Крем для мафінів
Мафіни – невеликі тістечка типу кексиків. Як зробити крем для прикраси мафінів, читайте нижче.
Крем для мафінів зі згущеним молоком
Інгредієнти:
згущене молоко – 1 банка;
сметана 20% жирності – 200 г;
натурально масло вершкове – 200 г;
подрібнені волоські горіхи – 300 р.
Приготування
Варене згущене молоко збиваємо з м'яким вершковим маслом. Потім кладемо сметану і ретельно збиваємо. В кінці додаємо подрібнені волоські горіхи, ретельно розмішуємо, охолоджуємо крем і прикрашаємо наші мафіни.
Заварний крем для мафінів – рецепт
Інгредієнти:
молоко коров'яче – 2 склянки;
просеянная борошно пшеничне – 3 ст. ложки;
курячі великі яйця – 2 шт.;
масло натуральне вершкове – 30 г;
пісок цукровий – 200 р.
Приготування
У глибокому посуді змішуємо половину молока з борошном і яйцями. Окремо з'єднуємо другу половину молока з цукром. Ставимо масу на вогонь і доводимо до кипіння. У кипляче молоко дуже повільно вливаємо першу суміш – молоко з борошном і яйцями. Ретельно розмішуємо і варимо крем до загустіння, постійно помішуючи. Час варіння складе близько 7 хвилин. Потім масу знімаємо з вогню, додаємо масло, розмішуємо і ставимо остигати. А щоб крем застиг, його потрібно прибрати в холодильник.
Крем для маффінів з маскарпоне
Інгредієнти:
маскарпоне – 250 г;
пудра цукрова – 100 р.
Приготування
Сир збиваємо з цукровою пудрою до пухнастого стану, а потім за допомогою кондитерського шприца прикрашаємо вироби.
Масляний крем для мафінів
Інгредієнти:
м'яке вершкове масло – 100 г;
цукрова пудра – 15 склянки;
вершки 20% жирності – 2 ст. ложки;
ванільний цукор – 1/2 ч. ложки.
Приготування
М'яке вершкове масло збиваємо міксером на середній швидкості до побіління. Після цього прямо в масло просіваємо цукрову пудру, кладемо ванільний цукор і вливаємо вершки. Знову збиваємо за допомогою міксера до консистенції крему. Потім наповнюємо кремом кондитерський шприц і наносимо його на остиглі мафіни.
Крем ганаш для прикраси мафінів
Інгредієнти:
темний шоколад з 70% вмістом какао – 230 г;
вершки 30% жирності – 270 г;
мед – 40 р.
Приготування
Шоколад рубаємо гострим ножем на невеликі шматочки. У вливаємо вершки мед і доводимо масу до кипіння. Шоколад заливаємо гарячими вершками, залишаємо на хвилинку, потім перемішуємо до однорідної маси. Ставимо крем ганаш в холодильник, періодично перемішуючи, витримуємо пару годинок. Потім наповнюємо їм кондитерський шприц і прикрашаємо наші мафіни.
Крем для мафінів зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Варене згущене молоко збиваємо з м'яким вершковим маслом. Потім кладемо сметану і ретельно збиваємо. В кінці додаємо подрібнені волоські горіхи, ретельно розмішуємо, охолоджуємо крем і прикрашаємо наші мафіни.
Заварний крем для мафінів – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
У глибокому посуді змішуємо половину молока з борошном і яйцями. Окремо з'єднуємо другу половину молока з цукром. Ставимо масу на вогонь і доводимо до кипіння. У кипляче молоко дуже повільно вливаємо першу суміш – молоко з борошном і яйцями. Ретельно розмішуємо і варимо крем до загустіння, постійно помішуючи. Час варіння складе близько 7 хвилин. Потім масу знімаємо з вогню, додаємо масло, розмішуємо і ставимо остигати. А щоб крем застиг, його потрібно прибрати в холодильник.
Крем для маффінів з маскарпоне
Інгредієнти:
Приготування
Сир збиваємо з цукровою пудрою до пухнастого стану, а потім за допомогою кондитерського шприца прикрашаємо вироби.
Масляний крем для мафінів
Інгредієнти:
Приготування
М'яке вершкове масло збиваємо міксером на середній швидкості до побіління. Після цього прямо в масло просіваємо цукрову пудру, кладемо ванільний цукор і вливаємо вершки. Знову збиваємо за допомогою міксера до консистенції крему. Потім наповнюємо кремом кондитерський шприц і наносимо його на остиглі мафіни.
Крем ганаш для прикраси мафінів
Інгредієнти:
Приготування
Шоколад рубаємо гострим ножем на невеликі шматочки. У вливаємо вершки мед і доводимо масу до кипіння. Шоколад заливаємо гарячими вершками, залишаємо на хвилинку, потім перемішуємо до однорідної маси. Ставимо крем ганаш в холодильник, періодично перемішуючи, витримуємо пару годинок. Потім наповнюємо їм кондитерський шприц і прикрашаємо наші мафіни.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт мафінів в домашніх умовах
Мафіни - дивовижне ласощі, яке неодмінно кожному сподобається. Їх незрівнянний смак, чудовий аромат підкорить кожного ласуна. До того ж рецепти
Крем ганаш
Дуже часто господині використовують ганаш для домашніх десертів. Його можна не тільки завдавати, як основу під мастику, але і створити чудове
Простий крем для торта в домашніх умовах
Приготувавши коржі для домашнього десерту, неодмінно подбайте про якісне наповнення вашого кондитерського шедевра. Далі запропонуємо кілька
Мафіни з згущеним молоком
Неперевершене ласощі у вас вийде, якщо скористаєтеся запропонованими рецептами. Мафіни, з додаванням згущеного молока в тісто або наповнення,
Банановий крем
Приготувавши банановий крем за нашими рекомендаціями, у вас вийде не тільки відмінне доповнення для торта або капкейків, але і смачний і напрочуд
Шоколадно-горіховий крем
Шоколадно-горіховий крем - завжди виграшний варіант в приготуванні будь-якої випічки. Адже шоколад люблять практично всі, а горіхи надають йому ще