Тісто на горішки з вареним згущеним молоком
Печиво «Горішки» зі згущеним молоком – найулюбленіше і популярне дитяче ласощі. Та й багато дорослих рідко відмовляться від такої смакоти. Ми розповімо вам з радістю, як зробити правильне тісто на горішки.
Інгредієнти:
маргарин вершковий – 310 г;
яєчний жовток – 3 шт.;
цукор – 205 г;
борошно – 955 г;
сода;
оцет.
Приготування
Заморожений маргарин натираємо і змішуємо з яєчними жовтками. Слідом додаємо борошно, цукровий пісок і гашене харчову соду. Перемішуємо масу віночком до однорідного стану і, накривши рушником, прибираємо на півгодини в тепле сухе місце. Після закінчення часу тісто для горішків готове і як тільки горішниця нагріється, переходимо до приготування ласощів.
Інгредієнти:
маргарин – 255 г;
борошно – 615 м;
сметана нежирна – 105 мл;
цукор – 110 г;
сода;
оцет.
Приготування
Розм'якшений маргарин викладаємо в широку миску, додаємо нежирну сметану і ретельно перемішуємо. Слідом всипаємо цукор, кидаємо гашене харчову соду і всипаємо борошно. Вимішуємо масу до отримання м'якого тіста і відразу ж приступаємо до випічки горішків.
Інгредієнти:
масло вершкове – 105 г;
майонез легкий – 45 мл;
яйце – 95 г;
цукор – 35 г;
сода харчова – щіпка;
крохмаль картопляний – 115 г;
борошно – 385 р.
Приготування
Цукор висипаємо в миску розбиваємо свіжі яйця і ретельно розтираємо вилочкою дочиста. Далі викладаємо розм'якшене масло, майонез, кидаємо соду, крохмаль і поступово всипаємо борошно. Замішуємо м'яке однорідне тісто і випікаємо горішки звичним способом.
Інгредієнти:
масло вершкове – 155 г;
цукор – 35 г;
яйце велике – 75 г;
мед липовий рідкий – 1 ст. ложка;
оцет столовий або яблучний – 1 ч. ложка;
коньяк – 15 мл;
сода – щіпка;
борошно – 3 ст.
Приготування
Перед тим, як почати готувати тісто для горішків зі згущеним молоком размягчим трохи масло. Потім викладаємо в чашку, всипаємо цукор і добре розтираємо вилочкою. Далі вбиваємо курячі свіжі яйця, вводимо трохи коньяку та меду. Поступово всипаємо борошно і кладемо соду, гашену оцтом. Вимішуємо тісто чистими руками до однорідності, а потім загортаємо в плівочку і прибираємо приблизно на 30 хвилин у тепле місце. Після цього розігріваємо гарненько орешницу і переходимо до випічки ласощі.
Рецепт тіста на горішки зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Заморожений маргарин натираємо і змішуємо з яєчними жовтками. Слідом додаємо борошно, цукровий пісок і гашене харчову соду. Перемішуємо масу віночком до однорідного стану і, накривши рушником, прибираємо на півгодини в тепле сухе місце. Після закінчення часу тісто для горішків готове і як тільки горішниця нагріється, переходимо до приготування ласощів.
Пісочне тісто для горішків
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшений маргарин викладаємо в широку миску, додаємо нежирну сметану і ретельно перемішуємо. Слідом всипаємо цукор, кидаємо гашене харчову соду і всипаємо борошно. Вимішуємо масу до отримання м'якого тіста і відразу ж приступаємо до випічки горішків.
Тісто для горішків зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Цукор висипаємо в миску розбиваємо свіжі яйця і ретельно розтираємо вилочкою дочиста. Далі викладаємо розм'якшене масло, майонез, кидаємо соду, крохмаль і поступово всипаємо борошно. Замішуємо м'яке однорідне тісто і випікаємо горішки звичним способом.
Тісто на горішки з вареним згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як почати готувати тісто для горішків зі згущеним молоком размягчим трохи масло. Потім викладаємо в чашку, всипаємо цукор і добре розтираємо вилочкою. Далі вбиваємо курячі свіжі яйця, вводимо трохи коньяку та меду. Поступово всипаємо борошно і кладемо соду, гашену оцтом. Вимішуємо тісто чистими руками до однорідності, а потім загортаємо в плівочку і прибираємо приблизно на 30 хвилин у тепле місце. Після цього розігріваємо гарненько орешницу і переходимо до випічки ласощі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Горішки з вареним згущеним молоком
Горішки зі згущеним молоком - чудове домашнє ласощі, що, неодмінно, варто робити іноді, щоб порадувати малечу. Далі опишемо найбільш доступні і
Тісто для «Горішків»
В цій статті детально описано кілька рецептів, які неодмінно повернуть вас у дитинство, адже печиво «Горішки» напевно готували в кожному будинку.
Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком для орешницы
Домашні ласощі складно порівняти з їх покупними аналогами. Це стосується і смачних, улюблених багатьма «Горішків» зі згущеним молоком. Тому
Тісто для «Горішків» зі згущеним молоком
Основу чудового ласощі, зі смаком дитинства, «Горішків» зі згущеним молоком, створює саме тісто. Смачне, ароматне, трохи хрустке - воно здатне
«Горішки» зі згущеним молоком - класичний рецепт
Ласощі, напевно знайоме кожному ще з дитинства - це звичайно «Горішки» зі згущеним молоком. І сьогодні ця домашня солодкість не поступається в
Печиво "Горішки" з вареним згущеним молоком
Багатьом господиням дісталося у спадок таке корисне пристосування як горішниця. Саме в цій сковороді готується всіма улюблене печиво "Горішки" з