Пиріг з полуницею на швидку руку
Літо вже почала радувати нас першими свіжими ягодами і загальною улюбленицею серед останніх є полуниця. Соковиті ягоди полуниці неймовірно смачні при вживанні в свіжому вигляді, але якщо сезон нагородив вас рясним урожаєм і ви шукайте нові способи його застосування, то приготуйте один з пирогів з полуницею на швидку руку, про які ми поговоримо в цій статті.
Класичний американський пісочний пиріг з великою кількістю ягідної начинки ідеально підходить для швидкого приготування у разі, якщо в морозилці є пласт готового пісочного тіста. Кілька хвилин і пиріг можна відправляти в духовку.
Інгредієнти:
готове пісочне тісто - 540 г;
полуниця - 380 г;
цукор - 65 г;
крохмаль - 35 р.
Приготування
Розморозити тісто можна просто залишивши його при кімнатній температурі за кілька годин до формування виробу, або відправивши в мікрохвильову піч на хвилину. Розморожене тісто розділіть навпіл і розкачати два диска з кожної половини. Діметра одного з дисків повинно бути достатньо для того, щоб покрити всю форму.
Підготуйте ягоди, відокремивши їх від плодоніжок, сполоснувши і обсушивши. Полуницю можна нарізати великими шматками, потім присипати сумішшю крохмалю з цукром і перемішати. Викладіть полуничну начинку в покриту тестом форму і накрийте другим диском з тіста. З'єднайте тісто, защипывая його по краях.
Випікайте виріб при 230 градусах перші 10 хвилин, а потім знизьте температуру до 180 градусів і продовжуйте приготування ще півгодини. Готовий пиріг ділите на порції після повного остигання.
Ще один швидкий пиріг з полуницею готується на основі кексового тіста, яке можна зробити з нуля не більш ніж за 5 хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 175 г;
розпушувач - 1 1/2 ч. ложки;
вершкове масло - 45 г;
кефір - 55 мл;
цукор - 165 г;
яйце - 1 шт.;
молоко - 115 мл;
білий шоколад - 95 г;
полуниця - 480 р.
Приготування
Змішайте разом першу пару сухих інгредієнтів. М'яке масло і цукор міксером перетворіть в пишний білий крем і додайте до нього кефір і молоко, не припиняючи збивання. Після того, як емульсія збереться разом, вбийте яйце. Почніть порціями всипати суху суміш. Готове тісто обережно вручну змішайте з крихтою білого шоколаду і перелийте в обрану підготовлену форму.
Розділіть навпіл ягоди полуниці і розподіліть їх по поверхні пирога. Випікайте 40 хвилин при 180.
Здається, рецепт цього пирога впорається навіть п'ятирічка. Все, що вам знадобиться: листкове тісто, крем-сир і сама полуниця, а ще близько 10 хвилин часу, щоб зібрати всі разом.
Готовий пиріг нагадує просту галету, яка мальовничо виглядає на столі, зручна в нарізці і може бути легко упакована в ваш ланчбокс.
Інгредієнти:
пласт листкового тіста ;
полуниця - 190 г;
крем-сир - 115 г;
цукор - 35 г;
щіпка ваніліну.
Приготування
Почніть з підготовки тесту. В залежності від бажаної пишноти тіста, вибирайте дріжджовий або бездріжджовий варіант. Розморозивши його, злегка розкачайте і наколіть по всій поверхні.
Начинка з крем-сиру готується і того простіше. Крем-сир досить збити з цукром і дрібкою ваніліну, а потім рівномірно розподілити по поверхні основи з тіста. Полуницю наріжте на скибочки або пластини середньої товщини. Розподіліть її по поверхні покритого кремом коржі і відправте все запікати при 180 на 20 хвилин.
Доповнити готове ласощі можна звичайної цукровою пудрою , розтопленим шоколадом, морозивом або порцією збитих вершків.
Пісочний пиріг з полуницею – рецепт
Класичний американський пісочний пиріг з великою кількістю ягідної начинки ідеально підходить для швидкого приготування у разі, якщо в морозилці є пласт готового пісочного тіста. Кілька хвилин і пиріг можна відправляти в духовку.
Інгредієнти:
Приготування
Розморозити тісто можна просто залишивши його при кімнатній температурі за кілька годин до формування виробу, або відправивши в мікрохвильову піч на хвилину. Розморожене тісто розділіть навпіл і розкачати два диска з кожної половини. Діметра одного з дисків повинно бути достатньо для того, щоб покрити всю форму.
Підготуйте ягоди, відокремивши їх від плодоніжок, сполоснувши і обсушивши. Полуницю можна нарізати великими шматками, потім присипати сумішшю крохмалю з цукром і перемішати. Викладіть полуничну начинку в покриту тестом форму і накрийте другим диском з тіста. З'єднайте тісто, защипывая його по краях.
Випікайте виріб при 230 градусах перші 10 хвилин, а потім знизьте температуру до 180 градусів і продовжуйте приготування ще півгодини. Готовий пиріг ділите на порції після повного остигання.
Швидкий пиріг з полуницею на кефірі
Ще один швидкий пиріг з полуницею готується на основі кексового тіста, яке можна зробити з нуля не більш ніж за 5 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте разом першу пару сухих інгредієнтів. М'яке масло і цукор міксером перетворіть в пишний білий крем і додайте до нього кефір і молоко, не припиняючи збивання. Після того, як емульсія збереться разом, вбийте яйце. Почніть порціями всипати суху суміш. Готове тісто обережно вручну змішайте з крихтою білого шоколаду і перелийте в обрану підготовлену форму.
Розділіть навпіл ягоди полуниці і розподіліть їх по поверхні пирога. Випікайте 40 хвилин при 180.
Простий пиріг з полуницею з листкового тіста
Здається, рецепт цього пирога впорається навіть п'ятирічка. Все, що вам знадобиться: листкове тісто, крем-сир і сама полуниця, а ще близько 10 хвилин часу, щоб зібрати всі разом.
Готовий пиріг нагадує просту галету, яка мальовничо виглядає на столі, зручна в нарізці і може бути легко упакована в ваш ланчбокс.
Інгредієнти:
Приготування
Почніть з підготовки тесту. В залежності від бажаної пишноти тіста, вибирайте дріжджовий або бездріжджовий варіант. Розморозивши його, злегка розкачайте і наколіть по всій поверхні.
Начинка з крем-сиру готується і того простіше. Крем-сир досить збити з цукром і дрібкою ваніліну, а потім рівномірно розподілити по поверхні основи з тіста. Полуницю наріжте на скибочки або пластини середньої товщини. Розподіліть її по поверхні покритого кремом коржі і відправте все запікати при 180 на 20 хвилин.
Доповнити готове ласощі можна звичайної цукровою пудрою , розтопленим шоколадом, морозивом або порцією збитих вершків.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з сиром та полуницею
Прекрасним варіантом застосування сезонних ягід стане ароматна випічка, наповнена соковитою начинкою. Далі опишемо рецепти чудового пирога з
Пиріг з полуничним варенням
Напевно у вас залежалась баночка улюбленого ароматного полуничного варення, яку просто так з'їсти шкода. Пропонуємо пустити в хід вашу заготовочку,
Пиріг з абрикосами в духовці
З абрикосів, крім зимових заготовок, можна готувати чудову домашню випічку. Ці плоди поєднуються практично з будь основою. Пропонуємо спекти
Рулет з полуницею
Рулет з полуницею може стати традиційним солодким блюдом, який ви будете готувати на свято або в звичайний день, коли хочеться просто порадувати
Пиріг з полуницею - рецепт
Пиріг з полуницею — це дивовижне ласощі, яке можна готувати як влітку із свіжих ягід, так і взимку — з заморожених. У нашій статті ми зібрали для вас
Шарлотка з полуницею
Сьогодні хочемо поділитися рецептом приготування шарлотки з полуниці. Ягоду можна використовувати як свіжу, так і заморожену. Такий пиріг виходить