Помадка для паски
Прикраса традиційної великодньої випічки – важливе і найулюбленіше заняття перед святом. Пропонуємо кілька рецептів помадки для свіжоспеченого паски і з задоволенням розповімо, як її правильно приготувати.
Інгредієнти:
дрібний цукор – 450 г;
питна вода – 230 мл;
лимонна кислота – 1/4 ч. ложки.
Приготування
Питну воду виливаємо в металеву ємність, всипаємо в неї потрібну кількість дрібного цукру і ретельно розмішати, ставимо все на включену конфорку плити. При закипанні акуратно знімаємо непотрібну нам пінку і, зменшивши газ варимо сироп при частому його помішуванні. Як тільки в сиропі почне відчуватися в'язкість, беремо його на кінчик чайної ложки і капаємо в тарілку з холодною водою. Якщо сироп не розтікся, а взявся подібно кульці і його можна виловити, то знімаємо сироп з вогню і охолоджуємо до трохи теплого стану. Далі набираємо на кінчик чайної ложки лимонну кислоту, всипаємо її в наш цукровий сироп і з допомогою міксера з включеною високою швидкістю збиваємо помадку до набуття нею однорідного білого кольору. Тепер можна нанести цю глазур на холодні паски і прикрасити яскравою посипкою.
Інгредієнти:
цукрова пудра – 250 г;
жирне молоко – 3 ст. ложки.
Приготування
У двічі просіяне цукрову пудру акуратно, по одній ложечці додаємо підігріте до теплого стану (37 градусів) жирне молоко і відразу ж розтираємо все до гладкою, щільною, білосніжною маси. Такий вид дуже смачною, сліпуче білої помадки слід негайно наносити на остиглі шапочки запашних пасок і відразу присипати вибраних вами прикрасами.
Інгредієнти:
яєчні білки – 3 шт.;
цукрова пудра або дрібний цукор – 330 г;
сік лимона – 1 десертна ложка.
Приготування
Ретельно відокремлені, добре охолоджені білки великих курячих яєць збиваємо міксером до появи піни білого кольору. Далі поступово, не поспішаючи починаємо підсипати сюди дрібний цукор або просіяну цукрову пудру, продовжуючи при цьому працювати міксером. В отриману однорідну білу масу видавлюємо одну десертну ложку соку свіжого лимона і остаточно доводимо все міксером до стійкої, повітряного стану. Наносимо помадку на остиглі паски і відразу ж декоруємо традиційної різнокольоровою присипкою.
Цукрова помадка для паски
Інгредієнти:
Приготування
Питну воду виливаємо в металеву ємність, всипаємо в неї потрібну кількість дрібного цукру і ретельно розмішати, ставимо все на включену конфорку плити. При закипанні акуратно знімаємо непотрібну нам пінку і, зменшивши газ варимо сироп при частому його помішуванні. Як тільки в сиропі почне відчуватися в'язкість, беремо його на кінчик чайної ложки і капаємо в тарілку з холодною водою. Якщо сироп не розтікся, а взявся подібно кульці і його можна виловити, то знімаємо сироп з вогню і охолоджуємо до трохи теплого стану. Далі набираємо на кінчик чайної ложки лимонну кислоту, всипаємо її в наш цукровий сироп і з допомогою міксера з включеною високою швидкістю збиваємо помадку до набуття нею однорідного білого кольору. Тепер можна нанести цю глазур на холодні паски і прикрасити яскравою посипкою.
Рецепт помадки для пасок з цукрової пудри
Інгредієнти:
Приготування
У двічі просіяне цукрову пудру акуратно, по одній ложечці додаємо підігріте до теплого стану (37 градусів) жирне молоко і відразу ж розтираємо все до гладкою, щільною, білосніжною маси. Такий вид дуже смачною, сліпуче білої помадки слід негайно наносити на остиглі шапочки запашних пасок і відразу присипати вибраних вами прикрасами.
Білкова помадка для великодніх пасок
Інгредієнти:
Приготування
Ретельно відокремлені, добре охолоджені білки великих курячих яєць збиваємо міксером до появи піни білого кольору. Далі поступово, не поспішаючи починаємо підсипати сюди дрібний цукор або просіяну цукрову пудру, продовжуючи при цьому працювати міксером. В отриману однорідну білу масу видавлюємо одну десертну ложку соку свіжого лимона і остаточно доводимо все міксером до стійкої, повітряного стану. Наносимо помадку на остиглі паски і відразу ж декоруємо традиційної різнокольоровою присипкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Глазур для паски – рецепт
Досвідчені господині, безсумнівно, знають всі тонкощі приготування спеціальної великодньої глазурі. Проте різновидів її настільки багато, і ще є чому
Цукрова помадка - рецепт
Будь-яке домашнє кондитерський виріб можна кардинально перетворити, полив випічку чудовою солодкою помадкою. Далі запропоновані рецепти, які
Лимонна помадка - рецепт
Лимонна помадка - дивно просте, і в теж час смачне солодке блюдо. Такий помадкою можна прикрасити торт або тістечко. Приготувати його зовсім не
Помадка для булочок
Щоб булочка мала більш привабливий і апетитний вигляд, зверху її покривають помадкою. Але помадка - це не тільки прикраса булочки, але ще і дуже
Шоколадна помадка - рецепт
Шоколадна помадка - чудове прикраса для будь-якої випічки. Хочете піднести сім'ї або гостям приголомшливо красивий десерт? Тоді наші рецепти
Лимонна глазур
Лимонна глазур - це улюблена прикраса багатьох кондитерів, оскільки завдяки лимонному соку зберігається баланс між солодким і кислим, і вона виходить