Пісний манник

Рецепт пісного шоколадного лепешняку без борошна в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Воду трохи підігріваємо до трохи теплого стану і заливаємо нею манку, попередньо змішану з ваніліном і коричневим цукром. У цьому рецепті ми рекомендуємо використовувати цукор саме коричневого кольору, оскільки він додасть нашому маннику більше солодощі та аромату. Після того як пройде годину часу, додаємо в миску з добре набряклою крупою соняшникову олію. Темний какао перемішуємо з розпушувачем для тесту і теж вводимо їх. В кінці присипаємо всі меленою корицею і ретельно перемішуємо сполучені інгредієнти до отримання гладкої, однорідної консистенції. Це тісто виходить трохи рідкуватим, тому на дно форми ми вистилаємо промаслений лист пекарської папери, а після переливаємо в неї шоколадне тісто для нашого пісного, але шалено смачного лепешняку. Ставимо все в заздалегідь прогріту до 175 градусів духовку і випікаємо десерт з манної крупи протягом 50-55 хвилин.
Пісний маннік на воді з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Крупу заливаємо звичайною чистою водою. Після висипаємо сюди ж дрібний цукор, перемішуємо і відставляємо цю мисочку в сторону на 1-15 години. Після, коли вже всі розбухне, доливаємо до манки рафінована олія, екстракт ароматною ванілі і все перемішуємо. Борошно просіваємо в ємність з крупою, разом з доданим до неї розпушувачем. Звичайним міксером перемішуємо вміст миски до отримання не рідкого, але і не густого тесту (подібного сметані). Переміщаємо його в ту форму, в якій ви вирішили запекти свій манник. Підготовлену ягоду вишні по одній занурюємо в поверхню тіста. Тепер всю цю красу відправляємо в духовку, прогрітий до 185 градусів і десь через 40 хвилин дістаємо вже готовий манник з вишнею, приготований виключно з пісних інгредієнтів.
Рецепт пісного апельсинового лепешняку
Інгредієнти:
Приготування
Апельсини добре вимиваємо і натираємо на дрібну тертку десь столову ложку цедри. Далі фрукти розрізаємо навпіл і ретельно вичавлюємо з кожної половинки сік, прямо в миску з манкою, з'єднаної з

Рекомендуємо добрі рецепти

Манник на сметані в мультиварці
Манники, як і прості бісквітні коржі, чудово вбирають всі ті смаки, якими ви вирішите їх доповнити. Пропонуємо втілити кілька незвичайних рецептів

Шоколадний манник
Манник - це проста і смачна запіканка, яка готується на основі манної крупи замість борошна. Його готують з додаванням різних інгредієнтів. І зараз

Манник з родзинками
Манник - простий і смачний пиріг на основі манної крупи. І його можна випікати з додаванням різних інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як його

Манник на кисляку
Манник - смачний пиріг на основі манкою крупи. Його можна готувати на воді, молоці, кефірі, ряжанці. І зараз ми розповімо, як його спекти на кисляку,

Манник з вишнею
Манник - простий пиріг, який готують не з пшеничного борошна, а з додаванням манної крупи. І сьогодні мова піде про те, як спекти чудовий манник з

Манник зі сметаною
Манник - простий пиріг з манної крупи, який печуть з молока, кефіру, ряжанки, кисляку. У нашій статті ми поговоримо, як його приготувати зі сметаною.