелі побурлить. Щоб визначити готовність карамелі зробіть пробу на "гладкий кулька". Золотисту (не коричневу!) карамель капають в блюдце з холодною водою. Застигла крапелька повинна бути пружною і не склеювати пальці.
Поки карамель вариться, беріться за підготовку основи крему. Білки кімнатної температури збийте в легку піну, додайте потроху лимонний сік і продовжуйте збивання до стійких піків.
Не зупиняючи міксер, тонкою цівкою вливайте до пишним білків карамель. Повністю готовий крем вийде дуже гладким і блискучим.
Крем мокре безе - оригінальна рецептура для прикраси капкейків
Інгредієнти:
Приготування
Почніть приготування крему з збивання білків з цукром. Потім поставте ємність з кремом на водяну баню і, перемішуючи варіть до повного розчинення кристалів. Тепер перекладіть масу в іншу миску, влийте сік лимона і збивайте до утворення стійкої піни без бульбашок. Не зупиняючи процес, додайте харчовий барвник до отримання бажаного відтінку.
Отриманим кремом прикрасьте готові капкейки . Також їх можна зверху посипати маленькими квіточками або інший кольоровою посипкою з цукрової глазурі.
Як приготувати крем мокре безе?
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій сотейник влийте очищену воду і додайте цукор. Прогрійте до кипіння на помірному вогні, помішуючи. Витримуйте масу до появи «важких» бульбашок.
Яєчні білки помістіть в чисту, знежирену і суху ємність і збийте до щільної білої піни. Не припиняючи збивати, влити тоненькою цівкою приготований раніше сироп. Готовий крем мокре безе чудово тримає форму і не розтікається.
Рекомендуємо добрі рецепти
Безе з вишнею
Повітряне безе, доповнене кисленькой вишнею - шалено смачне ласощі, яке можна подати спорудивши оригінальні тістечка або у вигляді дивовижного
Класичний рецепт безе в духовці
Щоб приготувати справжнє, чудово ніжне безе існує кілька важливих правил, бездоганне дотримання яких і приведе вас до успіху, тобто рідні і гості
Рецепт безе
Спробувавши одного разу безе, складно повірити, що щось настільки просте, як суміш цукру і яєчних білків, може бути настільки приємним на смак. Та й
Мокре безе
Чудовою альтернативою важкого масляного крему або клопітливого вершкового стане мокре безе. Дотримуйтесь деяких важливих нюансів - і у вас вийде
Білковий заварний крем
Заварний крем використовують в якості начинки для тортів, пирогів, тістечок, еклерів. І сьогодні ми детально розберемося, як приготувати білковий
Тістечко безе
Тістечко безе - улюблений багатьма з дитинства десерт, рецепт приготування якого протягом тривалого часу не змінюється. І сьогодні ми розповімо про