Зефір маршмеллоу
![Зефір маршмеллоу Зефір маршмеллоу](/uploads/posts/2016-04/zefr-marshmellou_111.jpeg)
Гурмани, які знають толк в поїданні цього солодкого продукту рекомендують додавати його в чашку гарячої кави, де він розпускається, утворюючи апетитну і смачну пінку. Дуже смачно також, якщо посмажити маршмеллоу на багатті. Таким чином, зовні ласощі карамелізується, утворюючи хрустку скоринку, а всередині перетворюється в ніжний крем.
Як зробити повітряний зефір маршмеллоу в домашніх умовах - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Процес створення жувального зефіру маршмеллоу починаємо з приготування сиропу. Для цього в казанку або товстостінному сотейнику розчиняємо в гарячій воді 350 грам цукрового піску і лимонну кислоту, прогріваємо до кипіння і розчинення всіх кристалів, помішуючи, а потім прикриваємо посудину кришкою і варимо сироп протягом сорока п'яти хвилин. Після цього даємо масі трохи охолонути, і вводимо в неї розчинену у десертній ложечці харчову соду, помішуючи.
Поки вариться сироп, замочуємо в чверті склянки води кімнатної температури желатин, а через двадцять хвилин прогріваємо масу трохи і перемішуємо до повного його розпускання.
В окремій посудині змішуємо залишився цукровий пісок, сіль і воду кімнатної температури, а також додаємо 160 мл приготованого сиропу. Прогріваємо масу до кипіння, а після цього припиняємо помішувати, зменшуємо
![Зефір маршмеллоу Зефір маршмеллоу](/uploads/posts/2016-04/zefr-marshmellou_962.png)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як зробити маршмеллоу?](/uploads/posts/2016-04/yak-zrobiti-marshmellou_361.jpeg)
Як зробити маршмеллоу?
Чарівні зефірки-тягучки можна приготувати власноруч. Основних рецептів маршмеллоу не так і багато, проте маса способів урізноманітнити ласощі. І далі
![Маршмеллоу своїми руками](/uploads/posts/2016-04/marshmellou-svoyimi-rukami_331.jpeg)
Маршмеллоу своїми руками
Чудові зефірки, які так люблять малята, краще приготувати самостійно. Це і корисніше, і варіантів доповнення різноманітними смаками багато. Далі
![Мастика з маршмеллоу в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-04/mastika-z-marshmellou-v-domashnh-umovah_971.jpeg)
Мастика з маршмеллоу в домашніх умовах
Найбільш популярним і доступним способом прикраси домашніх десертів, є оформлення мастикою. Однак не всім вона доступна в готовому вигляді, тому
![Щербет з арахісом в домашніх умовах - рецепт](/uploads/posts/2016-01/scherbet-z-arahsom-v-domashnh-umovah-recept_421.jpeg)
Щербет з арахісом в домашніх умовах - рецепт
Порадуйте себе і домашніх ласунів неймовірно смачним ласощами, яке дуже просто зробити самостійно. Щербет, приготований за запропонованими рецептами
![Маршмеллоу - рецепт](/uploads/posts/2015-01/marshmellou-recept_671.jpeg)
Маршмеллоу - рецепт
Маршмеллоу - ніжні зефірки, які прийшли до нас з Америки. Саме з цього зефіру готують мастику для покриття тортів, додають його в какао, смажать на
![Рецепт мастики з «Зефір»](/uploads/posts/2015-01/recept-mastiki-z-zefr_991.jpeg)
Рецепт мастики з «Зефір»
Коли справа доходить до декору торта, то тут всі засоби хороші, оскільки покупну мастику в наших магазинах поки важко дістати. Кмітливі господині