Зефір маршмеллоу

Гурмани, які знають толк в поїданні цього солодкого продукту рекомендують додавати його в чашку гарячої кави, де він розпускається, утворюючи апетитну і смачну пінку. Дуже смачно також, якщо посмажити маршмеллоу на багатті. Таким чином, зовні ласощі карамелізується, утворюючи хрустку скоринку, а всередині перетворюється в ніжний крем.
Як зробити повітряний зефір маршмеллоу в домашніх умовах - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Процес створення жувального зефіру маршмеллоу починаємо з приготування сиропу. Для цього в казанку або товстостінному сотейнику розчиняємо в гарячій воді 350 грам цукрового піску і лимонну кислоту, прогріваємо до кипіння і розчинення всіх кристалів, помішуючи, а потім прикриваємо посудину кришкою і варимо сироп протягом сорока п'яти хвилин. Після цього даємо масі трохи охолонути, і вводимо в неї розчинену у десертній ложечці харчову соду, помішуючи.
Поки вариться сироп, замочуємо в чверті склянки води кімнатної температури желатин, а через двадцять хвилин прогріваємо масу трохи і перемішуємо до повного його розпускання.
В окремій посудині змішуємо залишився цукровий пісок, сіль і воду кімнатної температури, а також додаємо 160 мл приготованого сиропу. Прогріваємо масу до кипіння, а після цього припиняємо помішувати, зменшуємо

Рекомендуємо добрі рецепти

Як зробити маршмеллоу?
Чарівні зефірки-тягучки можна приготувати власноруч. Основних рецептів маршмеллоу не так і багато, проте маса способів урізноманітнити ласощі. І далі

Маршмеллоу своїми руками
Чудові зефірки, які так люблять малята, краще приготувати самостійно. Це і корисніше, і варіантів доповнення різноманітними смаками багато. Далі

Мастика з маршмеллоу в домашніх умовах
Найбільш популярним і доступним способом прикраси домашніх десертів, є оформлення мастикою. Однак не всім вона доступна в готовому вигляді, тому

Щербет з арахісом в домашніх умовах - рецепт
Порадуйте себе і домашніх ласунів неймовірно смачним ласощами, яке дуже просто зробити самостійно. Щербет, приготований за запропонованими рецептами

Маршмеллоу - рецепт
Маршмеллоу - ніжні зефірки, які прийшли до нас з Америки. Саме з цього зефіру готують мастику для покриття тортів, додають його в какао, смажать на

Рецепт мастики з «Зефір»
Коли справа доходить до декору торта, то тут всі засоби хороші, оскільки покупну мастику в наших магазинах поки важко дістати. Кмітливі господині