Коржі з зеленню
![Коржі з зеленню Коржі з зеленню](/uploads/posts/2016-09/korzh-z-zelennyu_701.jpeg)
Вірменські коржі з зеленню
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У воду кидаємо сіль, борошно і вимішуємо руками дуже щільне тісто. Закутуємо його в рушник і залишаємо на столі на 35 хвилин.
А поки готуємо начинку: всю зелень ретельно перебираємо, промиваємо й обсушуємо. Потім нарізаємо, складаємо в миску і поливаємо рослинним маслом. Ретельно перемішуємо і заправляємо спеціями за смаком. Тісто розділяємо на частини, розкачуємо в тонкі кружечки і викладаємо начинку. Зверху накриваємо другою заготівлею, защипуємо краю і обсмажуємо коржі з зеленню з обох сторін на сухій сковороді.
Коржики з сиром і зеленню
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Приготування
В зручну посуд висипаємо борошно, вливаємо кефір, кидаємо сіль, соду, цукор і замішуємо еластичне м'яке тісто. Формуємо з нього грудочку, викладаємо в миску, накриваємо вологим рушником і залишаємо на 30 хвилин.
Сир шаткуємо на крупній тертці, додаємо дрібно посічену зелень і перемішуємо. Тісто розділяємо на 7 однакових частин, кожну розгортаємо в коло і в центр викладаємо зелену начинку з сиром. Закріплюємо краю, зверху проходимся качалкою і випікаємо коржі на сухій сковороді по кілька хвилин з кожного боку. Після промазуємо кожну розтопленим вершковим маслом і викладаємо на плоску тарілку стопкою.
Коржики з сиром і зеленню
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
![Коржі з зеленню Коржі з зеленню](/uploads/posts/2016-09/korzh-z-zelennyu_482.jpeg)
Приготування
Борошно просіваємо, кидаємо трохи солі, вливаємо олію, холодну воду і вимішуємо руками м'яке тісто. Ліпимо з нього грудочку і прибираємо поки в сторону, прикривши серветкою.
Сир викладаємо в миску, додаємо дрібно січену зелень, підсолюємо і перемішуємо. Підготовлене раніше тісто розділяємо на 8-10 частин, розкачуємо кожну в пласт круглої форми і викладаємо начинку. Накриваємо зверху другий заготівлею, защипуємо краю і обсмажуємо коржі з зеленню на сухій сковороді. Після цього складаємо випічку стопкою і подаємо зі сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Хачапурі з сиром і зеленню - рецепт](/uploads/posts/2016-07/thumbs/hachapur-z-sirom-zelennyu-recept_691.jpeg)
Хачапурі з сиром і зеленню - рецепт
Чудовий варіант кавказької несолодкої випічки - хачапурі, які можна наповнити найніжнішим сиром і ароматною різноманітною зеленню. Такі дивовижні
![Коржики з сиром і зеленню на сковороді](/uploads/posts/2016-07/thumbs/korzhiki-z-sirom-zelennyu-na-skovorod_211.jpeg)
Коржики з сиром і зеленню на сковороді
Перетворити нудну і повсякденну домашню трапезу допоможуть надзвичайно смачні і чудово запашні паляниці. Ці вироби готуються зовсім просто, а
![Плацинди з сиром і зеленню](/uploads/posts/2016-01/placindi-z-sirom-zelennyu_811.jpeg)
Плацинди з сиром і зеленню
Плацинди - традиційні молдавські пироги, які мають величезну різноманітність наповнень. Однією з найсмачніших можна назвати несолодке начинку з сиру
![Диво - рецепт](/uploads/posts/2015-03/divo-recept_691.jpeg)
Диво - рецепт
Диву - це дагестански коржі, які можна приготувати з м'ясом, сиром, сиром, гарбузом та іншими начинками. Це блюдо можна взяти з собою на природу і
![Як приготувати хичини?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-hychiny_631.jpeg)
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили
![Кутаби з зеленню](/uploads/posts/2015-01/kutabi-z-zelennyu_741.jpeg)
Кутаби з зеленню
Кутаби - це тонкі коржі з начинкою у формі півмісяця. Традиційно це блюдо готують в Азербайджані. І зараз ми підкажемо вам кілька рецептів створення