Сметанний пиріг з вишнею
Приголомшливо ароматний і дивно ніжний сметанний пиріг з вишнею, спечений у домашніх умовах – прекрасна ідея для літнього чаювання.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове – 05 пачки;
цукрова пудра – 105 г;
яєчний жовток -1 шт.;
борошно – 205 р.
Для заливки:
вишня без кісточок – 355 г;
сметана – 255 мл;
яйця – 2 шт.;
цукрова пудра – 105 г;
крохмаль – 15 р.
Приготування
Розтануло масло збиваємо міксером, поступово всипаючи цукрову пудру. Потім вводимо яєчний жовток, борошно і вимішуємо руками м'яке тісто. Формуємо з нього грудку і прибираємо на деякий час в холод.
Після, тісто тонко розкачуємо і рівномірно розподіляємо по дну форми, створюючи невисокі бортики. Випікаємо корж в розігрітій духовці до рум'яного стану.
Не гаючи часу, готуємо ягоду: промиваємо її, обсушуємо і видаляємо кісточки. В окремій мисці збиваємо яйця зі сметаною, крохмалем і пудрою. Випечений корж акуратно дістаємо з духовки, розподіляємо рівним шаром вишню і зверху виливаємо крем. Знову відправляємо ласощі в духовку і випікаємо пиріг з вишнею зі сметанною заливкою ще 35 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
молоко – 145 мл;
борошно – 275 г;
масло вершкове – 55 г;
цукор – 85 м;
дріжджі – 25 р.
Для заливки:
вишня – 415 г;
цукор дрібний – 155 г;
яйце – 1 шт.;
апельсинова свіжа цедра – за смаком;
сметана нежирна – 185 мл
Приготування
Борошно з'єднуємо з дріжджами і цукром. Поступово вливаємо підігріте молоко і вводимо розтоплене масло. Слідом додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Викладаємо його в каструлю, затягуємо зверху плівкою і ставимо в тепле місце на кілька годин. Далі розгортаємо в тоненький пласт, викладаємо на деко і формуємо невисокі бортики. Зверху викладаємо заморожену вишню і посипаємо цукром. Випікаємо пиріг 20 хвилин в заздалегідь прогрітій духовці.
Тим часом займемося заливкою: сметану і цукор збиваємо міксером, кидаємо терту апельсинову цедру і розбиваємо яйце. Готову суміш виливаємо рівномірно на ягоду і знову відправляємо десерт випікатися ще на півгодини.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове – 65 г;
жирна сметана – 75 мл;
борошно – 115 г;
розпушувач.
Для заливки:
сметана нежирна – 205 мл;
заморожена вишня без кісточок – 355 г;
яйце відбірне – 1 шт.;
цукор тростинний – 215 р.
Приготування
У розтоплене масло додаємо сметану, додаємо борошно, розпушувач і вимішуємо тісто. Розкачуємо його в корж і розміщуємо у формі для випікання. Зверху розподіляємо ягоду і заливаємо сумішшю, приготовленою з сметани, цукру і яйця. Відправляємо пиріг на півгодини в духовку.
Пісочний пиріг з вишнею та сметанною заливкою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для заливки:
Приготування
Розтануло масло збиваємо міксером, поступово всипаючи цукрову пудру. Потім вводимо яєчний жовток, борошно і вимішуємо руками м'яке тісто. Формуємо з нього грудку і прибираємо на деякий час в холод.
Після, тісто тонко розкачуємо і рівномірно розподіляємо по дну форми, створюючи невисокі бортики. Випікаємо корж в розігрітій духовці до рум'яного стану.
Не гаючи часу, готуємо ягоду: промиваємо її, обсушуємо і видаляємо кісточки. В окремій мисці збиваємо яйця зі сметаною, крохмалем і пудрою. Випечений корж акуратно дістаємо з духовки, розподіляємо рівним шаром вишню і зверху виливаємо крем. Знову відправляємо ласощі в духовку і випікаємо пиріг з вишнею зі сметанною заливкою ще 35 хвилин.
Дріжджовий пиріг з вишнею і сметанним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для заливки:
Приготування
Борошно з'єднуємо з дріжджами і цукром. Поступово вливаємо підігріте молоко і вводимо розтоплене масло. Слідом додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Викладаємо його в каструлю, затягуємо зверху плівкою і ставимо в тепле місце на кілька годин. Далі розгортаємо в тоненький пласт, викладаємо на деко і формуємо невисокі бортики. Зверху викладаємо заморожену вишню і посипаємо цукром. Випікаємо пиріг 20 хвилин в заздалегідь прогрітій духовці.
Тим часом займемося заливкою: сметану і цукор збиваємо міксером, кидаємо терту апельсинову цедру і розбиваємо яйце. Готову суміш виливаємо рівномірно на ягоду і знову відправляємо десерт випікатися ще на півгодини.
Простий рецепт сметанного пирога з вишнями
Інгредієнти:
Для тіста:
Для заливки:
Приготування
У розтоплене масло додаємо сметану, додаємо борошно, розпушувач і вимішуємо тісто. Розкачуємо його в корж і розміщуємо у формі для випікання. Зверху розподіляємо ягоду і заливаємо сумішшю, приготовленою з сметани, цукру і яйця. Відправляємо пиріг на півгодини в духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Дріжджовий пиріг з вишнею
Сезон ягід неймовірно короткий, тому потрібно неодмінно встигнути насолодитися незрівнянним смаком яскравою соковитою вишні. Одним з найбільш вдалих
Пісочний пиріг з абрикосами
Найпростіший спосіб пригостити смачненьким несподіваних гостей - це приготувати найпростіший пісочний пиріг. Для начинки або доповнення пропонуємо
Рулет з вишнею
Вишнева начинка, в будь-якому кондитерському виробі, буде виграшним вибором. Її кислий смак поєднується з будь-яким солодким (і не дуже) тестом.
Пиріг з вишнею та сметанною заливкою
Пирогов з вишнею безліч. І кожен раз випічка буде абсолютно різною, не схожою на попередній рецепт. Загальне тільки одне — соковита і ароматна вишня,
Рецепт пирога з вишнями з пісочного тіста
У цьому пирозі ідеальне поєднання солодкого пісочного тіста і кисленькой вишні, але, якщо ви все-таки любите солодку начинку, то можна до вишні
Пісочний пиріг з вишнею
Ще один різновид вишневого пирога - пісочний. Готується він дуже просто, швидко, і не вимагає великих кулінарних талантів. Для його випікання вам