Торт «Повітряний снікерс»
![Торт «Повітряний снікерс» Торт «Повітряний снікерс»](/uploads/posts/2016-09/tort-povtryaniy-snkers_781.jpeg)
Рецепт торта «Повітряний снікерс» з безе
Інгредієнти:
Бісквіт:
Безе:
Карамель:
Приготування
Почнемо з бісквіту, збиваємо в гарну і пишну піну яйця і жовтки, додаємо потроху цукор, збивати можна не перестаючи.
Тепер приготуємо суху суміш: змішаємо муку, какао і розпушувач. Вмішувати сипучі інгредієнти краще вже широкої лопаткою або ложкою акуратно в одному напрямку, щоб не осадити яєчну піну. Випікаємо орієнтовно близько півгодини при 180 градусах. Форму краще використовувати роз'ємну, її застелем пергаментом і злегка припылим борошном. Якщо ви не впевнені у своїй духовці, то готовий бісквіт легко перевірити зубочисткою. Якщо готовий вона залишиться суха, якщо все ж не допекся за відведений час, то залиште в духовці ще на 5-10 хвилин. Бісквіт дістаємо і знімаємо боки, а коли він трохи охолов прибираємо дно і пергамент і залишаємо на решітці для повного охолодження, т. к. нам потрібно розрізати його на 2 частини.
З білків і солі збиваємо піну і додаємо половину пудри, ще збиваємо до густого стану і блиску. Далі вже вручну вмішуємо решту пудру і крохмаль. Ми не будемо пекти її, а як би підсушити протягом трьох годин на 100 градусах.
Щоб приготувати карамель у товстостінній посуді змішуємо цукор і воду і поставимо варитися, головне весь час перемішувати і прибирати кристалики зі стінок. Варимо, поки карамель не стане за кольором як іриска, поступово вливаємо підігріті вершки, перемішуємо і даємо покипіти півхвилинки. Знімаємо з вогню, додаємо масло, сіль і злегка подрібнений арахіс.
Збирати торт починаємо з бісквіту, його можна просочити соком або кави, виливаємо половину карамелі, зверху безе, знову карамель і знову бісквіт (смачніше буде, якщо й його просочити). Все це заливаємо шоколадною глазур'ю і залишаємо просочитися.
Рецепт приготування торта «Повітряний снікерс»
Це більш швидкий рецепт, какао в тісто можна додати, а можна і без нього.
Інгредієнти:
Бісквіт:
Безе:
Крем:
Приготування
Цукор змішуємо з жовтками і збиваємо, додаємо розм'якшений маргарин, майонез, розпушувач і половину борошна. Збиваємо, а потім, коли додали решту борошно, вимішуємо вже лопаткою. Готове тісто ставимо в
![Торт «Повітряний снікерс» Торт «Повітряний снікерс»](/uploads/posts/2016-09/tort-povtryaniy-snkers_672.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Торт «Безе» в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-09/tort-beze-v-domashnh-umovah_301.jpeg)
Торт «Безе» в домашніх умовах
Складно описати словами десерт, який пропонуємо далі приготувати. Торт «Безе» - це запаморочливо ніжне, повітряне ласощі, яке не вимагає яких-небудь
![Повітряний снікерс](/uploads/posts/2016-09/povtryaniy-snkers_241.jpeg)
Повітряний снікерс
Дивовижно ніжний десерт можна зробити, дотримуючись докладним рекомендацій, описаних в даному матеріалі. Спробуйте спекти незрівнянний торт
![Торт «Посмішка негра» – рецепт](/uploads/posts/2015-07/tort-posmshka-negra-recept_531.jpeg)
Торт «Посмішка негра» – рецепт
Торт з унікальною назвою «Посмішка негра» - це всього лише шоколадні бісквіти з прошарком повітряного безе посередині. Але тим не менш, такий простий
![Торт "Снікерс" - рецепт](/uploads/posts/2015-01/tort-snkers-recept_671.jpeg)
Торт "Снікерс" - рецепт
Якщо ви любитель шоколадок під назвою "Снікерс", то рецепт торта з однойменною назвою вам сподобається. У ньому немає всіх шкідливих добавок, які є в
![Торт з безе](/uploads/posts/2015-01/tort-z-beze_481.jpeg)
Торт з безе
Безе - це така повітряна основа з яєць і цукру, яку використовують в приготуванні різних десертів, в тому числі і тортів. Давайте з вами розглянемо