Як спекти торт?
Приготування торта власноруч може стати непростим завданням для недосвідченої господині. Якщо ви хочете набратися досвіду в приготуванні домашньої випічки, експериментувати з різноманітними рецептами і приготувати ласощі без клопоту, то наші базові поради щодо того, як спекти торт, прийдуть на допомогу.
Смугастий торт «Зебра» виглядає оригінально і яскраво компанії навіть самого простого крему і без надмірностей в декорі, а домогтися бажаних чітких меж кольору між коржами куди простіше, ніж ви могли б подумати.
Інгредієнти:
борошно - 245 г;
цукор - 155 г;
розпушувач - 5 г;
какао - 35 г;
яйця - 4 шт.;
рослинне масло - 235 мл;
молоко - 235 мл
Приготування
Сухий основою тесту є суміш борошна і розпушувача. Окремо збиваються яйця і цукор. Збивання продовжують рівно до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі і не змінить колір на більш світлий. До повітряної яєчної суміші додають молоко і рослинне масло. Після повторного збивання, рідини порційно підливають до сухої суміші інгредієнтів, продовжуючи замішування. Розділивши готове тісто навпіл, змішайте другу його половину з какао-порошком.
Озброївшись невеликим склянкою, відміряйте рівні порції суміші (обсягом приблизно півсклянки) і по черзі вливайте їх в центр обраної форми. Випікайте торт близько 40 хвилин при 180 градусах.
Після охолодження корж можна покрити звичайним масляним кремом , рецепт якого нам доводилося описувати раніше, а можна полити розтопленим шоколадом.
Якщо ви хочете заощадити час і скоротити кількість використовуваних інгредієнтів, то пустіть в хід цей рецепт. На виході ви отримаєте щільний і вологий шоколадний корж, по своїй текстурі нагадує брауні, який ми покриємо кремом з шоколадною пастою.
Інгредієнти:
Для коржа:
молоко - 235 мл;
шоколад - 410 г;
мед - 55 мл;
яйця - 6 шт.;
мигдальна борошно - 245 р.
Для крему:
вершкове масло - 215 г;
цукор - 55 г;
шоколадна паста - 55 г;
вершки - 35 мл
Приготування
Покладіть шоколад разом з медом і молоком на слабкий вогонь. При постійному помішуванні дайте шматочків шоколаду розплавитися і зніміть посуд з вогню. Поки шоколадна суміш охолоджується, збийте яйця разом з мигдальною борошном. До отриманої суміші додайте шоколад і добре перемішайте. Розподіліть всі 18 см формі і випікати при 150 градусах протягом години.
Коли корж охолоне, покрийте його простим кремом зі збитого дочиста масла з цукром, шоколадною пастою і вершками. Відмінним доповненням можуть стати свіжі ягоди.
Якщо ви не можете визначитися з рецептом, то завжди робіть вибір на користь класики – шоколадного торта. Наш буде складатися з базових бісквітних коржів, перемазанних кремом на основі крем-сиру.
Інгредієнти:
Для коржів:
борошно - 275 г;
цукор - 165 г;
сода - 1/2 ст. ложки;
какао - 45 г;
вершкове масло - 115 г;
кефір - 175 мл;
яйце - 1 шт.;
кава - 115 мл
Для крему:
крем-сир - 345 г;
вершкове масло - 115 г;
цукрова пудра - 155 р.
Приготування
Перед тим, як спекти коржі для торта, необхідно неодмінно пропустити какао і борошно через сито. Для бісквітів цей крок є надзвичайно важливим, оскільки позначається на легкості і м'якості готових коржів.
Після того як сухі компоненти будуть просіяні, до них додають соду і добре перемішують.
Окремо слід збити масло з цукром і яйцем. Отриману суміш поперемінно вливають до сухих інгредієнтів, продовжуючи збивання тіста на мінімальній швидкості. У самому фіналі, вже в готове тісто вливають гарячий кави. Тісто розподіляється в парі промасленных форм і випікається при 180 протягом 40 хвилин.
Охолоджені коржі покривають кремом з вбитого з крем-сиром м'якого масла і цукрової пудри.
Як спекти торт «Зебра» в домашніх умовах?
Смугастий торт «Зебра» виглядає оригінально і яскраво компанії навіть самого простого крему і без надмірностей в декорі, а домогтися бажаних чітких меж кольору між коржами куди простіше, ніж ви могли б подумати.
Інгредієнти:
Приготування
Сухий основою тесту є суміш борошна і розпушувача. Окремо збиваються яйця і цукор. Збивання продовжують рівно до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі і не змінить колір на більш світлий. До повітряної яєчної суміші додають молоко і рослинне масло. Після повторного збивання, рідини порційно підливають до сухої суміші інгредієнтів, продовжуючи замішування. Розділивши готове тісто навпіл, змішайте другу його половину з какао-порошком.
Озброївшись невеликим склянкою, відміряйте рівні порції суміші (обсягом приблизно півсклянки) і по черзі вливайте їх в центр обраної форми. Випікайте торт близько 40 хвилин при 180 градусах.
Після охолодження корж можна покрити звичайним масляним кремом , рецепт якого нам доводилося описувати раніше, а можна полити розтопленим шоколадом.
Як спекти смачний і простий торт?
Якщо ви хочете заощадити час і скоротити кількість використовуваних інгредієнтів, то пустіть в хід цей рецепт. На виході ви отримаєте щільний і вологий шоколадний корж, по своїй текстурі нагадує брауні, який ми покриємо кремом з шоколадною пастою.
Інгредієнти:
Для коржа:
Для крему:
Приготування
Покладіть шоколад разом з медом і молоком на слабкий вогонь. При постійному помішуванні дайте шматочків шоколаду розплавитися і зніміть посуд з вогню. Поки шоколадна суміш охолоджується, збийте яйця разом з мигдальною борошном. До отриманої суміші додайте шоколад і добре перемішайте. Розподіліть всі 18 см формі і випікати при 150 градусах протягом години.
Коли корж охолоне, покрийте його простим кремом зі збитого дочиста масла з цукром, шоколадною пастою і вершками. Відмінним доповненням можуть стати свіжі ягоди.
Як спекти шоколадний бісквітний торт?
Якщо ви не можете визначитися з рецептом, то завжди робіть вибір на користь класики – шоколадного торта. Наш буде складатися з базових бісквітних коржів, перемазанних кремом на основі крем-сиру.
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Приготування
Перед тим, як спекти коржі для торта, необхідно неодмінно пропустити какао і борошно через сито. Для бісквітів цей крок є надзвичайно важливим, оскільки позначається на легкості і м'якості готових коржів.
Після того як сухі компоненти будуть просіяні, до них додають соду і добре перемішують.
Окремо слід збити масло з цукром і яйцем. Отриману суміш поперемінно вливають до сухих інгредієнтів, продовжуючи збивання тіста на мінімальній швидкості. У самому фіналі, вже в готове тісто вливають гарячий кави. Тісто розподіляється в парі промасленных форм і випікається при 180 протягом 40 хвилин.
Охолоджені коржі покривають кремом з вбитого з крем-сиром м'якого масла і цукрової пудри.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Прага» – класичний рецепт
Напевно, чудовий смак торта «Прага» знайомий кожному, але якщо ви ще не пробували це запаморочливе ласощі - настійно рекомендуємо його створити
Торт «Санчо Панчо»
Торт «Санчо Панчо» - чудовий десерт, який надзвичайно просто приготувати і ще простіше декорувати. Далі опишемо три найпоширеніші варіанти цього
Торт «П'яна вишня» - класичний рецепт
Ідеальне поєднання шоколаду, вершкового крему і кислої вишні зібрав в собі рецепт чудового торта «П'яна вишня». Далі пропонуємо розібрати класичний
Торт з чорносливом і сметанним кремом
Чудовим доповненням будь-якого домашнього торта стане чорнослив в компанії сметани. Цей дует здатний урізноманітнити навіть звичні рецепти десертів.
Бісквітний торт з фруктами і сметанним кремом
Існує безліч рецептів бісквітних тортів з фруктовим наповненням. Проте таких, як описано далі в статті ви напевно не пробували! Пропонуємо спекти
Шоколадний торт рецепт
Шоколад - один з найулюбленіших ласощів і дітей, і дорослих, як, втім, і торт. Ці десерти збирають на чаювання всю сім'ю, то чому б їх не об'єднати і